:

Isännöintiä oulu

Isännöintiä oulu · Oulu

Hakuehdolla isännöintiä oulu löytyi yhteensä 49 yritystä. Tulokset 1—20:

Sivakka OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Vuokra-asuntoja, asuntojen vuokrausta

Sivakka - helppoa ja turvallista asumista yli 20 vuotta. Sivakka on Oulun suurin vuokranantaja. Yhtymän vuokraamissa yli 8000 tuhannessa asunnossa asuu yli 10 % oululaisista. Yhtiöllä on vuokra-asuntoja Oulun alueella lähes kaikissa kaupunginosissa, myös Oulun parhailla paikoilla ja kilpailukykyiseen hintaan. Asunnot ovat uusia tai hieman vanhempia kerros-, luhti- ja rivitaloasuntoja.

Palvelu:Oulun vapaat asunnot
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:Oulun Sivakka Oy
Toimialue:Oulu
Yhteystiedot: Isännöinti


 

Isännöinti ja tilipalvelu Takkinen & Leppiluoto Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, isännöintitoimisto, isännöintiä

TaLep Palvelut on asiakaslähtöistä isännöinti- ja tilitoimistopalveluja tuottava alan yritys. Haluamme palvella asiakkaitamme kuunnellen heidän tarpeitaan ja ottaen huomioon nykyisen asunto-osakeyhtiö- ja kirjanpitolain asettamat määräykset ja velvoitteet. TaLep Palvelut toimii Oulun talousalueella ja henkilöstövahvuutemme on kolme tehokasta alan ammattilaista. Tilipalvelu tarjoaa taloushallinnon palveluita asunto-osakeyhtiöille, yhteisöille ja yrityksille.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:Isännöinti palvelua, taloyhtiön isännöinti, isännöintipalvelut, Isännöintiä Oulussa
Toimialue:Oulu ympäristöineen, Oulu
 
 

Isännöintipalvelu E. Suomela Oy OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Isännöintitoimisto

Toimistomme henkilöstöllä on vahva kokemus isännöinnistä ja kiinteistöjen hallinnasta. Toiminnan pääpaino on asuin- ja liikekiinteistöjen isännöinnissä Oulun talousalueella. Palveluihinmme kuuluu myös rakentamiseen ja kiinteistöjen hallintaan liittyvät talous- ja hallintopalvelut sekä tilitoimistopalvelut. Olemme myös Isännöintiliiton jäsen. Toimistomme on avoinna: ma-pe 8-16.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Rakennuspalvelu Isännöintipalvelu Vedman HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, isännöintitoimisto, vuokra-asuntoja, kiinteistönvälitystä

Rakennuspalvelu Vedman hoitaa 30 vuoden kokemuksella asunnon vuokrauksen omistajan puolesta, välityksessämme vuokra-asuntoja ja liikekiinteistöjä. Asunnon myyntiin ja ostamiseen tarvittavat neuvot ja palvelut, kuten kauppakirjat ja hinta-arviot joustavasti, ammattitaidolla. Vuokraamme liike- ja asuinkiinteistöt sekä omakotitalot. Teemme myös rakennusten ja kiinteistöjen kuntokartoituksia ja kuntoarviointeja. Isännöintiä Oulun seudun taloyhti

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:Rakennusten kuntoarvio Oulu, Isännöintiä Oulu, Taloyhtiöiden viisivuotis korjaussuunnitelma Oulu
Aihepiiri:Taloyhtiön isännöinti, Kiinteistövälittäjät Oulu, Isännöinti Oulu
Toimialue:Oulu
 
 

Tili ja Laskenta Heikkinen Oy KALAJOKI

Kauppakamarin jäsen

Tilitoimisto

Olemme vuonna 1993 perustettu tilitoimisto. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti asiantuntemuksella ja pitkällä kokemuksella oli kysymyksessä kirjanpidot, tilinpäätökset, yritysten perustamiset, veroilmoitukset, maksuliikenteen hoito, talouspäällikköpalvelut tai muut taloushallinnon asiat. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää! We serve in english too!

Palvelu:isännöinti
Toimialue:Oulu
 
 

DOMO Isännöintipalvelu Ky OULU

Isännöintipalveluja

DOMO Isännöintipalvelu Ky on Oulun, Kempeleen, Limingan ja Oulunsalon seuduilla toimiva isännöintitoimisto, joka tarjoaa laadukasta ja asiakaslähtöistä isännöintipalvelua. Hoidamme taloyhtiöiden taloudelliset ja hallinnolliset asiat. Palveluita taloyhtiöille mm. kirjapidot, tilinpäätökset, vuokranvalvonta, vastikelaskelmat. Isännöitsijänä Aune Väinämö. Ota yhteyttä.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:taloyhtiöiden isännöinti, Isännöintitoimisto, Isännöinti, Isännöintipalvelu
Toimialue:Oulu
 
 

Talotili OULU

Tilitoimisto, kirjanpitoa

Talotili Oy kuuluu Kiinteistö Tahkola konserniin toiminta-ajatuksena palvella pieniä talon-yhtiöitä. Tarjoamme laadukasta ja kustannustehokasta kirjanpito- ja isännöintipakettia pienille taloyhtiöille. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: info@talotilioy.fi tai 0207 488 361.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:taloyhtiön taloussuunnittelu Oulu, isännöinti Oulu, pienen taloyhtiön isännöinti Oulu, kiinteistökirjanpito Oulu, taloyhtiön tilinpäätös Oulu, taloyhtiön veroilmoitus Oulu
 
 

Oulun Isännöitsijät Oy KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Isännöintipalveluja

Oulun Isännöitsijät - asuin- ja liikekiinteistöjen isännöintipalvelut. Tarjoamme huolehtivaa ja edistyksellistä isännöintiä Oulun ja Pohjois-Suomen alueella. Takaamme talo- ja kiinteistöyhtiöille ammattitaitoisen, laadukkaan ja luotettavan isännöintipalvelun. Asiakaslähtöisen toimintatapamme mukaisesti meidät tavoitat aina tarvittaessa. Olemme Isännöintiliiton jäsenyritys. Hoidamme yhtiönne asiat asianmukaisesti ammattitaidolla, viivytyksettä.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Isännöintipalvelu Hanhisalo OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Isännöitsijä, isännöintiä

Isännöintipalvelu Hanhisalo - Toiminta perustuu yli 30 vuoden isännöintikokemukseen. Vuosikymmenien varrella tasokkaan huolenpidon ovat saaneet niin rivi- ja kerrostalot kuin vaativat virasto- ja liikekiinteistötkin. Vahva kiinteistöhuollon organisoinnin ja toimintatapojen tuntemus antaa asiakkaillemme lisäetua ko. palveluiden hankinnassa ja valvonnassa. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää! Toimisto avoinna arkisin 8-16.

Hakusana:Pohjois-Suomen Isännöintipalvelu Oy, isännöintitoimisto, Isännöintipalvelu Erkki Hanhisalo, isännöintipalvelut, isännöitsijätoimisto, isännöinti, Isännöitsijät Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Yhteystiedot: Isännöintipalvelu Hanhisalo
020 778 0740

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus