Sisäremontti oulu

Sisäremontti oulu · Oulu

Hakuehdolla sisäremontti oulu löytyi yhteensä 8 yritystä.

 

J. Lumiaho MUHOS

Kalusteasennusta

J. Lumiaho on kalusteasennuksiin ja sisustustöihin erikoistunut yritys. Suunnitteletko keittiöremonttia, kodin/ yrityksen kalusteasennuksia, seinien maalausta/ tapetointia, väliseinän tekoa, lattian uudistamista, laatoitus töitä, taikka jotakin muuta kodin asennus tai remonttityötä, ota rohkeasti yhteyttä pyydä tarjous! Toimialueena on pääosin Oulu ja Oulun ympäristökunnat.

Palvelu:Sisäremontit
Toimialue:Oulu ympäristökuntineen
 
 

Tmi J.Sassi MARTINNIEMI

Kattoremontteja, remontteja, rakennuspalveluja

Sassi J. Tmi hoitaa vuosien kokemuksella kaikki rakennuspalvelut yksityisille henkilöille. Kaikki työt tehdään takuutyönä. Sassi J. Tmi toimii Oulussa Martinniemessä ja palvelee asiakkaitaan Oulun talousalueella. Palveluihin kuuluvat mm. kattoremontit, sisä- ja ulkoremontit. Kaikki työt tehdään takuutyönä. Kun etsit luotettavaa toimijaa Oulun alueella, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä kokonaisuus johon varmasti voit olla tyytyväinen!

Palvelu:Sisäremontit
Sijaintikunta:Oulu
 
 

MHH rakennus OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Remontteja, rakennuspalveluja, laatoitustöitä

MHH rakennus on Oulun seudulla toimiva uudis- ja korjausrakentamista tekevä rakennusliike. Asiakaskuntaamme kuuluvat yritykset, joille tarjoamme palveluitamme alihankintana sekä yksityiset asiakkaat, joille teemme mm. kylpyhuone- ja muut huoneistoremontit. Olemme erikoistuneet julkisten ja yksityisten tilojen laadukkaisiin ja kestäviin laatoituksiin. Sopimuksesta urakoimme myös muualla Suomessa.

Palvelu:sisäremontti
Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulun talousalue, Oulunsalo, Kempele, Haukipudas
 
 

Rakennus Rautio OULU

Uudisrakentamista, remonttipalveluita, sisustusta, sisustussuunnittelua

Rakennus Rautio on perustettu v. 2006. Ismolla on yli 20 vuoden kokemus rakennusalalta. Kirvesmiehen ammattitaidolla teemme kappaletavarasta niin omakotitalot kuin vapaa-ajan asunnotkin. Kauttamme myös kylpyhuoneremontit, saunaremontit, maalaukset, tapetoinnit ja pienremontit, asuntojen ja liikehuoneistojen laajennukset ja peruskorjaukset, talo- ja aitamaalaukset yms. Katja auttaa teitä kaikissa sisustukseen liittyvissä asioissa. Lisätietoja kaikista palveluistamme saat kotisivuiltamme!

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:tapetointi Oulu, saunaremontti Oulu, saneeraustyöt Oulu, kylpyhuone remontti Oulu, sisäremontti Oulu, pienremontti Oulu, maalaus Oulu, remonttimies Oulu, talon rakentaminen Oulu, uudisrakentaminen Oulu, rakennussaneeraus Oulu, pesuhuone remontti Oulu, kodin remontit Oulu
Aihepiiri:rakennusliike Oulu, remonttiliike Oulu
 
 

Rakennus L. Konttori OULU

Remontteja, rakennusliike

RakennusKonttori on oululainen yritys, joka toteuttaa sisäremontit sekä muut pienet ja keskisuuret rakennustyöt. Arvostamme laadukasta ja viimeisteltyä työnjälkeä. Toimimme pääsääntöisesti Oulussa ja Oulun lähialueella. Sopimuksesta toteutamme remontit myös muualla Suomessa. RakennusKonttori toteuttaa remonttisi ja halutessanne osallistuu kohteen suunnitteluun. Remontti- ja rakennuspalveluiden lisäksi RakennusKonttori asentaa kotiisi ilmalämpömput. Tilaa ilmainen remonttiarvio ja pyydä tarjous!

Palvelu:Sisäremontit
Sijaintikunta:Oulu
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.