Posti

Posti · postit · posteja · Oulu

Hakuehdolla Posti löytyi yhteensä 53 yritystä. Tulokset 1—20:

Aseman Kioski ja Ravintola Vaunu Haukiputaan vanhalla asemalla HAUKIPUDAS

Kioski, posti, ravintola

Ravintola Vaunu toimii Asemakylällä Haukiputaalla vanhan aseman tiloissa. Vaunu on idyllinen ravintola ja pub A-oikeuksin. Kesäisin aseman makasiinirakennus toimii kesäravintolana, jossa on myös patio.Viikonloppuisin elävää musiikkia,karaokea ja erilaisia tapahtumia. Peli-iltoja korttipeleistä lautapeleihin.Idyllinen vanhanajan ravintola Oulun kupeessa. Tilat soveltuvat myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Oiva paikka syntymäpäivien, polttareiden ja tapahtumien järjestämiseen.

Palvelu:Tilaussauna joen läheisyydessä Oulu, Juhlatilojen vuokrausta Oulun alue
 

Kiinteistö Oy Oulun Tetra OULU

Saunoja, kokouspalveluita, kongressipalveluja

Kiinteistö Oy Oulun Tetra on liike- ja toimistotalo Mäkelininkadun ja Pakkahuoneenkadun kulmauksessa, keskeisellä paikalla Oulun kaupungissa. Kokoustilat: Kokoussaliin sopii 50-100 henkilöä riippuen siitä järjestetäänkö tila pöytien kanssa vai pelkillä tuoleilla. Salissa on käytettävissä laajakaistayhteys, videotykki, piirtoheitin ja fläppitaulu.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Ii, Oulun talousalue
 

Algol Technics Oy ESPOO

Koneiden tukkumyyntiä, laitteiden tukkumyyntiä

Algol Technics on monipuolisesti erikoistunut teollisuuden tuoteratkaisuihin, nostojen, siirtojen ja varastoinnin järjestelmätoimituksiin sekä käyttövarmuuspalveluihin. Tavoitteemme on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien toimivuuden tehostaminen. Toimintaamme tukevat vahva insinööritaito, korkeatasoinen teknologia ja kansainvälisesti arvostettujen valmistajatehtaiden verkosto.

Yhteystiedot: Takalaanilantie 2, PL 4711, 90601 Oulu
09 50 991
010 800 5099 (fax)

Tikkurilantie 148, PL 1020, 00011 Posti
09 50 991
010 800 5099 (fax)

 

Lakiasiaintoimisto Hannu Luukkonen OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessaSuomen Yrittäjien jäsen

Lakiasiainpalveluja

Lakiasiaintoimisto Hannu Luukkonen toimii Oulun ydinkeskustassa. Tarjoamme oikeudellista apua yli 20 vuoden kokemuksella. Hoidamme riita- ja rikosoikeudenkäyntejä sekä muita lakiasiainpalveluja niin yksityisille kuin yrityksille. Palveluitamme ovat mm. oikeudenkäynnit, rikos- ja riita-asiat, perheoikeus (perukirjat, testamentit, avioerot, ym.) ja kiinteistökaupat. Alkuneuvottelu on maksuton. Asiakkaan tilanteen mukaan kartoitetaan oikeusturvavakuutuksen ja maksuttoman oikeusavun tarve.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulun talousalue
 
 

Lakiasiaintoimisto Hannu Luukkonen OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessaSuomen Yrittäjien jäsen

Lakiasiainpalveluja

Hannu Luukkonen provides legal services with over 20 years of experience. Our offices are located in central Oulu. We handle both civil and criminal proceedings. Our clients include both individuals and companies. Our services include judicial proceedings, civil and criminal matters, family court (deeds of estate inventory, testaments, divorces etc.) and real estate contracts. During the initial free meeting we map the client's need for legal aid or legal expenses insurance. Contact us!

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu
 

Koulukadun Hammaslääkärit OULU

Hammaslääkäriasema, hammaslääkäri

Koulukadun Hammaslääkärit - Oulun keskustassa toimiva vastaanotto. Tarjoamme kokonaisvaltaista ja monipuolista hammashoitoa. Teemme perushammashoitoa: paikkauksia, juurihoitoja, iensairauksien hoitoa, hampaiden valkaisuja, sekä suukirurgisia toimenpiteitä mukaanlukien hammasimplanttien asennus. Meiltä saatte myös protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkärin palvelut: irtoprotetiikka, silta- ja kruunuprotetiikka, keraamiset täytteet, implanttiprotetiikka ja leukanivelvaivojen hoito.

Sijaintikunta:Oulu
 

Rakennus Rautio OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta, uudisrakentamista, sisustussuunnittelua

Tervetuloa uuteen kotiin! Rakennus Rautio on lautapoikien aatelia ja uudisrakentamiseen ammattilainen. Rakennamme kappaletavarasta kokemuksella ja kirvesmiehen ammattitaidolla puiset omakotitalot, vapaa-ajan asunnot ja piharakennukset. Rakennamme ja sisustamme avaimet käteen toimivan, kestävän ja kauniin kodin. Kun haluat muuttovalmiin omakotitalon ja sujuvan rakennusprojektin suunnittelusta sisustukseen olemme oikea valinta.

Palvelu:maalaus Oulu, saneeraustyöt Oulu, sisäremontti Oulu, pesuhuone remontti Oulu, saunaremontti Oulu, kodin remontit Oulu, rakennussaneeraus Oulu, remonttimies Oulu, talon rakentaminen Oulu, uudisrakentaminen Oulu, tapetointi Oulu, rakentaminen Oulu, kylpyhuoneremontti Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:rakennusliike Oulu, remonttiliike Oulu
Toimialue:Oulu
Hakusana:omakotitalon rakentaja oulu
 
 

Trio Line Oy OULU

Parturi-kampaamo

Parturi-kampaamopalvelut Oulun Kaakkurissa. Iloiseen tiimiimme kuuluu 3 parturi-kampaajaa, Jaana, Hannele ja Anne. Kampaamomme sijaitsee Oulussa Kaakkurin City-marketin viereisessä Sirius-talon katutasossa. Ammattitaitoiset parturi-kampaajamme huolehtivat hiuksistasi ja tarjoavat muodinmukaisuutta kaikenikäisille. Kaipaatpa sitten uusimpia trendejä tai hieman perinteisempää tyyliä, saat varmasti hiuksiisi sopivan käsittelyn kokonaisvaltaisesta palvelustamme.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Tupos Kone Oy TUPOS

Maarakennuskoneiden huoltoja, traktorihuoltoa

Tupos Kone Oy tekee konehuollot ja korjaukset ammattitaidolla traktoreihin, kaivureihin sekä pyöräkoneisiin. Meillä on myös Case ja New Holland merkkikorjaamo. Teemme myös koneistustöitä sekä hiekkapuhalluksia. Soita ja kysy tarjous!! 040 540 9161

Palvelu:new holland traktorihuolto oulu, case traktorihuolto oulu, traktorikorjaamo oulu
 
 

KH-Nuohous Oy PATTIJOKI

Ilmastointia, nuohousta

KH-Nuohous Oy - viihtyisää sisäilmaa 17 vuoden kokemuksella. Ilmastoinnin puhdistus ja huolto kaikkiin kohteisiin Oulun, Raahen ja lähikuntien alueella. Monipuolinen kalustomme soveltuu sekä isoihin että pieniin kohteisiin. Teemme ilmastoinnin ja ilmanvaihtokanavien puhdistukset ja desifioinnit sekä iv-kanavien kuntotutkimukset kamerakuvauksella. Hoidamme ilmastointilaitteiden, iv-kanavien ja suodattimien huollot, mittaukset ja säädöt. Kauttamme myös sisäpiippujen asennus ja hormitarkastus.

Toimialue:Oulu
 
 

Iiris-Koti Ky OULU

Palvelukoti

Palvelukoti Iiris-Koti Ky on Oulussa sijaitseva luotettava kehitysvammaisten hoitokoti. Tarjoamme asumispalveluja aikuisiässä oleville kehitysvammaisille. Palvelukodissamme on 10-asukaspaikkaa ja 3-tukiasuntoa. Kotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Oulun Syynimaalla.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

HAHAHA Dance School OULU

Tanssinopetusta

Tanssiteatteria tunteella! HAHAHA Dance School perustuu Liisa Hei! and her HAHAHA Dance Companyn luomaan tanssiteatterityyliin ja imagoon. Liisa Heikkisen perustama ammattilaisryhmä ja koreografiat ovat tunnettuja leikkisyydestä, huumorista, rennosta tekemisestä, musiikittomuudesta, musikaalisuudesta, rytmisyydestä ja persoonallisuudesta. HAHAHA Dance School tuo Oulun tanssin kentälle vahvasti taiteeseen keskittyvän, omalaatuisen tanssityylin sekoitettuna vankkaan ammattimaisuuteen.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.