Parkettityöt oulu

Parkettityöt oulu · Oulu

Hakuehdolla parkettityöt oulu löytyi yhteensä 8 yritystä.

Parkettiliike Säkkinen Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Parkettiliike, lattianpäällysteitä, parkettiasennusta, lattiatöitä

Parkettiliike Säkkinen on oululainen lattia-alan erikoisliike. Meiltä saatte lattiaa valitessa käyttöönne vuosikymmenten kokemuksen ja ammattitaidon. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa tilauksenne varmasti ja joustavasti. Toimitamme lattiat, asennukset ja kunnostukset yksityisille ja yrityksille. Tuotevalikoimistamme löydät tyyliisi sopivat parketit, kovapuulattiat, laminaatit, korkkilattiat, muovimatot ja kattopaneelit. Lattiasi viimeistelet jalka- ja saumalistoilla valikoimastamme.

Palvelu:parketin asennus Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Tuote:sisustustarvikeliike Oulu
 

Sisustustalo Oulun Sisustajat OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusmyymälä, sisustusliike

Sisustustalo-ketju on kolmen sisustusalan yrityksen yhteenliittymä. Yritysten liikeideana on lattianpäällyste -ja seinänpäällysteosaaminen joka kattaa kaikki kiinnitettävät päällystemateriaalit: kylpyhuonekalusteet, hanat, lattiat ja matot, parketit, laminaatit, puulattiat, muovilattiat, kokolattiamatot, kaakelit, keraamiset laatat, listat, maalit, liimat, lakat, kankaat ja tapetit. Palveluihin kuuluu myös sisustussuunnittelu, mattoasennus, parkettiasennus sekä laatoitus ja vedeneristys.

Palvelu:parkettityöt Oulu, kaakeliliike Oulu, parkettiliike Oulu, vedeneristys Oulu, maalikauppa Oulu, laminaattityöt Oulu, parkettiasennusliike Oulu, sisustussuunnittelu Oulu, mattoasennus Oulu, sisustussuunnittelija Oulu, laatoitustyöt Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:remontti Oulu, remontointi Oulu
Tuote:lattiat ja matot Oulu, laatoitusaineet Oulu, laminaatit Oulu, keraamiset laatat Oulu, hanat Oulu, kokolattiamatot Oulu, kiinnitettävät päällystemateriaalit Oulu, porealtaat Oulu, sisustustarvikkeet Oulu, kylpyhuonekalusteet Oulu, muovilattiat ja puulattiat Oulu, seinänpäällysteet Oulu, työkalut Oulu, sisustustekstiilit Oulu, poreammeet Oulu, lattianpäällysteet Oulu, tapetit Oulu
 

HooPee Remontit ja Valvonta Hannu Penttilä OULU

Vesieristystä, huoneistoremontteja

HooPee Remontit ja Valvonta - Hannu Penttilä. Vesieristykset ja märkätilavalvonta Oulussa ja lähikunnissa. Kaikki kodin remontit, kosteusvauriokorjaukset ja kokonaisvaltaiset huoneistoremontit. Märkätilojen sertifioidut vesieriste työt.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:parkettiasennus
Toimialue:Oulu
 
 

J. Lumiaho MUHOS

Kalusteasennusta

J. Lumiaho on kalusteasennuksiin ja sisustustöihin erikoistunut yritys. Suunnitteletko keittiöremonttia, kodin/ yrityksen kalusteasennuksia, seinien maalausta/ tapetointia, väliseinän tekoa, lattian uudistamista, laatoitus töitä, taikka jotakin muuta kodin asennus tai remonttityötä, ota rohkeasti yhteyttä pyydä tarjous! Toimialueena on pääosin Oulu ja Oulun ympäristökunnat.

Palvelu:Parkettiasennukset
Toimialue:Oulu ympäristökuntineen
 
 

Tmi Lattiatyö Hiltunen - Hiltunen Ari Johannes PUDASJÄRVI

Parkettiasennusta, lattiahiontoja

Tmi Lattiatyö Hiltunen on toiminut 30 vuotta. Teen parkettilattioiden hionnat ja lakkaukset ammattitaidolla Koillismaan ja Oulun talousalueilla. Olen erikoistunut puulattioiden huoltotöihin. Vanhan puulattian hionta ja lakkaaminen tekee vanhasta puulattiasta kuin uuden. Kaikkien parkettien hionnat, olipa kyseessä ravintolan tanssiparketti, nuorisoseuran talon tanssilattia, hotellihuoneen parkettilattia, koripallokenttä tai kodin parkettilattioiden hionnat.

Toimialue:Oulun talousalue
 
 

MT saneeraus- ja remonttipalvelu OULU

Remonttiliike, saneerauskorjausta

MT Saneeraus ja remonttipalvelut Oulu. Korjausrakentaminen ja sisustusremontit ammattitaidolla, viimeistellysti ja asiakasta kuunnellen. Kokonaisvaltainen ja toimitusvarma palvelu sisältää sisustussuunnittelun, materiaali- ja värivalinnat, toteutuksen ja loppusiivouksen. Saneeraamme sisä- ja ulkopintoja yksityiskodeissa ja yrityksissä. Teemme kylpyhuone-, keittiö- ja saunaremontit, kaakelointi- ja laatoitustyöt, lattiatyöt, maalaus-, tapetointi ja kattotyöt, sekä sisäilmankor

Palvelu:parkettiasennus
Sijaintikunta:Oulu
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.