Ravintolat

Ravintola · ravintolat · ravintoloita · Oulu

Hakuehdolla ravintolat löytyi yhteensä 228 yritystä. Tulokset 1—20:

Airport Hotel Oulu KEMPELE

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Hotelli, ravintola, kokoustilat

Airport Hotel, aikaisemmin Hotelli Vihiluoto, on viihtyisä lentokenttähotelli,lähellä Oulunsalon lentokenttää , Oulun kaupungin kupeessa. Hotellin ympärillä oleva luonto ja meri antavat kuntoilijalle ja luonnonystävälle kannustavat mahdollisuudet kaikkina vuodenaikoina. Airport Hotel on luonnollinen pysähdyspaikka ja toiminnan keskipiste viihtyisyyttä arvostavalle loma- tai liikematkaajalle.Hotellistamme räätälöidyt kokouspalvelut isoillekin ryhmille.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:Ravintola meren rannalla
Aihepiiri:Lentokenttähotelli Oulu, Hotelli Oulun lentoasema
 

Ukkohalla Ukkohalla Chalets HYRYNSALMI

Laskettelukeskus, hotelli, ravintola, matkailupalveluja

Ukkohalla on laskettelu ja Cable Wakeboard keskus Kainuussa Hyrynsalmella.Ukkohallan Saunamaailma on pienoiskylpylä. Laajat latuverkostot murtomaahiihtäjälle ja kelkkailureitit tarjoavat laskettelun ohella erilaista talviharrastustoimintaa. Lomakohteena Ukkohalla on sekä perheille, että yrityksille loistava vaihtoehto.Erilaiset tapahtumat, kuten Suopotkupallo ja Hallan Akan vaellus kuuluvat Ukkohallan toimintaan.

Palvelu:Ski Bussi Oulusta
 

Kaakkurin Liikekeskus / Kaakkurin Kauppakeskus OULU

Ostoskeskus, liikekeskus, kauppakeskus

Kaakkurin liikekeskus sijaitsee Kaakkurin suuralueella valtatien 4 varrella. Kaakkurinkulman ja Kaakkurin Liikekeskuksen alueella oleva kauppakeskus käsittää yli 40 yrityksen palvelukokonaisuuden. Ostosmatkailijalle on tarjolla laadukasta tarjontaa autoliikkeen, asumisen, apteekin, eläinten hyvinvoinnin, kauneudenhoidon, pankkitoiminnan, elintarvikekaupan, rautakaupan, kodikoneliikkeiden ja erilaisten erikoispalveluiden osalta.

Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:ravintola, etnisiä ravintoloita
 

Oulun Kärpät Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Jäähalli, ravintola, urheiluseura, urheilua, urheiluseuratoimintaa, halleja

Oulun Kärpät on seura, joka tarjoaa kannattajilleen, yhteistyökumppaneilleen ja sidosryhmilleen huikeita elämyksiä sekä näkyvyyttä huippu-urheilun parissa. Kärpät kantaa vastuuta myös Pohjois-Suomen juniorijääkiekkoilusta Kärppä-Säätiön toiminnan kautta. Säätiö tukee taloudellisesti oululaista ja pohjoissuomalaista juniorijääkiekkoilua ja sen junioritoimintaa. Tämä luo parhaat mahdolliset menestymisen edellytykset tukemalla junioreiden kasvua ja kehitystä.

Toiminimi:Oulun Kärpät
Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:Oulu
Yhteystiedot: Oulun Kärpät Oy
08-8155700
08-815701 (fax)

Oulun Kärpät46 ry, Urheilukatu 5 B 90100 Oulu
08-335003
08- 335002 (fax)

 

Qstock - Oulun Kuusisaaressa heinäkuun lopussa 2015 OULU

Festivaalijärjestäjä, festivaaleja

Qstock on järjestetty Oulun Kuusisaaressa ensimmäisen kerran vuonna 2003. Qstock on 1970-luvun Kuusrockin jalanjäljillä. Pohjois-Suomen suurin musiikki-ja kesätapahtuma on kerännyt vuosittain kaikenikäistä rokkikansaa juhlimaan noin 20 000 henkilön voimin. Qstock on näkyvä ja tunnettu tapahtuma, jonka yhteistyökumppaneina ovat useat suomalaiset yritykset. Qstokin lavalla ovat esiintyneet suuret maailmantähdet vuosittain, unohtamatta suomalaisia huippuja taikka paikallisia bändejä.

Palvelu:Ravintola A-oikeuksin
Sijaintikunta:Oulu
Valmistaa:Oulun kesätapahtuma
Aihepiiri:Festivaali Oulun Kuusisaaressa
 

ADALAR Ravintola- Kebabravintola-Pizzeria HAUKIPUDAS

Pizzeria, ruokaravintola, lounaita

Adalar on viihtyisä ruokaravintola Haukiputaan keskustassa. Adalarin erikoisuuksia ovat mm. suomalaiseen henkeen valmistetut karhunlihapizzat ja hirvenlihapizzat. Listoillamme pizzoja, erikoispizzoja, salaattiannoksia ja kebabannoksia sekä kanakebabia. Lounasaikaan lounaan tarjoushintaan sisältyy myös puolen litran juoma, jonka saat myös mukaan kotipakettiin tilatessasi. Toimitamme pizzat ja kebabannokset myös työpaikoille. Palvelemme joka päivä iltaan asti ja viikonloppuisin myös yöllä.

Toimialue:Oulun talousalue
 

Espanjalainen Ravintola El Sabor KEMPELE

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, à la carte -ravintola, ruokapaikka

Tutustu espanjalaiseen ruokaan, tapakset, paellat laatuviinien kera. Espanjalainen ravintola El Sabor sijaitsee Oulun lentokentäntien varressa, Airport Hotellin yhteydessä. 130-paikkainen espanjalainen ravintola El Sabor palvelee niin hotellin asiakkaita, kokousvieraita kuin lähialueen hyvän ruuan ystäviä. Ravintola tarjoaa monipuolisen makumatkan Espanjaan, ruokalistalla on annoksia niin pieneen kuin isompaankin nälkään. Jokaiselle annokselle löytyy myös espanjalainen viinisuositus.

Työtapa:Ruokaravintola Oulu
Palvelu:Kokousruokailut Oulu, Etniset Ravintolat, Yritysjuhlat Oulu
Valmistaa:Espanjalaista ruokaa Oulu
Aihepiiri:Oulun lentokenttä, A la Carteravintolat Oulu
 

Ravintola Little New York OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Lounasravintola, ravintola, lounasbuffetit

Little New York on ruokaravintola Oulun keskustassa. Lounasbuffettimme on erikoistunut meksikolaiseen ruokaan, laajan salaattipöydän lisäksi tarjolla on myös päivittäin suomalaista kotiruokaa. Edullinen lonasravintolamme on avoinna päiväsaikaan, mutta tilojamme on mahdollista varata myös iltaisin ja viikonloppuisin esimerkiksi yritysten tilausillallisten, pienimuotoisten kokousten järjestämiseen. Kauttamme myös catering-palveluita yritysjuhliin, perhejuhliin, kokouksiin ja tapahtumiin.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:juhlatilat Oulu, pitopalvelu Oulu, lounasta Oulu
 

Manamansalon Portti , Matkailukeskus Manamansalo MANAMANSALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Elintarvikekauppa, ravintola, mökkejä, caravan-alue

Manamansalon Portti palvelee Martinlahden Venesataman kupeessa. Ravintolassamme ruokailut, illanvietot, karaokea, elävää musiikkia. Tilauksesta ruokailut ryhmille, yritysten kokoukset, perhejuhlat, tapahtumat. Veneilijöille veneiden tankkaus, mökkimajoitusta, caravanalue, rantasauna vuokrattavissa. Manamansalon kauppa, jossa myös polttoainemyynti, mökkien vuokrausta,kausipaikat ja vuorokausipaikat matkailuautoille ja matkailuvaunuille ympäri vuoden. Veneretket Oulujärvelle.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:Ruokaravintola Manamansalo, Ravintola Manamansalo
 

Burgeribaari Kauppuri 5 OULU

MaRa ry:n jäsenYritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessaSuomen Yrittäjien jäsen

Ravintola

Sangen eläväinen ruokalistamme pitää sisällään parisenkymmentä käsintehtyä hampurilaista ja muita katuruokasuosikkeja. Pieni kuppilamme omaa kattavan vuodenaikojen ja omien mielleyhtymiemme mukaan vaihtuvan olutvalikoiman. Meillä voit lukea päivän lehdet Kalevasta Aku Ankkaan sekä päivittää FaceBook-profiilisi asiakasnettiämme käyttäen. Sijaitsemme kätevästi kävelykadun varrella, Oulun torin kupeessa ja meiltä löydät avun niin pieneen kuin suureen nälkään tahi janoon. Tuu käymään...

Työtapa:Oulun parhaat hampurilaiset, Oulun parhaat ranskalaiset
Sijaintikunta:Oulu
 

Ravintola Nohadra OULU

Pizzeria, ravintola, ruokaravintola

Nohadra on kaunis kaupunki Pohjois-Irakissa. Nyt pääset nauttimaan Nohadran tunnelmasta myös Oulun Tuirassa. Nohadra ravintola on toiminut jo 8-vuotta ja luonut loistavan maineen herkullisena ravintolana. Viihtyisässä ravintolassa on kabinettitilat (34 hlö), laadukkain audiovisuaalisin järjestelmin. Kysy lisää myös yritysruokailusta ja kuljetuksesta. Kuljetamme vähintään 70€ arvoisen tilauksen kotiinkuljetuksena. Järjestämme myös juhlasi vaivattomasti ja koristelemme tilat haluamallasi tyylillä.

Sijaintikunta:Oulu
 

Indian Cuisine -in english OULU

MaRa ry:n jäsen

Ravintola

Since 2007 our restaurant has offered first class culinary tastes for the friends of exotic food in downtown Oulu. The sophisticated use of spices and herbs is what gives the Indian kitchen its famous reputation of soothing intensity and creativity. Our servings feed both your soul and body, with beautiful colors and generous portions. Our service is fast and with every order, a smile is included! There are chairs for 58 person in our cozy restaurant.

Sijaintikunta:Oulu
 
 

Teboil Oulu Kaakkurinhovi OULU

MaRa ry:n jäsen

Kahvila, huoltoasema, elintarvikekauppa, ruokaravintola

Teboil Kaakkurinhovi on täyden palvelun Teboil-asema Oulun Kaakkurissa, 4-tien (E75) varrella. Palvelemme vuorokauden ympäri. Meiltä löydät viihtyisän kahvila-ravintolan, K-marketin, Rolls-hampurilaisravintolan ja hyvän valikoiman autotarvikkeita ja voiteluaineita sekä Veikkaus-pelit. Kahvila-ravintolassa on runsaasti asiakaspaikkoja ja laaja valikoima a la carte –annoksia, Rolls-hampurilaisia, sämpylöitä ja pientä suolaista ja makeaa purtavaa. Lounasbuffetti päiväsaikaan.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:Ruokaravintola
 

Indian Cuisine OULU

MaRa ry:n jäsen

Ravintola, ruokaravintola

Vuodesta 2007 lähtien ravintolamme on tarjonnut ensiluokkaisia makuelämyksiä eksoottisen ruoan ystäville Oulun keskustassa. Hienostunut mausteiden ja yrttien käyttö on antanut intialaiselle ruoanlaitolle kuuluisan maineen lämmittävän kiihkeänä ja luovana. Annoksemme ruokkivat niin sielua kuin ruumista, kauniilla väreillä ja runsaina annoksina. Palvelumme on nopeaa ja hymy kuuluu joka tilaukseen! Viihtyisässä ravintolassamme on tilaa 58 henkilölle. Voit tehdä varauksesi helpoiten puhelimitse.

Sijaintikunta:Oulu
 

Hoa Phuong Grilli-Kioski Ravintola Oy OULU

Grillikioski, elintarvikekioski, lounasravintola

Hoa Phuong on monipuolisia palveluita tarjoava Grilli-kioski. Meiltä saat mukaan peruselintarvikkeita, virvokkeita, Indonesialaisia elintarvikkeita ja Take Away annoksia. Ravintolassa on 40 asiakaspaikkaa ja siellä voit nauttia vietnamilaisia ruokia, hampurilaisia tai vaikka kebab-annoksia. Ravintolasta saa myös olutta ja siideriä. Kioskilla voit pelata Veikkauksen, Rayn ja Fintoton pelejä. Tarjolla runsaasti erilaisia porukkapelejä. Raveja voit seurata päivittäin TotoTv:n välityksellä.

Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:Ravintola
Tuote:Vietnamilainen ravintola
 

TOMO sushibar OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Ruokaravintola, itämainen ravintola

Tomo palvelee Oulun Stockmannin 4:ssä kerroksessa. Ravintolassamme nautittu tai take away -sushi on erilainen ateriavaihtoehto. Sushi tehdään aina tuoreista raaka-aineista, tunteella ja taidolla. Sushi-ateriapalvelumme tarjoaa kätevän ja tyylikkään catering-vaihtoehdon erilaisiin tapahtumiin: illanistujaisiin, juhliin, yritysten asiakas- ja henkilöstötilaisuuksiin, teemailtoihin jne. Meiltä voit tilata juuri haluamasi sushivalikoiman.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:Etninen ravintola, Japanilainen ravintola
 

Ravintola Caio OULU

MaRa ry:n jäsen

Ravintola, opiskelijaravintola, kokoustilat, saunatilat

Ravintola Caiossa on kansainvälinen ja välitön tunnelma!

Palvelu:Snooker Oulu, Saunatilat Oulu, Kokoustilat Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:Ruokaravintola
 

Aaltoravintola Oy - Ravintola Pilvilinna OULUNSALO

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, lounasravintola, pitopalvelu

Hyvät Ravintola Pilvilinnan asiakkaat, olemme muuttaneet uusiin toimitiloihin 5.8. Uusi osoitteemme on Automaatiotie 1, Oulunsalo. Uusi sijaintimme on kauppakeskuksesta noin 500 m lentokentän suuntaan. Arkisin lounasta noutopöydästä ja halutessasi voit tilata myös listaltamme vaikkapa erinomaisen pihvilounaan. Pilvilinnan kahvilan aurinkoinen patio on kesäisin loistava levähdyspaikka ostosten lomassa. Tule ja nauti pullakahvit, taikka makoisa jäätelöannos.

Palvelu:Ruokaravintola, Ravintola Oulunsalo
Toimialue:Oulu
 

Pizzeria Maria OULU

Kebabravintola, pizzeria, ravintola

Oulun Maria on viihtyisä pizzeria ravintola Oulun Tuirassa. Ravintolamme on viihtyisä ruokapaikka, jossa vietät tunnelmalliset treffit, istut iltaa ystäviesi kanssa tai vaikka tulet ihan yksin sammuttamaan nälkäsi isoilla annoksillamme! Tule viihtymään paikanpäälle tai tilaa puhelimitse kotiinkuljetuksella pizzaa vaikkapa koti-iltaan. Laajasta valikoimastamme varmasti jokainen löytää suosikkinsa. Pizzeria Maria tarjoaa laadukasta ja maistuvaa mahantäytettä nälkäisille, tule sinäkin ja ihastu!

Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:Ruokaravintola
 
 

Aalto Catering/Varjakan Kartano VARJAKKA

MaRa ry:n jäsen

Tilausravintola, kokoustilojen vuokrausta

Varjakan Kartano on historiallinen nähtävyys Oulunsalon Varjakassa meren äärellä.Kartanon juhlatilat ovat vuokrattavissa kokouksiin, illanviettoihin ja perhejuhliin. Aaltoravintola Oy isännöi nykyisin Varjakan Kartanossa. Järjestämme juhlatilaisuuksia täydellisellä tarjoilulla.

Palvelu:Tilausravintola
Aihepiiri:Ravintola Varjakassa
Toimialue:Oulu