Rakennusliike oulu

Rakennusliike oulu · Oulu

Hakuehdolla rakennusliike oulu löytyi yhteensä 74 yritystä. Tulokset 1—20:

Kiviliike Heikkinen- Kivitasot ja sisustuskivet OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kivituotteiden valmistaja, sisustustarvikkeita

Kiviliike Heikkinen toimii Oulussa. Olemme kivihiomo,joka valmistaa mittatilauksena keittiön kiviset pöytätasot,takkojen ja uunien kipinäkivet, kylpyhuoneiden ja saunojen sisustuskivet. Valmistamme kalusteita ja pöytätasot ja keittiön välitilan päällysteet kivestä. Yhksityiskohdat uunin, takan tai kiviseinän koristeluun kivilaatoista.Toimipisteessämme on nähtävinä mallit erilaisista ja erivärisistä kivimalleista.Pöytäkivilevyt takaavat kestävät kodin pinnat.

Sijaintikunta:Oulu
Kohderyhmä:Rakennusliikkeet
Aihepiiri:Keittiöremontti Oulu, Kylpyhuoneremontti Oulu
 

Parkettiliike Säkkinen Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Parkettiliike, lattianpäällysteitä, parkettiasennusta, lattiatöitä

Parkettiliike Säkkinen on lattiliike Oulussa.Asennamme puulattiat.laminaattilattiat ja parkettilattiat. Kunnostamme ja hiomme ja lakkaamme parkettilattiat ja puulattiat. Myymälässämme Kynsilehdossa laaja valikoima lattiapinnotteita,laminaattia, parkettia,korkkilattiat, lattiamatot ja kivilattiat.Lattian asennukset,parkettien hionnat.Uudisrakennuksen ja huoneistoremonttien lattiamateriaalit myös asennettuina. Opastamme mielellämme lattioiden suunnittelussa.Kuntoarvio lattioille veloituksetta.

Palvelu:Parketin asennus Oulu alue
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:Sisustustarvikeliike Oulu
Asiakkaina:Rakennusliikkeet
 

Designkolmio OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustussuunnittelua, sisustussuunnittelija

Sisustussuunnittelua juuri Sinulle. Designkolmio on sisustussuunnitteluun, stailaukseen ja erikoismaalauksiin erikoistunut yritys. Sisustuspalvelut sekä yksityiskoteihin, liike- ja toimistotiloihin sekä juhlatilohin. Olemme tukena toteuttamassa unelmiesi kohdetta tai toteutamme unelmasi avaimet käteen palveluna. Asuntomyynnissä teemme asunnostasi houkuttelevan juuri oikealle ostajakunnalle. Juhlajärjestelyt ja juhlapaikan somistus yksityis- ja yritysjuhliin. Suunnitellaan toimiva tila!

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:sisustuspalvelut rakennusliikkeille, sisustusmaalaus oulu, stailaus oulu, somistus oulu, struktuuripinnat Oulu, sisustussuunnittelu Oulu, sisustussuunnittelija Oulu
Toimialue:Oulun lääni
 

Jopera Oy - Rakennuspalvelu Jopera Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Omakotitaloja, valmistaloja, talonrakennusta

Jopera Oy rakentaa valmiskodit yksilöllisesti Uudellemaalle, Oulun seudulle ja Pohjois-Pohjanmaalle 20 vuoden kokemuksella. Rakennamme kodit arkeen ja vapaa-aikaan joustavasti ja vaivattomasti sovittuun valmiusasteeseen yhdellä sopimuksella. Tavoitteenamme ovat uusien kotien tyytyväiset asukkaat. Rakentamiemme kotien arkkitehti- ja rakennesuunnittelun tekevät alansa ammattilaiset, mikä takaa sekä tyylikkyyden että oikeat rakenneratkaisut.

Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:Rakennusliike
Toimialue:Oulu
Yhteystiedot: Oulu, Pilvitie 1 A, 90620 Oulu
020 743 1414
08 379 879 (fax)

 

Rakennusliike Häyrynen Oy II

Rakennusliike, korjausrakentamista, saneerausta

Rakennusliike Häyrynen - Ii, Oulu. Etsitkö luotettavaa rakennuskumppania tai korjausrakentamisen ammattilaista? Rakennamme ja peruskorjaamme rivi-, pari-, omakoti- ja kerrostaloja, loma-asuntoja, toimitiloja sekä kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja sekä muita julkisia rakennuksia yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Palvelemme pääsääntöisesti Oulun seudulla. Vuodesta 1971 - Aina aikataulussa.

Aihepiiri:talonrakennusta oulu
Yhteystiedot: Rakennusliike Häyrynen, Toimisto
040 5636 219

 

Siklatalot - Sikla Oy KEMPELE

Talopaketteja, uudisrakentamista, talonrakennusta

Sikla Oy on monipuolinen ja palveleva rakennusliike. Päätoimialammme on yleiset talonrakennustyöt. Toimitamme räätälöityjä talopaketteja asiakkaan haluamaan valmiusasteeseen toteutettuina. Meille urakan laajuus ei ole ratkaisevaa, tarjoamme mielellämme niin isot uudisrakennukset kuin pienet laajennukset! Toimimme Pohjois-Pohjanmaan lisäksi myös Rukalla, Levillä ja Ylläksellä. Tutustu palveluihimme kotisivuillamme osoitteessa www.sikla.fi. Luodaan Teille sopiva kokonaisuus yhdessä!

Aihepiiri:rakennusliike
Toimialue:Oulu
Yhteystiedot: Talomyynti - Oulun ja Raahen seutu, Jarkko Mällinen
0400 170 667

Työpäällikkö - Oulun ja Raahen seutu, Antti Sikala
040 5397 834

Työpäällikkö - Oulun ja Raahen seutu, Kyösti Sikala
040 8289 785

 

OKR - Oulun Kuorirakenne Oy OULUNSALO

Julkisivurakennusta, kattotöitä, kattoturvallisuustuotteita

Olemme kaikentyyppisten katerakentamisten sekä peltitöitten moniosaaja. Toimintahistoriamme alkaa vuodesta 1987 ja olemme toteuttaneet monia suuriakin projekteja kuten esimerkiksi Stora Enson Oulun paperitehtaan rakentamisen. Peltiyöhallistamme saatte peltitöitä tarpeittenne mukaan: uunineduspeltejä, piipunvuorauspeltejä, piipun hattuja, höyrykupuja, vesipeltejä, ikkuna- ja muita listoja tai erilaisiin suojauksiin tarkoitettuja peitelevyjä. Räätälöimme sinulle tarpeesi mukaisen ratkaisun.

Asiakkaina:Rakennusliikkeet
 

Jaara Kiinteistöt Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, hirsirakentamisia, rakennusala

Jaara Kiinteistöt - HIRSIMESTARI. Hirsirakentamista suurella sydämellä. Olemme hirsirakentaja toisessa sukupolvessa. Hirsitalojen pystytyksen lisäksi olemme erikoistuneet hirsirakennusten kunnostamiseen ja kuntotarkastuksiin. Hirsirakennuskannan vaaliminen ja säilyttäminen on meille sydämenasia – HIRSIMESTARI-palvelumme tarjoaa kokeneen ammattilaisen avuksesi: "Kymppi miehen" joka valvoo hirsirakennuksen säännölliseen huoltoon, kunnostamiseen sekä pystytykseen liittyvissä toimenpiteissä.

Palvelu:Omakotitalon rakentaminen Oulu, Saneeraus Oulu, asennuspalvelu, Talonrakennus Oulu
Aihepiiri:hirsirakentajat Oulu, rakennusalan yritykset Oulu
 

K-rauta Välivainio OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikkeita, sisustussuunnittelua, rautakauppa, puutarhamyymälä

K-rauta Välivainio on oululainen perheyritys, joka työllistää yli 50 ammattitaitoista henkilöä ja kesäisin luku kohoaa yli 70:n. Tavoitteenamme on tarjota paras osaaminen, hyvä palvelu sekä edulliset hankinnat kauppamme asiakkaille. Oletpa rakentaja, remontoija, sisustaja, kylpyhuoneen kunnostaja, saunan laittaja, mökkeilijä, viherpeukalo tai muuten kiinnostunut, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Oulun suosituimpaan rautakauppaan.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu
Asiakkaina:Rakennusliike
 

Rakentajat Niskakoski REISJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Uudisrakentamista, remontteja, rakennusliike

Ammattitaitoista ja laadukasta rakentamista vuodesta 1991. Toimialaamme kuuluu: puuelementtien valmistaminen, myynti ja asennus, uudisrakentaminen, omakotitalojen, rivitalojen, tuotantorakennuksien ja hallien sekä varastorakennusten urakointi sekä kaikki kodin remontit: saunaremontti, kodinhoitohuoneremontti, pesuhuoneremontti, keittiöremontti, maalaustyöt ulkona ja sisällä, ikkunaremontti, oviremontti, lämpöremontti, peruskorjaaminen ja saneeraustyöt, ulkovuorauksen vaihto sekä lisäeristykset.

Yhteystiedot: Työnjohto - Oulu, Jori Niskakoski
040 410 0711

 

Hirsiseppä Ky SUOMUSSALMI KK

Suomen Yrittäjien jäsen

Hirsirakennusta, maarakennusta, rakennusliike

Hirsiseppä Ky on hirsipalveluiden kokonaisvaltainen rakennusyritys. Valmistamme ja suunnittelemme hirrestä omakotitalot, mökit, huvilat, pihasaunat, aitat, majat, kesäkeittiöt, kelomökit sydänpuusta sekä lisärakennukset asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitukset hirsikehikolla tai "avaimet käteen periaatteella". Teemme hirsirakennuksien laajennukset vanhoja rakennusperinteitä kunnioittaen. Piirrämme myös rakennuslupa kuvat ja avustamme lupien hakemisessa.

Palvelu:rakennusliike
Toimialue:Oulu ja Pohjois-pohjanmaa
 

Suomen Taloperustus Oy KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Perustukset

Suomen Taloperustus Oy:lta saat omakotitalollesi hyvän ja kestävän perustuksen. Toimitamme pientalojen (omakoti-, pari- ja rivitalot) sokkelirakenteet saumattomasti paikan päällä muotteihin valettuna. Betoniperustus on lujuutensa ansiosta järkevä valinta jokaisen omakotitalon perustukseksi. Talonperustukset vuodenajasta riippumatta.

Kohderyhmä:perustukset rakennusliikkeille
Toimialue:Oulu ja ympäristökunnat
 

Taloplus OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusvalvontaa, kuntotarkastusta

Olemme vuonna 2008 perustettu rakennusten laadunvarmistukseen ja mittauksiin erikoistunut yritys. Toimenkuvaamme kuuluu asiantuntijalausunnot, rakennekosteusmittaukset, valvonta, energiatodistukset sekä asuntokaupan kuntotarkastukset ja kosteusmittaukset. Toimialueemme on Oulun seutu ja lähialueet, mutta tarvittaessa toimimme myös muualla Suomessa. Taloplus Oy tarjoaa siis Teille monipuolista rakentamiseen liittyvää apua ja kauttamme saatte tarvittaessa myös LVIS-puolen asiantuntijapalveluita.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulun talousalue
Asiakkaina:rakennusliikkeet
 

Sähköfuture Oy OULUNSALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköinsinööri, sähkösuunnittelua

Sähköfuture - insinöörisuunnittelu, toteutus ja sähköurakointi luotettavasti ja ammattitaidolla. Kun etsit rakennusprojektiisi nykyaikaista, täsmällistä sähköalan ammattilaista, ota yhteyttä meihin. Kohteina liikekiinteistöt, maatalous-, teollisuus- ja hallirakennukset sekä rivi-, pari ja omakotitalot. Soita saman tien tai jätä tarjouspyyntö. Hoidamme sähköurakoinnit, sähköasennukset ja sähkösuunnittelun kokonaisvaltaisesti tarvikkeineen. Toimimme pääasiassa Oulun läänin alueella.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:sähköurakointi rakennusliikkeille
Toimialue:Oulu
 

Rakennusliike Eskola Oy OULU

Saneerauskorjausta, rakennusliike

Kiinteistöjen ja huoneistojen saneeraustöihin, muutostöihin sekä rakentamiseen erikoistunut yritys. Yrityksessä työskentelee pitkän kokemuksen omaavia korjausrakentamisen ammattilaisia. Palveluihin kuuluu: liiketilojen ja toimistotilojen muutostyöt sekä korjaustyöt, sisätilaremontit (yksityiset ja yritykset), kiinteistöjen ja asuntojen kylpyhuoneremontit, vesieristykset ja LVIS- työt. Toimialue: Oulu, Oulunsalo, Kempele, Liminka, Lumijoki, Tyrnävä, Muhos, Kiiminki, Haukipudas.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulun talousalue
 

