Saunatilat

Saunatila · saunatilat · saunatiloja · Oulu

Hakuehdolla saunatilat löytyi yhteensä 18 yritystä.

OulunBaari-Neste/ Kotipizza OULU

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, pizzeria, grillejä

OulunBaarista löydät kaikki palvelut joita tarvitset. Autoilevat asiakkaamme saavat meiltä monipuoliset liikenneaseman palvelut, ravintolan noutopöytineen sekä huippuluokan pesukadun, jossa et kuluta kallista aikaa jonottamiseen. Jos tarvitset tilapäiseen kuljetukseen apua, vuokraamme pakettiautoja sekä peräkärryjä. Jos haluat järjestää juhlat, ammattitaitoinen pitopalvelumme auttaa sinua. Tervetuloa OulunBaariin - aina avoinna, ei koskaan kiinni!

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:Saunatilojen vuokrausta
Aihepiiri:Neste Oulun Baari Maikula
 

Ravintola Caio OULU

MaRa ry:n jäsen

Opiskelijaravintola, lounasravintola, saunatilat, kokoustilat

Ravintola Caio on nyt myös lounasravintola Kaijonharjussa, Oulussa. Lounas noutopöydästä arkisin klo 11:00-14:00. Iltaisin Caio on viihderavintola, jossa on tarjolla ruokaa, juomaa,tietokilpailuja, musiikkia.Ravintolamme yhteydessä on myös Snookersali ja saunatilat.Saunakabinetissamme voit järjestää illanvietot ja pienimuotoiset kokoukset. Järjestämme tilauksesta ruokailut ryhmille myös lounasjan ulkopuolella.

Palvelu:Saunatilat Oulu, Lounasbuffet Oulu, Kokoustilat Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:Snooker Oulu
Yhteystiedot: Saunatila- ja kokousvaraukset, 044 7007960


 

Aseman Kioski ja Ravintola Vaunu Haukiputaan vanhalla asemalla HAUKIPUDAS

Kioski, posti, ravintola

Ravintola Vaunu toimii Asemakylällä Haukiputaalla vanhan aseman tiloissa. Vaunu on idyllinen ravintola ja pub A-oikeuksin. Kesäisin aseman makasiinirakennus toimii kesäravintolana, jossa on myös patio.Viikonloppuisin elävää musiikkia,karaokea ja erilaisia tapahtumia. Peli-iltoja korttipeleistä lautapeleihin.Idyllinen vanhanajan ravintola Oulun kupeessa. Tilat soveltuvat myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Oiva paikka syntymäpäivien, polttareiden ja tapahtumien järjestämiseen.

Palvelu:Tilaussauna joen läheisyydessä Oulu, Juhlatilojen vuokrausta Oulun alue, Saunatilojen vuokrausta
 

Kiinteistö Oy Oulun Tetra OULU

Saunoja, kokouspalveluita, kongressipalveluja

Kiinteistö Oy Oulun Tetra on liike- ja toimistotalo Mäkelininkadun ja Pakkahuoneenkadun kulmauksessa, keskeisellä paikalla Oulun kaupungissa. Kokoustilat: Kokoussaliin sopii 50-100 henkilöä riippuen siitä järjestetäänkö tila pöytien kanssa vai pelkillä tuoleilla. Salissa on käytettävissä laajakaistayhteys, videotykki, piirtoheitin ja fläppitaulu.

Palvelu:Saunatilat
Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Ii, Oulun talousalue
 

Kainuun Opisto Oy MIESLAHTI

Kansanopisto

Kainuun Opisto on kaikille avoin ja monien mahdollisuuksien oppilaitos sekä kurssikeskus. Opisto järjestää yleissivistävää ja ammatillista koulutusta, antaa tukea, virikkeitä ja palvelua harrastuksiin sekä ohjaa jatko-opintoihin. Lisäksi tarjoamme yrityksille ja yhteisöille kokous- ja koulutuspalveluja, juhlatiloja sekä majoitus- ja ateriapalveluja. Retkiryhmille ja yksittäisille matkailijoillekin opisto tarjoaa tilauksesta oivat puitteet majoittumiseen ja ruokailuun sekä loman viettoon

Palvelu:Saunatilojen vuokrausta
Toimialue:Oulun lääni
 
 

Kiiminkijoen Virvatuli YLIKIIMINKI

Ohjelmapalveluja, matkailupalveluja, elämystoimintaa

Kiiminkijoen Virvatuli tarjoaa kokous- ja ohjelmapalveluja ympäri vuoden. Erilaisille henkilöryhmille kokous-, virkistyspäivä-, polttari-, sauna- ja ohjelmapalvelut rauhallisessa maalaismiljöössä Kiiminkijoen rannalla.

Palvelu:Saunatilojen vuokraus
 
 

Pahkakosken Kartano PAHKAKOSKI

Leirintäalue, majoitusta, kokoustilat, caravan-alue

Pahkakosken Kartano on entinen kyläkoulu,joka on nykyisin Yli-Iin matkailupalveluita tukeva majoitustiloja ja kokoustiloja tarjoava yritys. Iijoen läheisyydessä rauhallisessa maalaisympäristössä olevalla koululla voit majoittua huoneistoissa. Retkeilyreitit, marjastus,-sienestys ja metsästysmaastot ovat aivan vieressä. Kalastajille tarjoamme ilmaisen kalastusoikeuden Iijoella ja Siuruanjoella.Tilamme soveltuvat myös perhejuhlien järjestämiseen ja yritysten illanviettoihin ja saunailtoihin

Palvelu:Saunatilojen vuokrausta
Toimialue:Oulu, Yli-Ii
 
 

Sinisen Pyörän Kievari HAILUOTO

Suomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, majoituspalveluja, tilausravintola, kokouspalveluita, pitopalvelu, juhlapalveluja

Kievari on kunnostettu vanhaa kunnioittaen ja hurmaavat yksityiskohdat tekevät Kievarista viehättävän lomapaikan. Tilat sopivat niin yksityistilaisuuksiin kuin suurempiin juhliin ja kokoustiloiksi. Kesällä juhlat ja häät voi järjestää pihapiirissä. Tanssilattiaksi taipuu vilja-aitta ja teltat takaavat juhlaväen kuivana pysymisen sateen sattuessa. Asiakasalue Hailuoto, Oulu, Oulunsalo, koko Suomi

Palvelu:saunatilat Hailuoto
Sijaintikunta:Oulu
 
 

Alarannan Kota II

Suomen Yrittäjien jäsen

Juhlatilojen vuokrausta, matkailupalveluja

Alarannan Kota - juhla- sauna- ja kokoustilat sekä majoitusta upeassa Iijoki suistossa. Erinomaiset puitteet tilaisuuksien järjestämiseen, perheloman viettoon tai yritystilaisuuksiin. Huvila ja mökkimajoitus. Voitte vuokrata kaikki tilat, juhlakodan tai rantasaunan. Paikka on kauniin luonnon keskellä. Uinti, kalastus, kajakin ja veneen vuokraus mahdollisuus. Pihapiiriimme kuuluvat juhlakota, pytinki, rantasauna, lato, grillikota ja nuotiopaikka joen rannassa. Majoitus ja juhlatilat myös arkisin.

Palvelu:tilojen vuokraus lähellä Oulua, saunatilat
 
 

Satamaruokala OULU

Ravintola

Satamaruokala on nähtävyys Oulussa. Historiallinen ruoka-ja lounasravintola meren äärellä Toppilassa Hietassaren uuden sillan kupeessa. Satamaruokalassa tarjotaa lounasta noutopöydästä arkipäivisin. Tilojamme voit myös vuokrata yritysjuhliin, perhejuhliin, kokouksiin ja illanviettoihin.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:Kokouskabinetti Oulu, Saunatilojen vuokrausta , Pitopalvelua Oulu
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.