Korjausrakentamista

Korjausrakentaminen · korjausrakentamista · Oulu

Hakuehdolla korjausrakentamista löytyi yhteensä 42 yritystä. Tulokset 1—20:

Saneeraus Laakko Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneerausyritys, korjausrakennusta

Saneeraus Laakko Oy:n juuret ovat vuodessa 1969, jolloin Oulun Lääninhallitus antoi luvan harjoittaa maalarin ammattia. Tarjoamme rakennusmaalaus-ja saneeraustöitä Oulun talousalueella. 42-vuotisen kokemuksen ja osaamisen avulla voimme tarjota asiakkaillemme tietotaitoa, laatua ja välineitä, joista on hyötyä urakoiden hallinnassa ja toteutuksessa. Olemme Pintaurakoitsijat ry:n, Oulun Maalarimestariyhdistys ry:n sekä Suomen Yrittäjien jäsen.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulun lääni, Oulu
 

Oulun Kuivaustekniikka Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kosteusvaurioiden korjausta, vesivahinkojen korjausta

Oulun Kuivaustekniikka Oy - vesivahinkojen kartoitus, kuivaus, purku, korjaus ja saneeraus Oulun ja Lapin alueella. Kauttamme vahinkotapahtuman hoito kaikkine toimineen. Palveluitamme mm. remontit, märkätilavalvonta, kosteusmittaus, lämpökamerakuvaus, ryömintätilakuivaus ja ilmatiiviysmittaus. Olemme valtuutettu asennusliike Corroventa kuivainlaitteille. Asiakkaitamme ovat mm. vakuutusyhtiöt, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt, yksityishenkilöt, liike- ja julkisyhteisöt sekä kaupungit ja kunnat.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu
Hakusana:korjausrakentaminen ja saneeraus
Yhteystiedot: Oulun Kuivaustekniikka, Oulu
044 5340 444

Oulun Kuivaustekniikka, Kuusamo
044 5340 449

Oulun Kuivaustekniikka, Kemi -Tornio, Keminmaa
044 3295 546

Oulun Kuivaustekniikka, Raahe
044 3295 209

Oulun Kuivaustekniikka, Rovaniemi - Lappi
044 3295 214

 

Rakennusliike Häyrynen Oy II

Rakennusliike, korjausrakentamista, saneerausta

Rakennusliike Häyrynen - Ii, Oulu. Etsitkö luotettavaa rakennuskumppania tai korjausrakentamisen ammattilaista? Rakennamme ja peruskorjaamme rivi-, pari-, omakoti- ja kerrostaloja, loma-asuntoja, toimitiloja sekä kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja sekä muita julkisia rakennuksia yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Palvelemme pääsääntöisesti Oulun seudulla. Vuodesta 1971 - Aina aikataulussa.

Palvelu:korjausrakentaminen
Aihepiiri:talonrakennusta oulu
Standardi:RALA sertifikaatti uudisrakentaminen ja korjausrakentaminen
 

RPJM Rakennuspalvelut Oy ROVA

Saneerauskorjausta, kylpyhuoneremontteja, siivouspalveluita, korjausrakennusta, kattotöitä, rakennuspalveluja

Rakennuspalvelu Jani & Mika - Pohjois-Pohjanmaalla toimiva rakennusalan urakointiyritys. Yrityksemme on keskittynyt toiminassa asiakaslähtöiseen toimintaan, jossa huomioidaan asiakkaan tarpeet ja toiveet. Siitä johtuen asiakkaat saavat tilaamansa työt laadukkaasti ja kustannustehokkaasti toteutettuna. Toteutamme mm. vesikattoremontit, kylpyhuoneremontit, huoneistoremontit ja väliaikaiset toimitilat. Toimialue: Oulu, Muhos, Utajärvi, Vaala, Liminka, Oulunsalo, Kempele, Tyrnävä, Rantsila.

Palvelu:rakennussaneeraus
Toimialue:Oulu
 

SVAPA Oy RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusvalvontaa, rakennuttamispalveluja

Olemme raahelainen vuonna 1989 perustettu rakennusalan konsultti- ja suunnittelutoimisto. Toimialaamme ovat rakennuttajapalvelut, työmaavalvonta sekä muut rakentamiseen liittyvät palvelut. Teemme arkkitehti- ja rakennesuunnitelmia asuinrakennuksiin, autosuojiin, varastohalleihin sekä julkisiin rakennuksiin. Toimimme sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Toimialueisiimme kuuluvat mm. Oulun talousalue, Raahen seutukunta, Kalajoki, Ylivieska, Oulainen ja Nivala.

Aihepiiri:korjausrakentaminen
Toimialue:Oulun talousalue
 

Rakennusliike Eskola Oy OULU

Saneerauskorjausta, rakennusliike

Kiinteistöjen ja huoneistojen saneeraustöihin, muutostöihin sekä rakentamiseen erikoistunut yritys. Yrityksessä työskentelee pitkän kokemuksen omaavia korjausrakentamisen ammattilaisia. Palveluihin kuuluu: liiketilojen ja toimistotilojen muutostyöt sekä korjaustyöt, sisätilaremontit (yksityiset ja yritykset), kiinteistöjen ja asuntojen kylpyhuoneremontit, vesieristykset ja LVIS- työt. Toimialue: Oulu, Oulunsalo, Kempele, Liminka, Lumijoki, Tyrnävä, Muhos, Kiiminki, Haukipudas.

Palvelu:korjausrakentaminen
Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulun talousalue
 

TaloTuki Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kosteusmittausta, kiinteistöpalveluja

Talo Tuki on Oulussa toimiva asumisen moniosaaja, joka on erikoistunut kiinteistöjen kunnossapitoon sekä ongelmien ennaltaehkäisyyn ja niiden ratkaisemiseen. Ammattilaisillamme on yli 10 vuoden työkokemus sekä kosteusmittauksista että kiinteistöjen kunnon arvioinneista. Lisäksi meillä kaikilla on VTT:n rakenteiden kosteudenmittaajan henkilösertifikaatit. Pystymme ratkaisemaan kaikki asumiseen ja kiinteistön ylläpitoon liittyvät ongelmat vesikatosta alapohjaan. Ota yhteyttä!

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:korjausrakentaminen, korjausrakentamisen valvonta
 

Maken Rakennus- ja Huoltopalvelu JAURAKKAJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneerauskorjausta, teollisuusrakennusta, mökkien huoltoa, rakennusliike

Rakennusliike Maken Rakennus- ja Huoltopalvelu on toiminut vuodesta 2007. Meillä on vahva osaaminen jo yli 20 vuoden ajalta eri rakennuskohteista mm. mökit,omakotitalot ja nykyisin myös isommat rakennusprojektit kuten rivitalorakentaminen ja teollisuushallit. Teemme myös rakennuskorjausta ja saneerausta asiakkaan toiveitten mukaisesti eri kohteisiin.Palveluihimme kuuluu myös "mökkitalkkari" palvelu eli huollamme,remontoimme,lumityöt ja tarkistuskäynnit asiakkaan toiveitten mukaan.

Palvelu:Korjausrakentaminen
Toimialue:Oulun seutu
 

LVI-VePeKa II

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta, lvi

Lvi-VePeKa teemme KAIKKI LVI ALAN TYÖT uudisrakentamiseen ja saneerauskohteisiin liittyen.

Hakusana:korjausrakentamisen LVI
Toimialue:Oulu
 
 

IP-Heikkilä Oy KEMI

Korjausrakennusta

Korjaus- ja uudisrakentamista, kiinteistökehitystä sekä lumi ja jäärakentamista Kemi-Tornion ja Oulun talousalueilla.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu
Yhteystiedot: Oulu, Taavi Heikkilä
0207 341 341

 
 

Oulun Ilmastointi ja Eristys Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta

Laatupalvelua yli 20 vuotta! OIE on perustettu Oulussa vuonna 1992. Yli 20 vuoden kokemuksella toimenkuvamme käsittää julkisen sektorin ilmanvaihto- ja eristysurakat sekä uudis- että korjausrakentamisen puolella.

