Sisäremontti oulu

Sisäremontti oulu · Oulu

Hakuehdolla sisäremontti oulu löytyi yhteensä 7 yritystä.

Rakennus Rautio OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustussuunnittelua, uudisrakentamista, talonrakennusta

Tervetuloa uuteen kotiin! Rakennus Rautio on lautapoikien aatelia ja uudisrakentamiseen ammattilainen. Rakennamme kappaletavarasta kokemuksella ja kirvesmiehen ammattitaidolla puiset omakotitalot, vapaa-ajan asunnot ja piharakennukset. Rakennamme ja sisustamme avaimet käteen toimivan, kestävän ja kauniin kodin. Kun haluat muuttovalmiin omakotitalon ja sujuvan rakennusprojektin suunnittelusta sisustukseen olemme oikea valinta.

Palvelu:maalaus Oulu, saneeraustyöt Oulu, sisäremontti Oulu, pesuhuone remontti Oulu, saunaremontti Oulu, kodin remontit Oulu, rakennussaneeraus Oulu, remonttimies Oulu, talon rakentaminen Oulu, uudisrakentaminen Oulu, tapetointi Oulu, rakentaminen Oulu, kylpyhuoneremontti Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:rakennusliike Oulu, remonttiliike Oulu
Hakusana:omakotitalon rakentaja oulu
 
 

J. Lumiaho MUHOS

Kalusteasennusta

J. Lumiaho on kalusteasennuksiin ja sisustustöihin erikoistunut yritys. Suunnitteletko keittiöremonttia, kodin/ yrityksen kalusteasennuksia, seinien maalausta/ tapetointia, väliseinän tekoa, lattian uudistamista, laatoitus töitä, taikka jotakin muuta kodin asennus tai remonttityötä, ota rohkeasti yhteyttä pyydä tarjous! Toimialueena on pääosin Oulu ja Oulun ympäristökunnat.

Palvelu:Sisäremontit
Toimialue:Oulu ympäristökuntineen
 
 

MHH rakennus OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Remontteja, rakennuspalveluja, laatoitustöitä

MHH rakennus on Oulun seudulla toimiva uudis- ja korjausrakentamista tekevä rakennusliike. Asiakaskuntaamme kuuluvat yritykset, joille tarjoamme palveluitamme alihankintana sekä yksityiset asiakkaat, joille teemme mm. kylpyhuone- ja muut huoneistoremontit. Olemme erikoistuneet julkisten ja yksityisten tilojen laadukkaisiin ja kestäviin laatoituksiin. Sopimuksesta urakoimme myös muualla Suomessa.

Palvelu:sisäremontti
Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulun talousalue, Oulunsalo, Kempele, Haukipudas
 
 

Rakennus L. Konttori OULU

Remontteja, rakennusliike

RakennusKonttori on oululainen yritys, joka toteuttaa sisäremontit sekä muut pienet ja keskisuuret rakennustyöt. Arvostamme laadukasta ja viimeisteltyä työnjälkeä. Toimimme pääsääntöisesti Oulussa ja Oulun lähialueella. Sopimuksesta toteutamme remontit myös muualla Suomessa. RakennusKonttori toteuttaa remonttisi ja halutessanne osallistuu kohteen suunnitteluun. Remontti- ja rakennuspalveluiden lisäksi RakennusKonttori asentaa kotiisi ilmalämpömput. Tilaa ilmainen remonttiarvio ja pyydä tarjous!

Palvelu:sisäremontit
Sijaintikunta:Oulu
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.