Posti

Posti · postit · posteja · Oulu

Hakuehdolla Posti löytyi yhteensä 54 yritystä. Tulokset 1—20:

Mehiläinen Oulu OULU

Urheilulääkäri, yksityisiä lääkäripalveluita, silmälääkäripalveluita, lääkärikeskus

Mehiläinen Oy on Suomen johtava yksityinen terveydenhuoltopalvelujen tuottaja. Tällä hetkellä Mehiläisen palveluverkostoon kuuluu yhteensä 20 lääkärikeskusta, työterveyden palvelupisteet sekä 8 sairaalaa. Mehiläinen Oulu on täyden palvelun lääkärikeskus, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun lääkäritalossa. Sinua palvelee n. 140 yksityislääkäriä lähes kaikilta erikoisaloilta. Lääkärikeskus sijaitsee lähellä rautatie- ja linja-autoasemaa, Kauppurienkadun ja Koulukadun risteyksessä.

Toiminimi:Mehiläinen Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Yhteystiedot: Työterveyshoitaja, Posti Hannele


 

Aseman Kioski ja Ravintola Vaunu Haukiputaan vanhalla asemalla HAUKIPUDAS

Kioski, posti, ravintola

Ravintola Vaunu toimii Asemakylällä Haukiputaalla vanhan aseman tiloissa. Vaunu on idyllinen ravintola ja pub A-oikeuksin. Kesäisin aseman makasiinirakennus toimii kesäravintolana, jossa on myös patio.Viikonloppuisin elävää musiikkia,karaokea ja erilaisia tapahtumia. Peli-iltoja korttipeleistä lautapeleihin.Idyllinen vanhanajan ravintola Oulun kupeessa. Tilat soveltuvat myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Oiva paikka syntymäpäivien, polttareiden ja tapahtumien järjestämiseen.

Palvelu:Tilaussauna joen läheisyydessä Oulu, Juhlatilojen vuokrausta Oulun alue
 

Kiinteistö Oy Oulun Tetra OULU

Saunoja, kokouspalveluita, kongressipalveluja

Kiinteistö Oy Oulun Tetra on liike- ja toimistotalo Mäkelininkadun ja Pakkahuoneenkadun kulmauksessa, keskeisellä paikalla Oulun kaupungissa. Kokoustilat: Kokoussaliin sopii 50-100 henkilöä riippuen siitä järjestetäänkö tila pöytien kanssa vai pelkillä tuoleilla. Salissa on käytettävissä laajakaistayhteys, videotykki, piirtoheitin ja fläppitaulu.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Ii, Oulun talousalue
 

Algol Technics Oy ESPOO

Koneiden tukkumyyntiä, laitteiden tukkumyyntiä

Algol Technics on monipuolisesti erikoistunut teollisuuden tuoteratkaisuihin, nostojen, siirtojen ja varastoinnin järjestelmätoimituksiin sekä käyttövarmuuspalveluihin. Tavoitteemme on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien toimivuuden tehostaminen. Toimintaamme tukevat vahva insinööritaito, korkeatasoinen teknologia ja kansainvälisesti arvostettujen valmistajatehtaiden verkosto.

Yhteystiedot: Takalaanilantie 2, PL 4711, 90601 Oulu
09 50 991
010 800 5099 (fax)

Tikkurilantie 148, PL 1020, 00011 Posti
09 50 991
010 800 5099 (fax)

 

Seo Kaarnatie Oulu OULU

Elintarvikekauppa, pizzeria, huoltoasema

Toimimme Oulussa Alppilassa. Olemme vaihtaneet Seo-lipun alle, aikaisemmin olimme Neste Kaarnatie. Rolls hampurilaiset ja Kotipizzan pizzat nälkäisen matkaajan iloksi. Maukkaat kebabannokset eksoottisempaan makuun. Torstaisin tarjoamme kahvit veloituksetta asiakkaillemme klo 8.00-16.00. Veikkauksen veikkauspisteestä kaikki pelit. Ti-hallissamme voit itse remontoida autosi järkevään vuokrahintaan, hallissamme mm. nosturi. Vuokraamme myös kuomukärryjä. Meiltä myös autotarvikkeet ja elintarvikkeet

Sijaintikunta:Oulu
 

Lakiasiaintoimisto Hannu Luukkonen OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessaSuomen Yrittäjien jäsen

Lakiasiainpalveluja

Lakiasiaintoimisto Hannu Luukkonen toimii Oulun ydinkeskustassa. Tarjoamme oikeudellista apua yli 20 vuoden kokemuksella. Hoidamme riita- ja rikosoikeudenkäyntejä sekä muita lakiasiainpalveluja niin yksityisille kuin yrityksille. Palveluitamme ovat mm. oikeudenkäynnit, rikos- ja riita-asiat, perheoikeus (perukirjat, testamentit, avioerot, ym.) ja kiinteistökaupat. Alkuneuvottelu on maksuton. Asiakkaan tilanteen mukaan kartoitetaan oikeusturvavakuutuksen ja maksuttoman oikeusavun tarve.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulun talousalue
 
 

Lakiasiaintoimisto Hannu Luukkonen OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessaSuomen Yrittäjien jäsen

Lakiasiainpalveluja

Hannu Luukkonen provides legal services with over 20 years of experience. Our offices are located in central Oulu. We handle both civil and criminal proceedings. Our clients include both individuals and companies. Our services include judicial proceedings, civil and criminal matters, family court (deeds of estate inventory, testaments, divorces etc.) and real estate contracts. During the initial free meeting we map the client's need for legal aid or legal expenses insurance. Contact us!

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu
 

Oulun Kattoliike Ky LUMIJOKI

Kattoturvallisuustuotteita, katon rakennusta

Oulun Kattoliike - Isot ja pienet kattoremontit Oulun talousalueella. Olemme erikoistuneet huopakattoihin: bitumikatot, palahuopa- ja kermikatot, mutta teemme kattotyöt puolestasi ammattitaidolla kaikkiin kattomateriaaleihin. Kattoremontti onnistuu talvellakin - Tilaa katollesi ilmainen kuntotarkistus. Kauttamme peltityöt ja kattoturvatuotteet asennettuna, lumiesteet, tikkaat, turvatikkaat ja sadevesijärjestelmät. Palvelemme yksityisiä, julkista sektoria ja liikelaitoksia kokemuksella.

Hakusana:kattoremontti Oulu, huopakattoremontti oulu
 

Koulukadun Hammaslääkärit OULU

Hammaslääkäriasema, hammaslääkäri, suuhygienisti

Koulukadun Hammaslääkärit on Oulun keskustassa toimiva vastaanotto. Tarjoamme kokonaisvaltaista ja monipuolista hammashoitoa. Teemme perushammashoitoa: paikkauksia, juurihoitoja, iensairauksien hoitoa, hampaiden valkaisuja, sekä suukirurgisia toimenpiteitä mukaanlukien hammasimplanttien asennus. Meiltä saatte myös protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkärin palvelut: irtoprotetiikka, silta- ja kruunuprotetiikka, keraamiset täytteet, implanttiprotetiikka ja leukanivelvaivojen hoito.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Trio Line Oy OULU

Parturi-kampaamo

Parturi-kampaamopalvelut Oulun Kaakkurissa. Iloiseen tiimiimme kuuluu 3 parturi-kampaajaa, Jaana, Hannele ja Anne. Kampaamomme sijaitsee Oulussa Kaakkurin City-marketin viereisessä Sirius-talon katutasossa. Ammattitaitoiset parturi-kampaajamme huolehtivat hiuksistasi ja tarjoavat muodinmukaisuutta kaikenikäisille. Kaipaatpa sitten uusimpia trendejä tai hieman perinteisempää tyyliä, saat varmasti hiuksiisi sopivan käsittelyn kokonaisvaltaisesta palvelustamme.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Tupos Kone Oy TUPOS

Traktorihuoltoa, maarakennuskoneiden huoltoja

Tupos Kone Oy tekee konehuollot ja korjaukset ammattitaidolla traktoreihin, kaivureihin sekä pyöräkoneisiin. Meillä on myös Case ja New Holland merkkikorjaamo. Teemme myös koneistustöitä sekä hiekkapuhalluksia. Soita ja kysy tarjous!! 040 540 9161

Palvelu:new holland traktorihuolto oulu, case traktorihuolto oulu, traktorikorjaamo oulu
 
 

FINN-STEEL KUIVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalaustöitä, teollisuuden kunnossapitopalveluja

Finn-Steel tuottaa teollisuuden ja tehtaiden kunnossapitopalveluita. Kokemuksella metallityöt, teräsrakenteiden asennus ja hitsaus. Kunnossapitopalveluihimme kuuluu mm. koneasennus, venttiilinvaihto, kuljettimien ja seulojen asennus sekä korjaus, Mig-hitsaus ja muut metallialan työt. Ammattitaidolla hiekkapuhallus sekä raskaankaluston ja työkoneiden maalaus. Toimialueena Kemi - Tornio - Oulu.

Toimialue:Oulu
 
 

Rakennus Säynäjäaho OULU

Korjausrakentamista, talonrakennusta

RAKENNUS SÄYNÄJÄAHO on vuonna 2005 perustettu rakennusalan yritys. Toimintamme sijoittuu pääsääntöisesti Oulun ja lähikuntien alueelle. Teemme koko- ja osaurakoita uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen alalla vankalla ammattitaidolla. Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat mm. huoneistoremontit, rakennekuivaukset, maalaustyöt ja tapetointi. Lisäksi teemme aidat, jätekatokset ja pyöräkatokset. Asiakaskuntaamme kuuluvat sekä yksityiset asiakkaat että isännöintitoimistot.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulun talousalue, Liminka, Tupos, Kempele, Oulunsalo
 
 

Iiris-Koti Ky OULU

Palvelukoti

Sijaintikunta:Oulu
 
 

HAHAHA Dance School OULU

Tanssinopetusta

Tanssiteatteria tunteella! HAHAHA Dance School perustuu Liisa Hei! and her HAHAHA Dance Companyn luomaan tanssiteatterityyliin ja imagoon. Liisa Heikkisen perustama ammattilaisryhmä ja koreografiat ovat tunnettuja leikkisyydestä, huumorista, rennosta tekemisestä, musiikittomuudesta, musikaalisuudesta, rytmisyydestä ja persoonallisuudesta. HAHAHA Dance School tuo Oulun tanssin kentälle vahvasti taiteeseen keskittyvän, omalaatuisen tanssityylin sekoitettuna vankkaan ammattimaisuuteen.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Rakennus Rautio OULU

Uudisrakentamista, remonttipalveluita, sisustusta, sisustussuunnittelua

Rakennus Rautio on perustettu v. 2006. Ismolla on yli 20 vuoden kokemus rakennusalalta. Kirvesmiehen ammattitaidolla teemme kappaletavarasta niin omakotitalot kuin vapaa-ajan asunnotkin. Kauttamme myös kylpyhuoneremontit, saunaremontit, maalaukset, tapetoinnit ja pienremontit, asuntojen ja liikehuoneistojen laajennukset ja peruskorjaukset, talo- ja aitamaalaukset yms. Katja auttaa teitä kaikissa sisustukseen liittyvissä asioissa. Lisätietoja kaikista palveluistamme saat kotisivuiltamme!

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:tapetointi Oulu, saunaremontti Oulu, saneeraustyöt Oulu, kylpyhuone remontti Oulu, sisäremontti Oulu, pienremontti Oulu, maalaus Oulu, remonttimies Oulu, talon rakentaminen Oulu, uudisrakentaminen Oulu, rakennussaneeraus Oulu, pesuhuone remontti Oulu, kodin remontit Oulu
Aihepiiri:rakennusliike Oulu, remonttiliike Oulu
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.