Asuntoja

Asunto · asunnot · asuntoja · Oulu

Hakuehdolla asuntoja löytyi yhteensä 47 yritystä. Tulokset 1—20:

Kiinteistömaailma Rotuaari OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistönvälitystä

Kiinteistömaailmassa saat palvelukseesi Oman Välittäjän sekä yli 700 ammattilaisen myyntivoiman. Oma Välittäjäsi on luottohenkilösi, mutta kaikki välittäjämme voivat etsiä asunnollesi ostajaa omasta asiakaskunnastaan. Jos sinulla ei ole vielä Omaa Välittäjää tai olet hukannut hänet, löydät hänet täältä. Alla oikealla myynnissä olevat asunnot, liikekiinteistöt ja tontit Oulun talousalueella. Etsitkö asunnollesi ostajaa, myymme asuntosi puolestasi ammattitaidolla ja luotettavasti.

Palvelu:Asunnon myyminen
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:Asunnon ostaminen, Vuokra-asunto, vuokra asunto
 

Kiinteistömaailma Tuira OULU

Kiinteistönvälitystä, kiinteistönvälittäjä

Kiinteistömaailmassa saat palvelukseesi Oman Välittäjän sekä yli 700 ammattilaisen myyntivoiman. Oma Välittäjäsi on luottohenkilösi, mutta kaikki välittäjämme voivat etsiä asunnollesi ostajaa omasta asiakaskunnastaan. Jos sinulla ei ole vielä Omaa Välittäjää tai olet hukannut hänet, löydät hänet täältä. Alla oikealla myynnissä olevat asunnot, liikekiinteistöt ja tontit Oulun talousalueella. Etsitkö asunnollesi ostajaa, myymme asuntosi puolestasi ammattitaidolla ja luotettavasti.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:Asunnon myynti
Aihepiiri:Asunnon ostaminen, Asunto osake, Asunto Oulun alueelta, Asunto
 

Designkolmio OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustussuunnittelija, sisustussuunnittelua

Sisustussuunnittelua juuri Sinulle. Designkolmio on sisustussuunnitteluun, stailaukseen ja erikoismaalauksiin erikoistunut yritys. Sisustuspalvelut sekä yksityiskoteihin, liike- ja toimistotiloihin sekä juhlatilohin. Olemme tukena toteuttamassa unelmiesi kohdetta tai toteutamme unelmasi avaimet käteen palveluna. Asuntomyynnissä teemme asunnostasi houkuttelevan juuri oikealle ostajakunnalle. Juhlajärjestelyt ja juhlapaikan somistus yksityis- ja yritysjuhliin. Suunnitellaan toimiva tila!

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:sisustusmaalaus oulu, asunnon myyntistailaus kiinteistövälittäjille, stailaus oulu, somistus oulu, struktuuripinnat Oulu, sisustussuunnittelu Oulu, sisustussuunnittelija Oulu
Toimialue:Oulun lääni
 

Rakennusliike Häyrynen Oy II

Korjausrakentamista, saneerausta, rakennusliike

Rakennusliike Häyrynen - Ii, Oulu. Etsitkö luotettavaa rakennuskumppania tai korjausrakentamisen ammattilaista? Rakennamme ja peruskorjaamme rivi-, pari-, omakoti- ja kerrostaloja, loma-asuntoja, toimitiloja sekä kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja sekä muita julkisia rakennuksia yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Palvelemme pääsääntöisesti Oulun seudulla. Vuodesta 1971 - Aina aikataulussa.

Valmistaa:vapaa-ajan asunto
Aihepiiri:talonrakennusta oulu
Toimialue:Oulun talousalue
 

Kruunuasunnot Oy - Asuntojen ja asumisen kehitysyhtiö HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Asuntoja, vuokra-asuntoja, asuntojen vuokrausta

Kruunuasunnot Oy omistaa noin 190 asuintaloa, joissa on noin 2890 vuokra-asuntoa 29 paikkakunnalla Raaseporin Dragsvikista Sodankylään. Yhtiö omistaa myös maa-alueita ja noin 35 liike- ja toimistohuoneistoa. Kruunuasunnot kehittää asuntokantaansa monin tavoin kuten peruskorjaamalla, perusparantamalla, rakentamalla ullakkoasuntoja ja muita uusia asuntoja sekä myymällä osan asuntokannastaan. Kehitystyön avainsanoja ovat asumisviihtyvyys, energiatalous ja viestintä.

Hakusana:asunnon vaihto, asunnon vuokraus, vuokrattavia asuntoja, asuntojen vuokrauspalvelu, asunto vuokralle, vuokrattava asunto, asuntojen myynti, asuntojen vuokraus
Yhteystiedot: Oulu, Ovenia Oy - Pirkko Huhta
020 130 2591

 

Sivakka-yhtymä Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Asuntojen vuokrausta, vuokra-asuntoja

Sivakka-yhtymä Oy - helppoa ja turvallista asumista yli 20 vuotta. Sivakka-Yhtymä on Oulun suurin vuokranantaja. Yhtymän vuokraamissa yli 8000 tuhannessa asunnossa asuu yli 10 % oululaisista. Yhtiöllä on vuokra-asuntoja Oulun alueella lähes kaikissa kaupunginosissa, myös Oulun parhailla paikoilla ja kilpailukykyiseen hintaan. Asunnot ovat uusia tai hieman vanhempia kerros-, luhti- ja rivitaloasuntoja. Sivakan asukkaat voivat vaikuttaa omaan asumiseensa ja ympäristöönsä asukastoiminnan kautta.

Palvelu:Oulun vapaat asunnot, Oulun Sivakka Oy, vapaat asunnot, Oulun Sivakka tarjoaa vapaita vuokra-asuntoja
Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:asunnon vaihto, asuntoja oulu
Hakusana:vuokra-asunnot Oulu, vuokra asunnot oulu, vuokrattavat asunnot, vuokra-asuminen oulu
Yhteystiedot: Sivakka-yhtymä Oy , Oulun Sivakka Oy
08 314 8190
08 314 8190 (fax)

Asuntojen hakeminen ja Vuokrasopimukset


 

Sato OULU

Kauppakamarin jäsen

Vuokra-asuntoja, asuntojen vuokrausta, asuntoja, rakennuttamispalveluja

Koti kuten haluat! SATOn liiketoiminta perustuu asiakastarpeiden ymmärtämiseen. Vain asiakasta aidosti kuuntelemalla pystymme parantamaan tarjontaamme ja palveluamme. Palvelulupauksemme on 'Koti kuten haluat' ja se ohjaa kaikkea tekemistämme. Haluamme paitsi tarjota asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaavia koteja, myös tarjota heille parasta mahdollista asiakaspalvelua.Tarjoamme asuntoja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:asunnot, uudet asunnot, vuokra asunto
 
 

AsuntoFocus OULU

Kiinteistönvälitystä, kiinteistöarviointia

Asuntofocus on kiinteistövälitystoimisto, joka tekee asuntokauppaa vankalla kokemuksella Oulun talousalueella.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:Asunnon kauppakirja
Aihepiiri:Asunnon myyminen
Tuote:Uusi asunto
 

JES Saneeraus Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneeraustöitä, kylpyhuoneremontteja

JES Saneeraus Ky:n erityisosaamisaluetta ovat asuin- ja liikehuoneistojen remontit sekä pesuhuoneremontit. Voit tilata meiltä maksuttoman remonttikartoituksen; teemme asiakaskäynnit sinulle sopivaan aikaan. Remontti / saneeraus suunnitellaan toiveidesi mukaan ja voidaan toteuttaa myös ulkopuolisen suunnittelijan tekemien suunnitelmien mukaisesti. Tarvittaessa kauttamme myös saneerauksen rahoitus / remonttirahoitus. Työn osuudesta saa kotitalousvähennyksen. Tutustu tarkemmin kotisivuillamme!

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:kylpyhuoneremontit oulu, remonttipalvelut oulu, asuntojen ja huoneistojen remontointi
 
 

Räätälitalo Oy OULU

Rakennusliike, energiatodistuksia

Räätalitalo Oy on rakennusalan yritys. Yrityksemme toimialaan kuuluu kaikki rakennusalaan liittyvä toiminta suunnittelusta rakentamiseen. Toimintaperiaatteenamme on asiakkaan kokonaispalvelu, sisältäen myös kaiken sen työn mikä jää rakennusteknisen työn ulkopuolelle, kuten sähkö- ja putkityöt. Näihin töihin käytämme talousalueemme tunnettuja ja luotettavia yhteistyökumppaneita.

Palvelu:vapaa-ajan asuntojen rakentaminen
Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulun talousalue
 

Ekoporaus Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kaivonporauksia, maalämpö

Ekoporaus on Oulusta lähtöisin oleva maalämpö ja kaivonporaus yritys. Palveluihimme kuuluvat maalämpö- ja poravesikaivojen poraukset. Asiakaskuntaamme kuuluvat yksityiset, lvi-yritykset, muut yritysasiakkaat, teollisuus sekä julkinen sektori. Toimimme pääasiassa Pohjois-Pohjanmaan alueella. Toimialueisiimme kuuluvat mm. Kajaani, Kuusamo, Rovaniemi, Tornio, Kemi, Raahe, Ylivieska, Ii ja Muhos. Vastaanotamme tarjouksia myös laajemmalta alueelta.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:maalämpökaivojen poraus Oulu, vapaa-ajan asunto kaivo
Toimialue:Oulun talousalue
 

