Ravintolat

Ravintola · ravintolat · ravintoloita · Oulu

Hakuehdolla ravintolat löytyi yhteensä 211 yritystä. Tulokset 1—20:

Airport Hotel Oulu KEMPELE

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Hotelli, ravintola, kokoustilat

Airport Hotel, aikaisemmin Hotelli Vihiluoto, on viihtyisä lentokenttähotelli,lähellä Oulunsalon lentokenttää , Oulun kaupungin kupeessa. Hotellin ympärillä oleva luonto ja meri antavat kuntoilijalle ja luonnonystävälle kannustavat mahdollisuudet kaikkina vuodenaikoina. Airport Hotel on luonnollinen pysähdyspaikka ja toiminnan keskipiste viihtyisyyttä arvostavalle loma- tai liikematkaajalle.Hotellistamme räätälöidyt kokouspalvelut isoillekin ryhmille.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:Ravintola meren rannalla
Aihepiiri:Lentokenttähotelli Oulu, Hotelli Oulun lentoasema
 

Kaakkurin Liikekeskus / Kaakkurin Kauppakeskus OULU

Ostoskeskus, liikekeskus, kauppakeskus

Kaakkurin liikekeskus sijaitsee Kaakkurin suuralueella valtatien 4 varrella. Kaakkurinkulman ja Kaakkurin Liikekeskuksen alueella oleva kauppakeskus käsittää yli 40 yrityksen palvelukokonaisuuden. Ostosmatkailijalle on tarjolla laadukasta tarjontaa autoliikkeen, asumisen, apteekin, eläinten hyvinvoinnin, kauneudenhoidon, pankkitoiminnan, elintarvikekaupan, rautakaupan, kodikoneliikkeiden ja erilaisten erikoispalveluiden osalta.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:kiinalainen ravintola, etninen ravintoloita
 

Oulun Kärpät Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Jäähalli, ravintola, urheiluseura, urheilua, urheiluseuratoimintaa, halleja

Oulun Kärpät on seura, joka tarjoaa kannattajilleen, yhteistyökumppaneilleen ja sidosryhmilleen huikeita elämyksiä sekä näkyvyyttä huippu-urheilun parissa. Kärpät kantaa vastuuta myös Pohjois-Suomen juniorijääkiekkoilusta Kärppä-Säätiön toiminnan kautta. Säätiö tukee taloudellisesti oululaista ja pohjoissuomalaista juniorijääkiekkoilua ja sen junioritoimintaa. Tämä luo parhaat mahdolliset menestymisen edellytykset tukemalla junioreiden kasvua ja kehitystä.

Toiminimi:Oulun Kärpät
Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:Oulu
Yhteystiedot: Oulun Kärpät Oy
08-8155700
08-815701 (fax)

Oulun Kärpät46 ry, Urheilukatu 5 B 90100 Oulu
08-335003
08- 335002 (fax)

 

Qstock - Oulun Kuusisaaressa heinäkuun lopussa 2016 OULU

Festivaalijärjestäjä, festivaaleja

Qstock on järjestetty Oulun Kuusisaaressa ensimmäisen kerran vuonna 2003. Qstock on 1970-luvun Kuusrockin jalanjäljillä. Pohjois-Suomen suurin musiikki-ja kesätapahtuma on kerännyt vuosittain kaikenikäistä rokkikansaa juhlimaan noin 20 000 henkilön voimin. Qstock on näkyvä ja tunnettu tapahtuma, jonka yhteistyökumppaneina ovat useat suomalaiset yritykset. Qstokin lavalla ovat esiintyneet suuret maailmantähdet vuosittain, unohtamatta suomalaisia huippuja taikka paikallisia bändejä.

Palvelu:Ravintola A-oikeuksin
Sijaintikunta:Oulu
Valmistaa:Oulun kesätapahtuma
Aihepiiri:Festivaali Oulun Kuusisaaressa
 

ADALAR Ravintola HAUKIPUDAS

Ruokaravintola

Adalar on viihtyisä ruokaravintola Haukiputaan keskustassa. Adalarin erikoisuuksia ovat mm. suomalaiseen henkeen valmistetut karhunlihapizzat ja hirvenlihapizzat. Listoillamme pizzoja, erikoispizzoja, salaattiannoksia ja kebabannoksia sekä kanakebabia. Lounasaikaan lounaan tarjoushintaan sisältyy myös puolen litran juoma, jonka saat myös mukaan kotipakettiin tilatessasi. Toimitamme pizzat ja kebabannokset myös työpaikoille. Palvelemme joka päivä iltaan asti ja viikonloppuisin myös yöllä.

Toimialue:Oulun talousalue
 

Espanjalainen Ravintola El Sabor KEMPELE

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, à la carte -ravintola, ruokapaikka

Tutustu espanjalaiseen ruokaan, tapakset, paellat laatuviinien kera. Espanjalainen ravintola El Sabor sijaitsee Oulun lentokentäntien varressa, Airport Hotellin yhteydessä. 130-paikkainen espanjalainen ravintola El Sabor palvelee niin hotellin asiakkaita, kokousvieraita kuin lähialueen hyvän ruuan ystäviä. Ravintola tarjoaa monipuolisen makumatkan Espanjaan, ruokalistalla on annoksia niin pieneen kuin isompaankin nälkään. Jokaiselle annokselle löytyy myös espanjalainen viinisuositus.

Työtapa:Ruokaravintola Oulu
Palvelu:Kokousruokailut Oulu, Etniset Ravintolat, Yritysjuhlat Oulu
Valmistaa:Espanjalaista ruokaa Oulu
Aihepiiri:Oulun lentokenttä, A la Carteravintolat Oulu
 

Ravintola Little New York OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Lounasravintola, ravintola, lounasbuffetit

Little New York on ruokaravintola Oulun keskustassa. Lounasbuffettimme on erikoistunut meksikolaiseen ruokaan, laajan salaattipöydän lisäksi tarjolla on myös päivittäin suomalaista kotiruokaa. Edullinen lonasravintolamme on avoinna päiväsaikaan, mutta tilojamme on mahdollista varata myös iltaisin ja viikonloppuisin esimerkiksi yritysten tilausillallisten, pienimuotoisten kokousten järjestämiseen. Kauttamme myös catering-palveluita yritysjuhliin, perhejuhliin, kokouksiin ja tapahtumiin.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:juhlatilat Oulu, pitopalvelu Oulu, lounasta Oulu
 

Manamansalon Portti , Matkailukeskus Manamansalo MANAMANSALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Elintarvikekauppa, ravintola, mökkejä, caravan-alue

Manamansalon Portti palvelee Martinlahden Venesataman kupeessa. Ravintolassamme ruokailut, illanvietot, karaokea, elävää musiikkia. Tilauksesta ruokailut ryhmille, yritysten kokoukset, perhejuhlat, tapahtumat. Veneilijöille veneiden tankkaus, mökkimajoitusta, caravanalue, rantasauna vuokrattavissa. Manamansalon kauppa, jossa myös polttoainemyynti, mökkien vuokrausta,kausipaikat ja vuorokausipaikat matkailuautoille ja matkailuvaunuille ympäri vuoden. Veneretket Oulujärvelle.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:Ruokaravintola Manamansalo, Ravintola Manamansalo
 

Burgeribaari Kauppuri 5 OULU

MaRa ry:n jäsenYritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessaSuomen Yrittäjien jäsen

Ravintola

Sangen eläväinen ruokalistamme pitää sisällään parisenkymmentä käsintehtyä hampurilaista ja muita katuruokasuosikkeja. Pieni kuppilamme omaa kattavan vuodenaikojen ja omien mielleyhtymiemme mukaan vaihtuvan olutvalikoiman. Meillä voit lukea päivän lehdet Kalevasta Aku Ankkaan sekä päivittää FaceBook-profiilisi asiakasnettiämme käyttäen. Sijaitsemme kätevästi kävelykadun varrella, Oulun torin kupeessa ja meiltä löydät avun niin pieneen kuin suureen nälkään tahi janoon. Tuu käymään...

Työtapa:Oulun parhaat hampurilaiset, Oulun parhaat ranskalaiset
Sijaintikunta:Oulu
 

Indian Cuisine OULU

MaRa ry:n jäsen

Intialainen ravintola

Vuodesta 2007 lähtien ravintolamme on tarjonnut ensiluokkaisia makuelämyksiä eksoottisen ruoan ystäville Oulun keskustassa. Hienostunut mausteiden ja yrttien käyttö on antanut intialaiselle ruoanlaitolle kuuluisan maineen lämmittävän kiihkeänä ja luovana. Annoksemme ruokkivat niin sielua kuin ruumista, kauniilla väreillä ja runsaina annoksina. Palvelumme on nopeaa ja hymy kuuluu joka tilaukseen! Viihtyisässä ravintolassamme on tilaa 58 henkilölle. Voit tehdä varauksesi helpoiten puhelimitse.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:ruokaravintola
 

TOMO sushibar OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Ruokaravintola, itämainen ravintola

Tomo palvelee Oulun Stockmannin 4:ssä kerroksessa. Ravintolassamme nautittu tai take away -sushi on erilainen ateriavaihtoehto. Sushi tehdään aina tuoreista raaka-aineista, tunteella ja taidolla. Sushi-ateriapalvelumme tarjoaa kätevän ja tyylikkään catering-vaihtoehdon erilaisiin tapahtumiin: illanistujaisiin, juhliin, yritysten asiakas- ja henkilöstötilaisuuksiin, teemailtoihin jne. Meiltä voit tilata juuri haluamasi sushivalikoiman.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:Etninen ravintola, Japanilainen ravintola
 

Ravintola Caio OULU

MaRa ry:n jäsen

Ravintola, opiskelijaravintola, kokoustilat, saunatilat

Ravintola Caiossa on kansainvälinen ja välitön tunnelma!

Palvelu:Snooker Oulu, Saunatilat Oulu, Kokoustilat Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:Ruokaravintola
 
 

Ravintola Suola-Aitta OULU

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsenYritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessa

Ravintola

Monipuolinen terassimenu tarjoillaan 120 paikkaiselle terassille heti ilmojen salliessa, sateisina päivinä aitan sisälle. Terassilta näkymät merelle, kauppatorille, teatterille, kirjastolle ja Rantakadulle.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Oulun kaupunki - Oulun Musiikkikeskus OULU

Musiikki, kulttuuri, kokoustilojen vuokrausta

Sijaintikunta:Oulu
Yhteystiedot: Ravintolapalvelut, Madetoja-salin kahvio, Kanresta Oy
08334317
0855847299 (fax)

 
 

Korttelipub Heinäkenkä OULU

MaRa ry:n jäsenYritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessa

Pubi, ravintola, karaokebaari

Seurustelu- ja karaokeravintola.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Ravintola Kastari OULU

MaRa ry:n jäsen

Ravintola, tilausravintola

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Rosso Oulu OULU

S-ryhmän jäsen

Ruokaravintola

Italialaishenkinen koko perheen Rosso tarjoaa Sinulle varsinaisen makumatkan pizzojen, pastojen, bruschettojen sekä pihvi- ja broileriruokien maailmaan. Tomaatin, juustojen, yrttien ja valkosipulin maut ovat antaneet leimansa Rosson annoksiin.

Hakusana:lapsiperheiden ravintola
Sijaintikunta:Oulu
 
 

Aularavintola ja Aulakahvila OULUN YLIOPISTO

MaRa ry:n jäsen

Ravintola, tilausravintola

Aularavintolamme toimii Oulun yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan lounasravintolana. Toimimme myös tilausravintolana.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Ravintola Julinia OULUN YLIOPISTO

MaRa ry:n jäsen

Ravintola, tilausravintola

Avoinna: Lounas: MA-TO kello 10.00-16.00 PE kello 10.00-14.30 Aamiainen: MA-TO kello 7.45-9.15 PE kello 8.30-9.30 PROTEIINI BISTRO avoinna MA-TO kello 10.30-13.30 PE suljettu

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Ruukin Yrityspuisto Oy RUUKKI

Kauppakamarin jäsen

Toimitilojen vuokrausta

Ruukin Yrityspuisto Oy vuokraa teollisuus-, tuotanto- ja toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Sijaitsemme Siikajoen kunnassa Ruukissa luonnonkauniilla paikalla ainutlaatuisessa teollisuusmiljöössä. Tilojemme kokonaispinta-ala on 28000 m2 ja alueellamme toimii jo 30 eri toimialojen yritystä. Hyvät liikenneyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Tervetuloa!

Hakusana:Oulun talousalue, vapaat toimitilat Oulu, ravintolapalvelut, Oulu