Saunatilat

Saunatila · saunatilat · saunatiloja · Oulu

Hakuehdolla saunatilat löytyi yhteensä 15 yritystä.

Airport Hotel Oulu KEMPELE

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Hotelli, ravintola, kokoustilat

Airport Hotel, aikaisemmin Hotelli Vihiluoto, on viihtyisä lentokenttähotelli,lähellä Oulunsalon lentokenttää , Oulun kaupungin kupeessa. Hotellin ympärillä oleva luonto ja meri antavat kuntoilijalle ja luonnonystävälle kannustavat mahdollisuudet kaikkina vuodenaikoina. Airport Hotel on luonnollinen pysähdyspaikka ja toiminnan keskipiste viihtyisyyttä arvostavalle loma- tai liikematkaajalle.Hotellistamme räätälöidyt kokouspalvelut isoillekin ryhmille.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:Saunatilojen vuokrausta
Aihepiiri:Lentokenttähotelli Oulu, Hotelli Oulun lentoasema
 

Kukka- ja eläinpuisto Escurial LIMINKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Eläintarha, puutarhamyymälä, nähtävyys

Kukka ja eläinpuisto on nähtävyys Limingassa, Ylivieskan tien varressa n.8km rantatiestä Oulun ja Raahen välimaastossa. Kasvihuoneessa viljellään kesäkukkia ja monivuotisten kukkien eli perennojen taimia myyntiin. Tarjoamme elämyksiä, majoitusta kukkapuistossa lammen rannalla eksoottisia eläimiä, poniratsastusta, kioski- ja kahvilapalveluita. Monipuoliset ulkoilu- ja yöpymismahdollisuudet. Escurial on koululaisryhmän tutustumiskohde sekä perheen virkistyspäiväkohde.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:saunatilojen vuokrausta
 

Kiinteistö Oy Oulun Tetra OULU

Saunoja, kokouspalveluita, kongressipalveluja

Kiinteistö Oy Oulun Tetra on liike- ja toimistotalo Mäkelininkadun ja Pakkahuoneenkadun kulmauksessa, keskeisellä paikalla Oulun kaupungissa. Kokoustilat: Kokoussaliin sopii 50-100 henkilöä riippuen siitä järjestetäänkö tila pöytien kanssa vai pelkillä tuoleilla. Salissa on käytettävissä laajakaistayhteys, videotykki, piirtoheitin ja fläppitaulu.

Palvelu:Saunatilat
Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Ii, Oulun talousalue
 

Ravintola Caio OULU

MaRa ry:n jäsen

Ravintola, opiskelijaravintola, kokoustilat, saunatilat

Ravintola Caiossa on kansainvälinen ja välitön tunnelma!

Palvelu:Snooker Oulu, Saunatilat Oulu, Kokoustilat Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Yhteystiedot: Saunatila- ja kokousvaraukset, 040 1701 990


 
 

Ruukin Yrityspuisto Oy RUUKKI

Kauppakamarin jäsen

Toimitilojen vuokrausta

Ruukin Yrityspuisto Oy vuokraa teollisuus-, tuotanto- ja toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Sijaitsemme Siikajoen kunnassa Ruukissa luonnonkauniilla paikalla ainutlaatuisessa teollisuusmiljöössä. Tilojemme kokonaispinta-ala on 28000 m2 ja alueellamme toimii jo 30 eri toimialojen yritystä. Juuri nyt meillä on tilaa muun muassa puunjalostushallissa. Vapaana on myös siistiä tuotantotilaa, joka on muunneltavissa myös muuhun käyttöön. Hyvät liikenneyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Tervetuloa!

Hakusana:vapaat toimitilat Oulu, saunatilat, Oulu
Toimialue:Oulun talousalue
 
 

Kiiminkijoen Virvatuli YLIKIIMINKI

Matkailupalveluja, ohjelmapalveluja

Kokouspalvelut ja ohjelmapalvelut ympäri vuoden erilaisille ryhmille Oulun lähellä: polttarit, virkistyspäivät, melontaretket, saunaillat ja kokoukset rauhallisessa maalaismiljöössä Kiiminkijoen rannalla. Vuokraamme kokoustilaa, takkatupaa, kesäaittaa, kotaa(30hlö), savusaunaa, kahta perinteistä puusaunaa sekä melontakalustoa yhdelle ryhmälle kerrallaan. Mahdollisuus kokeilla seikkailuhenkisiä lajeja: korikiipeilyä, trapetsihyppyä, seinälaskeutumista tai seinäkiipeilyä. Tervetuloa!

Palvelu:saunatilojen vuokraus
Sijaintikunta:Oulu
 
 

Pahkakosken Kartano PAHKAKOSKI

Leirintäalue, majoitusta, kokoustilat, caravan-alue

Pahkakosken Kartano on entinen kyläkoulu,joka on nykyisin Yli-Iin matkailupalveluita tukeva majoitustiloja ja kokoustiloja tarjoava yritys. Iijoen läheisyydessä rauhallisessa maalaisympäristössä olevalla koululla voit majoittua huoneistoissa. Retkeilyreitit, marjastus,-sienestys ja metsästysmaastot ovat aivan vieressä. Kalastajille tarjoamme ilmaisen kalastusoikeuden Iijoella ja Siuruanjoella.Tilamme soveltuvat myös perhejuhlien järjestämiseen ja yritysten illanviettoihin ja saunailtoihin

Palvelu:Saunatilojen vuokrausta
Toimialue:Oulu, Yli-Ii
 
 

Pitojen Helmi & Helmen Pirtti ALA-TEMMES

Pitopalvelu, juhlapalvelu

Tilausravintola, kokoustilat, juhlatilat, pitopalvelu, juhlapalvelu, catering, saunatilat, täytekakut ja voileipäkakut sekä ohjelmapalvelut. Tervetuloa aidosti maalle!

Palvelu:saunatilat
Toimialue:Oulu
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.