:

Lattialämmitystä

Lattialämmitys · lattialämmitystä · lattialämmitykset · Oulu

Hakuehdolla lattialämmitystä löytyi yhteensä 7 yritystä.

INFRAHEAT - Polarheat Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Lämmityslaitteita, lattialämmitystä, kattolämmitystä

Polarheat Oy - Valmistaa, myy ja asentaa Infraheat lämmitysjärjestelmiä kaikkialla Suomessa. INFRAHEAT-lämmitysjärjestelmä on turvallinen, edullinen sekä tilaa ja energiaa säästävä! INFRAHEAT lattia- ja kattolämmityksen yhteiskäyttö sopii erinomaisesti kaikkiin uusiin omakotitaloihin. INFRAHEAT katto- ja lattialämmitys ei perustu veden kierrättämiseen rakenteissa. Tästä syystä siinä ei myöskään ole vesivaurioriskiä eikä kosteusvaurion myötä syntyvää homevaurioriskiä.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:lattialämmitys
 

Kemin Vesi-Piste Oy KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta, LVI-urakointia, lvi-huoltoa, lvi, LVI-liike

Palvelemme yksityisiä, yrityksiä, kuntia, sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitä. Vahvuutemme on 50 vuoden kokemus sekä ammattitaitoiset työntekijät. Meillä on laaja tuotevalikoima sekä kokonaisvaltainen asennuspalvelu. Toimialueemme on Lapin ja Oulun alue sekä Norbotten. Toimipisteemme palvelee teitä kolmella paikkakunnalla Torniossa, Kemissä sekä Oulussa. Olemme täyden palvelun LVI-talo. Tervetuloa!

Sijaintikunta:Oulu
Tuote:lattialämmitykset
Yhteystiedot: Vesi-Piste Oulu, Avoinna ark. 7 - 17, Voudintie 6, 90400 OULU
044 777 6800

 

Ylivieskan LVI Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta, LVI-urakointia

Ylivieskan LVI Oy - Hanakat on luotettava LVI-alan asiantuntija, joka toimii täyden palvelun periaatteella. Kestävän laatutuotteen lisäksi saat meiltä myös suunnittelun, asennuksen, varaosat, käyttöopastuksen ja huollon. Etsitpä ratkaisua lämmitykseen, vesihuoltoon, ilmanvaihtoon, kylpyhuoneeseen ja keittiöön tai vaikka pihalle ja puutarhaan on Hanakat lupaus laadusta.

Aihepiiri:lattialämmitys
Toimialue:Oulun eteläinen
 

Nordic Ekolämpö Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-ala, maalämpö

Nordic Ekolämpö on ekologisiin lämmitysjärjestelmiin erikoistunut yritys. Vuosien kokemuksella toteutamme asiakaslähtöisesti ekologisia lämmitysjärjestelmiä kohteen vaatimukset tarkasti huomioon ottaen. Teemme myös LVIS-kokonaisurakointia sekä huoltotöitä eri laajuisiin kohteisiin. Toimimme Oulun seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:lattialämmitykset
 
 

Oulun LVI-asennus Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta

Oulun LVI-Asennus Oy tarjoaa ammattitaitoista ja laadukasta LVI-alan palvelua niin yksityisille kuin yrityksillekin. Uudis- ja saneerauskohteen LVI-työt teetät meillä vaivattomasti, oli sitten kyseessä pieni huoltotyö tai laaja urakka. Kauttamme saa myös tunnetuimmat LVI-alan tarvikkeet ja kalusteet. Meille työnjälki ja asiakastyytyväisyys on avainasia. Pääsääntöisesti toimimme Oulun ja lähikuntien alueella.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:lattialämmityksen asennus
 
 

Purolta Oy KIIMINKI

Lämmitysjärjestelmiä, maalämpö, lattialämmitystä, maalämpöpumppuja

Purolta Oy on kiiminkiläinen v.1999 perustettu yritys, joka on erikoistunut vesikiertoisiin lattialämmityksiin ja maalämpöjärjestelmiin. Kauttamme saa myös lämmönvaihtimia, sulanapitojärjestelmiä ym. Meiltä saat myös huoltopalvelun, varaosat ja tarvikkeet. Suomen Lämpöpumpputekniikka Oy:n oma Lämpöässän huoltopäivystys palvelee viikon jokaisena päivänä iltakymmeneen. Luotettava Warmia-lattialämmitys on yksilöllisesti suunniteltu, käytössä huoleton ja edullinen lämmitysratkaisu. Ota yhteyttä!

Palvelu:Vesikiertoinen lattialämmitys
 

Muuta hakua

Yritykset ja organisaatiot Oulusta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus