:

Ravintolat

Ravintola · ravintolat · ravintoloita · Oulu

Hakuehdolla ravintolat löytyi yhteensä 195 yritystä. Tulokset 1—20:

Kaakkurin Liikekeskus / Kaakkurin Kauppakeskus OULU

Ostoskeskus, liikekeskus, kauppakeskus

Kaakkurin liikekeskus sijaitsee Kaakkurin suuralueella valtatien 4 varrella. Kaakkurinkulman ja Kaakkurin Liikekeskuksen alueella oleva kauppakeskus käsittää yli 40 yrityksen palvelukokonaisuuden. Ostosmatkailijalle on tarjolla laadukasta tarjontaa autoliikkeen, asumisen, apteekin, eläinten hyvinvoinnin, kauneudenhoidon, pankkitoiminnan, elintarvikekaupan, rautakaupan, kodikoneliikkeiden ja erilaisten erikoispalveluiden osalta.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:kiinalainen ravintola, etninen ravintoloita
 

Oulun Kärpät Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Jäähalli, ravintola, urheiluseura, urheilua, urheiluseuratoimintaa, halleja

Oulun Kärpät on seura, joka tarjoaa kannattajilleen, yhteistyökumppaneilleen ja sidosryhmilleen huikeita elämyksiä sekä näkyvyyttä huippu-urheilun parissa. Kärpät kantaa vastuuta myös Pohjois-Suomen juniorijääkiekkoilusta Kärppä-Säätiön toiminnan kautta. Säätiö tukee taloudellisesti oululaista ja pohjoissuomalaista juniorijääkiekkoilua ja sen junioritoimintaa. Tämä luo parhaat mahdolliset menestymisen edellytykset tukemalla junioreiden kasvua ja kehitystä.

Toiminimi:Oulun Kärpät
Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:Oulu
Yhteystiedot: Oulun Kärpät Oy
08-8155700
08-815701 (fax)

Oulun Kärpät46 ry, Urheilukatu 5 B 90100 Oulu
08-335003
08- 335002 (fax)

 

Ravintola Nohadra OULU

Pizzeria, ravintola, ruokaravintola

Nohadra on kaunis kaupunki Pohjois-Irakissa. Nyt pääset nauttimaan Nohadran tunnelmasta myös Oulun Tuirassa. Nohadra ravintola on toiminut jo 8-vuotta ja luonut loistavan maineen herkullisena ravintolana. Viihtyisässä ravintolassa on kabinettitilat (34 hlö), laadukkain audiovisuaalisin järjestelmin. Kysy lisää myös yritysruokailusta ja kuljetuksesta. Kuljetamme vähintään 70€ arvoisen tilauksen kotiinkuljetuksena. Järjestämme myös juhlasi vaivattomasti ja koristelemme tilat haluamallasi tyylillä.

Sijaintikunta:Oulu
 

Indian Cuisine OULU

MaRa ry:n jäsen

Intialainen ravintola

Vuodesta 2007 lähtien ravintolamme on tarjonnut ensiluokkaisia makuelämyksiä eksoottisen ruoan ystäville Oulun keskustassa. Hienostunut mausteiden ja yrttien käyttö on antanut intialaiselle ruoanlaitolle kuuluisan maineen lämmittävän kiihkeänä ja luovana. Annoksemme ruokkivat niin sielua kuin ruumista, kauniilla väreillä ja runsaina annoksina. Palvelumme on nopeaa ja hymy kuuluu joka tilaukseen! Viihtyisässä ravintolassamme on tilaa 58 henkilölle. Voit tehdä varauksesi helpoiten puhelimitse.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:ruokaravintola
 

Airport Hotel Oulu KEMPELE

Hotelli, ravintola, kokoustilat

Airport Hotel, aikaisemmin Hotelli Vihiluoto, on viihtyisä lentokenttähotelli,lähellä Oulunsalon lentokenttää , Oulun kaupungin kupeessa. Hotellin ympärillä oleva luonto ja meri antavat kuntoilijalle ja luonnonystävälle kannustavat mahdollisuudet kaikkina vuodenaikoina. Airport Hotel on luonnollinen pysähdyspaikka ja toiminnan keskipiste viihtyisyyttä arvostavalle loma- tai liikematkaajalle.Hotellistamme räätälöidyt kokouspalvelut isoillekin ryhmille.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:Ravintola meren rannalla
Aihepiiri:Lentokenttähotelli Oulu, Hotelli Oulun lentoasema
 

TOMO sushibar OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Ruokaravintola, itämainen ravintola

Tomo Sushibar palvelee Oulun Ideaparkissa. Sushiravintola, lounas, Takeaway ja Catering. Sushia tehdään aina tuoreista raaka-aineista, tunteella ja taidolla. Sushi-ateriapalvelumme tarjoaa kätevän ja tyylikkään catering-vaihtoehdon erilaisiin tapahtumiin: illanistujaisiin, juhliin, yritysten asiakas- ja henkilöstötilaisuuksiin, teemailtoihin jne. Meiltä voit tilata juuri haluamasi sushivalikoiman. Culinaristi palvelu - Tilaa haluamasi annokset ja nouda kun sinulle sopii.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:Etninen ravintola, Japanilainen ravintola
 

Ravintola Caio OULU

MaRa ry:n jäsen

Ravintola, opiskelijaravintola

Ravintola Caiossa on kansainvälinen ja välitön tunnelma!

Hakusana:ruokaravintola
Sijaintikunta:Oulu
 
 

Ravintola Suola-Aitta OULU

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsenYritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessa

Ravintola

Monipuolinen terassimenu tarjoillaan 120 paikkaiselle terassille heti ilmojen salliessa, sateisina päivinä aitan sisälle. Terassilta näkymät merelle, kauppatorille, teatterille, kirjastolle ja Rantakadulle.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Oulun kaupunki - Oulun Musiikkikeskus OULU

Musiikki, kulttuuri, kokoustilojen vuokrausta

Sijaintikunta:Oulu
Yhteystiedot: Ravintolapalvelut, Madetoja-salin kahvio, Kanresta Oy
08334317
0855847299 (fax)

 
 

Ravintola Kastari OULU

MaRa ry:n jäsen

Ravintola, tilausravintola

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Aularavintola ja Aulakahvila OULUN YLIOPISTO

MaRa ry:n jäsen

Ravintola, tilausravintola

Aularavintolamme toimii Oulun yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan lounasravintolana. Toimimme myös tilausravintolana.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Ravintola Julinia OULUN YLIOPISTO

MaRa ry:n jäsen

Ravintola, tilausravintola

Avoinna: Lounas: MA-TO kello 10.00-16.00 PE kello 10.00-14.30 Aamiainen: MA-TO kello 7.45-9.15 PE kello 8.30-9.30 PROTEIINI BISTRO avoinna MA-TO kello 10.30-13.30 PE suljettu

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Ruukin Yrityspuisto Oy RUUKKI

Kauppakamarin jäsen

Toimitilojen vuokrausta

Ruukin Yrityspuisto Oy vuokraa teollisuus-, tuotanto- ja toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Sijaitsemme Siikajoen kunnassa Ruukissa luonnonkauniilla paikalla ainutlaatuisessa teollisuusmiljöössä. Tilojemme kokonaispinta-ala on 28000 m2 ja alueellamme toimii jo 30 eri toimialojen yritystä. Hyvät liikenneyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Tervetuloa!

Hakusana:Oulun talousalue, vapaat toimitilat Oulu, ravintolapalvelut, Oulu
 
 

Oululines - M/S Alexandra OULU

Laivaristeilyjä

M/S Alexandran, joka risteilee merellä Oulun edustalla, M/S Angelina vie sinut jokiristeilylle Oulujoelle ja Perämerelle pääset Kemistä uudella Casandra-laivallamme.Kaikilla laivoillamme voit käydä risteilyllä joko aikataulujemme mukaisesti, tai voit varata yksityistilaisuuden, kokouksen laivalla tai perhejuhlat risteilyn merkeissä.Laivoillamme on ruokaravintola A-oikeuksin.Aurinkokannellamme voit nauttia kespäivästä ja saunatilamme ovat myös vuokrattavissa.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:ruokaravintola, nähtävyys Oulu, Oulu, meriristeily Oulusta merelle
 
 

Ravintola Crecian OULU

Ravintola

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Sokeri-Jussi OULU

MaRa ry:n jäsenYritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessaSuomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, ruokaravintola, lounaita

Ylitä silta Oulun torilta Pikisaareen niin olet Sokeri-Jussin Kievarin portilla. Tervetuloa vanhan makasiinin tunnelmaan! Sokeri-Jussin ruokalistoilta löydät Oulun alueen perinteistä ja maukasta ruokatarjontaa. Kalaisat herkut siika, nieriä ja ahven ovat listamme suosikkeja. Kievarin pihvipannu, kuuluisa ja maistuva jättiannos, suosikkimme vuodesta toiseen. Listoiltamme myös riistaruoat porosta ja hirvestä. Isoäidin tuppipotut ja läskisoosi hurmaavat aina.

Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:ruokaravintola meren äärellä
 
 

Uniresta Oy OULU

MaRa ry:n jäsen

Ravintola, tilausravintola

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Ravintola Uleåborg 1881 OULU

MaRa ry:n jäsenYritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessa

Ravintola

Skandinaavinen ravintola pohjoisen portilla.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Ravintola Pruxis OULU

MaRa ry:n jäsen

Ravintola, tilausravintola

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Bar Cafe Keltainen Aitta Oy OULU

MaRa ry:n jäsenYritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessa

Ravintola

Tervetuloa viihtymään merellisiin maisemiin Oulun kauppatorille Bar cafe Keltaiseen Aittaan. Meille löydät nopeasti keskustan vilinästä - sijaitsemme vain kivenheiton päässä kävelykatu Rotuaarilta.

Sijaintikunta:Oulu
 
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus