Saunatilat

Saunatila · saunatilat · saunatiloja · Oulu

Hakuehdolla saunatilat löytyi yhteensä 20 yritystä.

Ravintola Caio OULU

MaRa ry:n jäsen

Lounasravintola, opiskelijaravintola, kokoustilat, saunatilat

Ravintola Caio on nyt myös lounasravintola Kaijonharjussa, Oulussa. Lounas noutopöydästä arkisin klo 11:00-14:00. Iltaisin Caio on viihderavintola, jossa on tarjolla ruokaa, juomaa,tietokilpailuja, musiikkia.Ravintolamme yhteydessä on myös Snookersali ja saunatilat.Saunakabinetissamme voit järjestää illanvietot ja pienimuotoiset kokoukset. Järjestämme tilauksesta ruokailut ryhmille myös lounasjan ulkopuolella.

Palvelu:Saunatilat Oulu, Lounasbuffet Oulu, Kokoustilat Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:Snooker Oulu
Yhteystiedot: Saunatila- ja kokousvaraukset, 044 7007960


 

Airport Hotel Oulu KEMPELE

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Hotelli, ravintola, kokoustilat

Airport Hotel, aikaisemmin Hotelli Vihiluoto, on viihtyisä lentokenttähotelli,lähellä Oulunsalon lentokenttää , Oulun kaupungin kupeessa. Hotellin ympärillä oleva luonto ja meri antavat kuntoilijalle ja luonnonystävälle kannustavat mahdollisuudet kaikkina vuodenaikoina. Airport Hotel on luonnollinen pysähdyspaikka ja toiminnan keskipiste viihtyisyyttä arvostavalle loma- tai liikematkaajalle.Hotellistamme räätälöidyt kokouspalvelut isoillekin ryhmille.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:Saunatilojen vuokrausta
Aihepiiri:Lentokenttähotelli Oulu, Hotelli Oulun lentoasema
 

Aseman Kioski ja Ravintola Vaunu Haukiputaan vanhalla asemalla HAUKIPUDAS

Kioski, posti, ravintola

Ravintola Vaunu toimii Asemakylällä Haukiputaalla vanhan aseman tiloissa. Vaunu on idyllinen ravintola ja pub A-oikeuksin. Kesäisin aseman makasiinirakennus toimii kesäravintolana, jossa on myös patio.Viikonloppuisin elävää musiikkia,karaokea ja erilaisia tapahtumia. Peli-iltoja korttipeleistä lautapeleihin.Idyllinen vanhanajan ravintola Oulun kupeessa. Tilat soveltuvat myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Oiva paikka syntymäpäivien, polttareiden ja tapahtumien järjestämiseen.

Palvelu:Tilaussauna joen läheisyydessä Oulu, Juhlatilojen vuokrausta Oulun alue, Saunatilojen vuokrausta
 

Kiinteistö Oy Oulun Tetra OULU

Saunoja, kokouspalveluita, kongressipalveluja

Kiinteistö Oy Oulun Tetra on liike- ja toimistotalo Mäkelininkadun ja Pakkahuoneenkadun kulmauksessa, keskeisellä paikalla Oulun kaupungissa. Kokoustilat: Kokoussaliin sopii 50-100 henkilöä riippuen siitä järjestetäänkö tila pöytien kanssa vai pelkillä tuoleilla. Salissa on käytettävissä laajakaistayhteys, videotykki, piirtoheitin ja fläppitaulu.

Palvelu:Saunatilat
Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Ii, Oulun talousalue
 

OulunBaari - Neste Maikkula OULU

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, lounasravintola, liikenneasema

OulunBaarista löydät kaikki palvelut joita tarvitset. Autoilevat asiakkaamme saavat meiltä monipuoliset liikenneaseman palvelut, ravintolan noutopöytineen sekä huippuluokan pesukadun, jossa et kuluta kallista aikaa jonottamiseen. Jos tarvitset tilapäiseen kuljetukseen apua, vuokraamme pakettiautoja sekä peräkärryjä. Jos haluat järjestää juhlat, ammattitaitoinen pitopalvelumme auttaa sinua. Varaa kokoustilamme juhla- tai saunaillan viettoon. Sinusta huolehtii oma pitopalvelumme. Tervetuloa!

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:saunatilojen vuokraus
Aihepiiri:Neste Oulun Baari Maikula
 
 

Pitojen Helmi & Helmen Pirtti ALA-TEMMES

Pitopalvelu, juhlapalvelu, cateringia

Tilausravintola, kokoustilat, juhlatilat, pitopalvelu, juhlapalvelu, catering, saunatilat, täytekakut ja voileipäkakut sekä ohjelmapalvelut. Tervetuloa aidosti maalle!

Hakusana:upeat saunatilat 2 isoa saunaa
Toimialue:Oulu
 
 

Ruukin Yrityspuisto Oy RUUKKI

Kauppakamarin jäsen

Toimitilojen vuokrausta

Ruukin Yrityspuisto Oy vuokraa teollisuus-, tuotanto- ja toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Sijaitsemme Siikajoen kunnassa Ruukissa luonnonkauniilla paikalla ainutlaatuisessa teollisuusmiljöössä. Tilojemme kokonaispinta-ala on 28000 m2 ja alueellamme toimii jo 30 eri toimialojen yritystä. Juuri nyt meillä on tilaa muun muassa puunjalostushallissa. Vapaana on myös siistiä tuotantotilaa, joka on muunneltavissa myös muuhun käyttöön. Hyvät liikenneyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Tervetuloa!

Hakusana:vapaat toimitilat Oulu, saunatilat
Toimialue:Oulun talousalue
 
 

Kiiminkijoen Virvatuli YLIKIIMINKI

Matkailupalveluja, ohjelmapalveluja, elämystoimintaa

Kiiminkijoen Virvatuli - Kokouspalveluja sekä ohjelmapalveluja ympäri vuoden erilaisille ryhmille; polttarit, virkistyspäivät, melontaretket, saunaillat sekä kokoukset rauhallisessa maalaismiljöössä Kiiminkijoen rannalla. Vuokraamme kokoustilaa, takkatupaa, kesäaittaa, 30 henkilön kotaa, saunoja sekä melontakalustoa yhdelle ryhmälle kerrallaan. Mahdollisuus kokeilla myös seikkailuhenkisiä lajeja, kuten korikiipeilyä, trapetsihyppyä, seinälaskeutumista tai seinäkiipeilyä.

Palvelu:saunatilojen vuokraus
Toimialue:Oulu
 
 

Pahkakosken Kartano PAHKAKOSKI

Leirintäalue, majoitusta, kokoustilat, caravan-alue

Pahkakosken Kartano on entinen kyläkoulu,joka on nykyisin Yli-Iin matkailupalveluita tukeva majoitustiloja ja kokoustiloja tarjoava yritys. Iijoen läheisyydessä rauhallisessa maalaisympäristössä olevalla koululla voit majoittua huoneistoissa. Retkeilyreitit, marjastus,-sienestys ja metsästysmaastot ovat aivan vieressä. Kalastajille tarjoamme ilmaisen kalastusoikeuden Iijoella ja Siuruanjoella.Tilamme soveltuvat myös perhejuhlien järjestämiseen ja yritysten illanviettoihin ja saunailtoihin

Palvelu:Saunatilojen vuokrausta
Toimialue:Oulu, Yli-Ii
 
 

Matkailutila Wanha Tylli - Majoitus ja tilanvuokraus MUHOS

Suomen Yrittäjien jäsen

Matkailupalveluja, maatilamatkailua

Matkailutila Wanha Tylli tarjoaa majoitusta, kokous- ja -juhlatiloja ympäri vuoden. Päärakennuksessa on pirtti ja kolme kamaria sekä 2 wc:tä ja sauna + suihku. Takkahuonne on juhlatila, jossa on erillinen keittiö ja 3 wc:tä. Ulkosauna sijaitsee pihapirissä. Perinteinen miljöö on elämys niin arkipäivän matkaajalle kuin tunnelmaan virittäytyneelle juhlaväellekin. Langaton verkkoyhteys ja suuri näytöruutu tuovat nykyajan vanhaan maalasidylliin. Tule ja rentoudu !

Palvelu:juhlatilat lähellä Oulua, saunatilojen vuokraus
 
 

Alarannan Kota II

Suomen Yrittäjien jäsen

Matkailupalveluja, juhlatilojen vuokrausta

Alarannan Kota - juhla- sauna- ja kokoustilat sekä majoitusta upeassa Iijoki suistossa. Erinomaiset puitteet tilaisuuksien järjestämiseen, perheloman viettoon tai yritystilaisuuksiin. Huvila ja mökkimajoitus. Voitte vuokrata kaikki tilat, juhlakodan tai rantasaunan. Paikka on kauniin luonnon keskellä. Uinti, kalastus, kajakin ja veneen vuokraus mahdollisuus. Pihapiiriimme kuuluvat juhlakota, pytinki, rantasauna, lato, grillikota ja nuotiopaikka joen rannassa. Majoitus ja juhlatilat myös arkisin.

Palvelu:tilojen vuokraus lähellä Oulua, saunatilat
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.