Sisäremontti oulu

Sisäremontti oulu · Oulu

Hakuehdolla sisäremontti oulu löytyi yhteensä 4 yritystä.

 

J. Lumiaho MUHOS

Kalusteasennusta

J. Lumiaho on kalusteasennuksiin ja sisustustöihin erikoistunut yritys. Suunnitteletko keittiöremonttia, kodin/ yrityksen kalusteasennuksia, seinien maalausta/ tapetointia, väliseinän tekoa, lattian uudistamista, laatoitus töitä, taikka jotakin muuta kodin asennus tai remonttityötä, ota rohkeasti yhteyttä pyydä tarjous! Toimialueena on pääosin Oulu ja Oulun ympäristökunnat.

Palvelu:Sisäremontit
Toimialue:Oulu ympäristökuntineen
 
 

Rakennuspalvelu Jouni Pursiainen HAUKIPUDAS

Kirvesmies, remontteja

Rakennuspalvelu Jouni Pursiainen - Laadukkaiden sisäremonttien tekijä Oulun alueella. Meiltä saat ammattitaitoiset kirvesmiehen palvelut, maalaustyöt ja kokonaisvaltaiset märkätilaremontit 25 vuoden kokemuksella.

Palvelu:sisäremontti
Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu, Haukipudas
 
 

Rakennus L. Konttori OULU

Rakennusliike, remontteja

RakennusKonttori on oululainen yritys, joka toteuttaa sisäremontit sekä muut pienet ja keskisuuret rakennustyöt. Arvostamme laadukasta ja viimeisteltyä työnjälkeä. Toimimme pääsääntöisesti Oulussa ja Oulun lähialueella. Sopimuksesta toteutamme remontit myös muualla Suomessa. RakennusKonttori toteuttaa remonttisi ja halutessanne osallistuu kohteen suunnitteluun. Remontti- ja rakennuspalveluiden lisäksi RakennusKonttori asentaa kotiisi ilmalämpömput. Tilaa ilmainen remonttiarvio ja pyydä tarjous!

Palvelu:sisäremontit
Sijaintikunta:Oulu
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.