Maken Rakennus- ja Huoltopalvelu JAURAKKAJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneerauskorjausta, teollisuusrakennusta, mökkien huoltoa, rakennusliike

Rakennusliike Maken Rakennus- ja Huoltopalvelu on toiminut vuodesta 2007. Meillä on vahva osaaminen jo yli 20 vuoden ajalta eri rakennuskohteista mm. mökit,omakotitalot ja nykyisin myös isommat rakennusprojektit kuten rivitalorakentaminen ja teollisuushallit. Teemme myös rakennuskorjausta ja saneerausta asiakkaan toiveitten mukaisesti eri kohteisiin.Palveluihimme kuuluu myös "mökkitalkkari" palvelu eli huollamme,remontoimme,lumityöt ja tarkistuskäynnit asiakkaan toiveitten mukaan.

Toimialue:Oulun seutu
 
 

Rakennuspalvelu Isännöintipalvelu Vedman HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistönvälitystä, vuokra-asuntoja, isännöintitoimisto, rakennusliike

Rakennuspalvelu Vedman hoitaa 30 vuoden kokemuksella asunnon vuokrauksen omistajan puolesta, välityksessämme vuokra-asuntoja ja liikekiinteistöjä. Asunnon myyntiin ja ostamiseen tarvittavat neuvot ja palvelut, kuten kauppakirjat ja hinta-arviot joustavasti, ammattitaidolla. Myymme, vuokraamme liike- ja asuinkiinteistöt sekä omakotitalot. Teemme myös rakennusten ja kiinteistöjen kuntokartoituksia ja kuntoarviointeja. Isännöintiä Oulun seudulla taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille.

Palvelu:Rakennusten kuntoarvio Oulu, Isännöintiä Oulu, Taloyhtiöiden viisivuotis korjaussuunnitelma Oulu
Aihepiiri:Isännöinti Oulu, Kiinteistövälittäjät Oulu, Haukipudas, Ii, Kiiminki, Oulu, Vuokrattavat asunnot Haukipudas, Oulu
 
 

Maalausliike Ari Eriksson Oy HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusta, maalausliike, rakennusliike

Maalausliike Ari Eriksson tarjoaa Oulun seudulla palvelut sisustamiseen, ulko- ja sisämaalaukseen sekä hiekkapuhallukseen kaikkine oheistöineen. Yhtiö on vakavarainen ja luotettava, olemmehan toimineet alalla jo noin 30 vuotta. Niinpä toimintamme jatkuukin jo toisessa sukupolvessa. Maalausliike Ari Eriksson on myös merkittävä alueen rakennusalan työllistäjä - palveluksessamme toimii vuodenajasta riippuen 7-18 henkilöä. Katso lisää palveluista sivuiltamme ja ota yhteyttä! Maalauta lautasi meillä!

Toimialue:Oulu ympäristökuntineen
 
 

Rakennustarvikkeiden Kierrätystalo OULU

Rakennustarvikkeita, kierrätyskeskus

Rakennustarvikkeiden kierrätystalo on Oulussa, Toppilassa. Meiltä löytyy käytettyjä ja uusia rakennustarvikkeita, kuten ovia, ikkunoita, LVi-tarvikkeita, kodinkoneita, keittökalusteita ja kaapistoja sekä edullisia rakennustarvikkeita remontoijalle ja rakentajalle. Meiltä saat myös rakennus- remontti- ja asennuspalvelut. Valmistamme kompostorit puutarhaan, ja kauttamme saa myös ruohonleikkaajan tai lumityöntekijän. Otamme vastaan rakennustarvike-eriä, sisustustuotteita ja kodintekniikkaa.

Sijaintikunta:Oulu
Kohderyhmä:Rakennusliikkeiden purkutyöt
 
 

Rakennus ja AsennusPalvelu Ahola Ky KIIMINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike

Rakennus ja AsennusPalvelu Ahola Ky on ammattitaitoinen ja monipuolinen rakennusliike, joka toimii pääasiassa Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella. Rakennusalan aliurakointia teemme koko Suomen alueella. Oulussa sijaitsevalta toimistoltamme löydät myös HyväSauna Oulu -saunastudiomme. Studiolta saat upeat kiukaat ja lauteet nautinnollisiin saunahetkiin. Tutustu HyväSauna Ouluun tarkemmin sen omilla.

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.