Sillä Silaus Oy VARJAKKA

Somistuspalveluita, somistusta, stailausta, sisustussuunnittelija

Sisustamme ja stailaamme toiveidesi mukaisen kodin tai työympäristön. Toteutamme sisustukset ja juhlasomistukset tilaisuuksia tai kohteen myyntiä varten alusta loppuun nopeasti ja vaivattomasti ammattitaidolla. Sillä Silaus on nykyaikainen ja trendit huomioon ottava sisustussuunnittelija. Tee viimeinen silaus tiloihin ja ota rohkeasti yhteyttä.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:kodin stailaus myyntikuntoon Oulu, loma asuntojen stailaus
Valmistaa:asunnon myyntistailaus kiinteistövälittäjille, myytävien asuntojen stailaus
Toimialue:Oulu
 
 

Pohjois-Suomen Opiskelija-Asuntosäätiö OULU

Kauppakamarin jäsen

Vuokra-asuntoja

Järjestämme asuntoja Oulussa peruskoulun jälkeisiä opintoja suorittaville nuorille. Nykyisin Pohjois-Suomen Opiskelija-Asuntosäätiö, PSOAS, omistaa noin 5 300 opiskelija-asuntoa, joita vuokraamme edullisesti opiskelijoille. Kaikissa PSOASin asuntokohteissa on kiinteä internet-yhteys ja asukkaiden viihtyvyyteen panostetaan asukastoimikuntatoiminnalla.

Palvelu:vuokra asuntoja opiskelijoille, opiskelija asuntoja
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:opiskelija asuntosäätiö Oulu , opiskelu Oulu
Toimialue:Oulu
 
 

Rakennuspalvelu Isännöintipalvelu Vedman HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistönvälitystä, vuokra-asuntoja, isännöintitoimisto, rakennusliike

Rakennuspalvelu Vedman hoitaa 30 vuoden kokemuksella asunnon vuokrauksen omistajan puolesta, välityksessämme vuokra-asuntoja ja liikekiinteistöjä. Asunnon myyntiin ja ostamiseen tarvittavat neuvot ja palvelut, kuten kauppakirjat ja hinta-arviot joustavasti, ammattitaidolla. Myymme, vuokraamme liike- ja asuinkiinteistöt sekä omakotitalot. Teemme myös rakennusten ja kiinteistöjen kuntokartoituksia ja kuntoarviointeja. Isännöintiä Oulun seudulla taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille.

Palvelu:Rakennusten kuntoarvio Oulu, Isännöintiä Oulu, Asunnon myyminen ja ostaminen , Haukipudas, IiOulu, Taloyhtiöiden viisivuotis korjaussuunnitelma Oulu
Aihepiiri:Asunnon vuokraus, Isännöinti Oulu, Kiinteistövälittäjät Oulu, Asunto, Haukipudas, Ii, Kiiminki, Oulu, Vuokrattavat asunnot Haukipudas, Oulu
 
 

Oulun Moniasunnot Oy OULU

Vuokra-asuntoja

Oulun Moniasunnot Oy rakennuttaa, hallinnoi ja isännöi kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja nuorille. Jos etsit vuokra-asuntoa ja olet alle 30-vuotias, tervetuloa tutustumaan palveluihimme ja tarjontaamme. Oulunseudun Nuorisoasuntoyhdistys ry - OsNa on Oulun seudulla toimiva yleishyödyllinen yhteisö, joka tuottaa laadukkaita vuokra-asuntoja ja asumisen sisältöpalveluja kaikille nuorille aikuisille. Oulun Perusisännät Oy vastaa OsNan kohteiden kiinteistönhuollosta. Toimialue: Oulu, Kiiminki, Kempele.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:Oulun Perusisännät Oy, asunnon hakeminen, vuokra asunto
Toimialue:Oulu
 
 

Aurea LKV - Aurea Kodit Oy OULU

Kiinteistönvälittäjä

Aurea Kodit Oy on innostava ja innovatiivinen kiinteistönvälitysliike. Olemme erikoistuneet kiinteistöjen ja osakehuoneistojen myynti- sekä vuokravälitykseen. Toimintaamme kuuluvat kiinteistöjen arviointitehtävät, kauppakirjojen laadinta sekä kaupanvahvistukset. Haluamme erottua eduksemme osaamisella ja iloisella ulkoisella ilmeellä. Panostamme monella eri tavoilla kohteidemme näkyvyyteen ja yrityksemme markkinointiin. Meillä kohteesi saa reilun näkyvyyden niin sanomalehdissä kuin internet

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:asuntoja
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Oulusta:

Tuotteet ja palvelut Oulusta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.