Posti

Posti · postit · posteja · Oulu

Hakuehdolla Posti löytyi yhteensä 51 yritystä. Tulokset 1—20:

Kiinteistö Oy Oulun Tetra OULU

Saunoja, kokouspalveluita, kongressipalveluja

Kiinteistö Oy Oulun Tetra on liike- ja toimistotalo Mäkelininkadun ja Pakkahuoneenkadun kulmauksessa, keskeisellä paikalla Oulun kaupungissa. Kokoustilat: Kokoussaliin sopii 50-100 henkilöä riippuen siitä järjestetäänkö tila pöytien kanssa vai pelkillä tuoleilla. Salissa on käytettävissä laajakaistayhteys, videotykki, piirtoheitin ja fläppitaulu.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Ii, Oulun talousalue
 

Algol Technics Oy ESPOO

Koneiden tukkumyyntiä, laitteiden tukkumyyntiä

Algol Technics on monipuolisesti erikoistunut teollisuuden tuoteratkaisuihin, nostojen, siirtojen ja varastoinnin järjestelmätoimituksiin sekä käyttövarmuuspalveluihin. Tavoitteemme on asiakkaan tuotanto- ja logistiikkaprosessien toimivuuden tehostaminen. Toimintaamme tukevat vahva insinööritaito, korkeatasoinen teknologia ja kansainvälisesti arvostettujen valmistajatehtaiden verkosto.

Yhteystiedot: Takalaanilantie 2, PL 4711, 90601 Oulu
09 50 991
010 800 5099 (fax)

Tikkurilantie 148, PL 1020, 00011 Posti
09 50 991
010 800 5099 (fax)

 
 

Trio Line Oy OULU

Parturi-kampaamo

Parturi-kampaamopalvelut Oulun Kaakkurissa. Iloiseen tiimiimme kuuluu 3 parturi-kampaajaa, Jaana, Hannele ja Anne. Kampaamomme sijaitsee Oulussa Kaakkurin City-marketin viereisessä Sirius-talon katutasossa. Ammattitaitoiset parturi-kampaajamme huolehtivat hiuksistasi ja tarjoavat muodinmukaisuutta kaikenikäisille. Kaipaatpa sitten uusimpia trendejä tai hieman perinteisempää tyyliä, saat varmasti hiuksiisi sopivan käsittelyn kokonaisvaltaisesta palvelustamme.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Tupos Kone Oy TUPOS

Maarakennuskoneiden huoltoja, traktorihuoltoa

Tupos Kone Oy tekee konehuollot ja korjaukset ammattitaidolla traktoreihin, kaivureihin sekä pyöräkoneisiin. Meillä on myös Case ja New Holland merkkikorjaamo. Teemme myös koneistustöitä sekä hiekkapuhalluksia. Soita ja kysy tarjous!! 040 540 9161

Palvelu:new holland traktorihuolto oulu, case traktorihuolto oulu, traktorikorjaamo oulu
 
 

Rakennus Säynäjäaho OULU

Korjausrakentamista, talonrakennusta

RAKENNUS SÄYNÄJÄAHO on vuonna 2005 perustettu rakennusalan yritys. Toimintamme sijoittuu pääsääntöisesti Oulun ja lähikuntien alueelle. Teemme koko- ja osaurakoita uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen alalla vankalla ammattitaidolla. Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat mm. huoneistoremontit, rakennekuivaukset, maalaustyöt ja tapetointi. Lisäksi teemme aidat, jätekatokset ja pyöräkatokset. Asiakaskuntaamme kuuluvat sekä yksityiset asiakkaat että isännöintitoimi

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulun talousalue
 
 

KH-Nuohous Oy PATTIJOKI

Ilmastointia, nuohousta

KH-Nuohous Oy - viihtyisää sisäilmaa 17 vuoden kokemuksella. Ilmastoinnin puhdistus ja huolto kaikkiin kohteisiin Oulun, Raahen ja lähikuntien alueella. Monipuolinen kalustomme soveltuu sekä isoihin että pieniin kohteisiin. Teemme ilmastoinnin ja ilmanvaihtokanavien puhdistukset ja desifioinnit sekä iv-kanavien kuntotutkimukset kamerakuvauksella. Hoidamme ilmastointilaitteiden, iv-kanavien ja suodattimien huollot, mittaukset ja säädöt. Kauttamme myös sisäpiippujen asennus ja hormitarkastus.

Toimialue:Oulu
 
 

Iiris-Koti Ky OULU

Palvelukoti

Palvelukoti Iiris-Koti Ky on Oulussa sijaitseva luotettava kehitysvammaisten hoitokoti. Tarjoamme asumispalveluja aikuisiässä oleville kehitysvammaisille. Palvelukodissamme on 10-asukaspaikkaa ja 3-tukiasuntoa. Kotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Oulun Syynimaalla.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

HAHAHA Dance School OULU

Tanssinopetusta

Tanssiteatteria tunteella! HAHAHA Dance School perustuu Liisa Hei! and her HAHAHA Dance Companyn luomaan tanssiteatterityyliin ja imagoon. Liisa Heikkisen perustama ammattilaisryhmä ja koreografiat ovat tunnettuja leikkisyydestä, huumorista, rennosta tekemisestä, musiikittomuudesta, musikaalisuudesta, rytmisyydestä ja persoonallisuudesta. HAHAHA Dance School tuo Oulun tanssin kentälle vahvasti taiteeseen keskittyvän, omalaatuisen tanssityylin sekoitettuna vankkaan ammattimaisuuteen.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Kuokkamies OULU

Viherrakennusta

Kuokkamies on Oulun seudulla toimiva ketterä piharakentamisen ja sisustusremontoimisen moniosaaja. Teemme pihojen isot ja pienet vihertyöt sekä pihojen saneerauskohteet. Teemme myös kaikki kodin ja liikehuoneistojen sisustusremontit, kirvesmies-, laatoitus-, vesieristys- ja tapetointityöt, saunaremontit, yms. ammattitaidolla(VTT-sertifikaatti). Yhteistyökumppaniemme kautta saatte myös putkityöt. Tulemme tekemään veloituksetta kartoituksen tarpeistanne paikan päälle.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Kuljetus M&M Kekonen Oy MAKSNIEMI

Tieliikenteen tavarankuljetusta, muutto

Kuljetus M&M Kekonen Oy tarjoaa laadukasta kuljetusta ympäri Suomen hyvällä kalustolla. Kalustoomme kuuluu, kuorma-auto 50 m³ pakettiauto 15 m³.Teemme muutot Hangosta Ivaloon. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu, Kemi
 
 

Rakennus Rautio OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta, uudisrakentamista, sisustussuunnittelua

Tervetuloa uuteen kotiin! Rakennus Rautio on lautapoikien aatelia ja uudisrakentamiseen ammattilainen. Rakennamme kappaletavarasta kokemuksella ja kirvesmiehen ammattitaidolla puiset omakotitalot, vapaa-ajan asunnot ja piharakennukset. Rakennamme ja sisustamme avaimet käteen toimivan, kestävän ja kauniin kodin. Kun haluat muuttovalmiin omakotitalon ja sujuvan rakennusprojektin suunnittelusta sisustukseen olemme oikea valinta.

Palvelu:rakentaminen Oulu, piharakennusten rakentaminen Oulu, kylpyhuoneremontti Oulu, saneeraustyöt Oulu, kodin remontit Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:rakennusliike Oulu
Toimialue:Oulun talousalue
Hakusana:omakotitalon rakentaja oulu
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.