Palvelu:korjausrakentaminen
Sijaintikunta:Oulu
 
 

Rakennus Säynäjäaho OULU

Korjausrakentamista, talonrakennusta

RAKENNUS SÄYNÄJÄAHO on vuonna 2005 perustettu rakennusalan yritys. Toimintamme sijoittuu pääsääntöisesti Oulun ja lähikuntien alueelle. Teemme koko- ja osaurakoita uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen alalla vankalla ammattitaidolla. Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat mm. huoneistoremontit, rakennekuivaukset, maalaustyöt ja tapetointi. Lisäksi teemme aidat, jätekatokset ja pyöräkatokset. Asiakaskuntaamme kuuluvat sekä yksityiset asiakkaat että isännöintitoimistot.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulun talousalue, Liminka, Tupos, Kempele, Oulunsalo
 
 

MHH rakennus OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Remontteja, rakennuspalveluja, laatoitustöitä

MHH rakennus on Oulun seudulla toimiva uudis- ja korjausrakentamista tekevä rakennusliike. Asiakaskuntaamme kuuluvat yritykset, joille tarjoamme palveluitamme alihankintana sekä yksityiset asiakkaat, joille teemme mm. kylpyhuone- ja muut huoneistoremontit. Olemme erikoistuneet julkisten ja yksityisten tilojen laadukkaisiin ja kestäviin laatoituksiin. Sopimuksesta urakoimme myös muualla Suomessa.

Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:korjausrakentaminen
Toimialue:Oulun talousalue, Oulunsalo, Kempele, Haukipudas
 
 

Rakennus Rautio OULU

Uudisrakentamista, remonttipalveluita, sisustusta, sisustussuunnittelua

Rakennus Rautio on perustettu v. 2006. Ismolla on yli 20 vuoden kokemus rakennusalalta. Kirvesmiehen ammattitaidolla teemme kappaletavarasta niin omakotitalot kuin vapaa-ajan asunnotkin. Kauttamme myös kylpyhuoneremontit, saunaremontit, maalaukset, tapetoinnit ja pienremontit, asuntojen ja liikehuoneistojen laajennukset ja peruskorjaukset, talo- ja aitamaalaukset yms. Katja auttaa teitä kaikissa sisustukseen liittyvissä asioissa. Lisätietoja kaikista palveluistamme saat kotisivuiltamme!

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:tapetointi Oulu, saunaremontti Oulu, saneeraustyöt Oulu, kylpyhuone remontti Oulu, sisäremontti Oulu, pienremontti Oulu, maalaus Oulu, remonttimies Oulu, talon rakentaminen Oulu, uudisrakentaminen Oulu, rakennussaneeraus Oulu, pesuhuone remontti Oulu, kodin remontit Oulu
Aihepiiri:rakennusliike Oulu, remonttiliike Oulu
 
 

KV-Urakointi Oy KESTILÄ

LVI-urakointia

LVI-alan työt. Putkiremontit, putkiasennukset. Korjausrakentaminen. Pienkoneiden huollot ja korjaukset. Timanttiporaus ja -sahaus.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:korjausrakentamista LVI-asennus, korjausrakentaminen, korjausrakentamiset
 
 

Lvi-Jale Oy LIMINKA

LVI-asennusta, lvi

LVI Jale Oy tarjoaa LVI-alan palvelut kokonaisvaltaisesti. Olemme erikoistuneet LVI-saneeraukseen. Hoidamme LVI asennukset, huollot ja korjaukset vankalla ammattitaidolla uudis- ja saneerauskohteisiin. Toimialueemme on Oulun seutu. Teemme ammattitaidolla työt niin yrityksille, yksityisille kuin julkiselle sektorillekin. Hoidamme korjausrakentamisen putkiremontit ja putkiasennukset, autamme myös kaikissa pienasennuksissa, joissa putkimiestä tarvitaan.

Aihepiiri:lvi remontit ja korjausrakentaminen
Toimialue:Lvi työt Oulun seutu
 
 

Rakennus Oy Oulun Apsilon OULU

Korjausrakentamista

 
 
 

Muuta hakua

Ammattilaiset Oulusta:

Liikkeet ja toimipaikat Oulusta:

Yritykset ja organisaatiot Oulusta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.