Sisustusliikkeet

Sisustusliike · sisustusliikkeet · sisustusliikkeitä · Oulu

Hakuehdolla sisustusliikkeet löytyi yhteensä 16 yritystä.

K-rauta Äimärautio Oulu OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Sisustuskauppa, rautakauppa, keittiökalusteita, rakennusmateriaaleja

Kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut rakentamiseen, remontointiin, pihan tai kodin kunnostamiseen ja sisustamiseen. Suomen Suurin K-rauta tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi myös asennus- ja remonttipalvelut. K-raudan kylpyhuoneremontit, saunaremontit, sisustusremontit ja kattoremontit valmiiksi tehtynä. Meiltä myös OMATALO-talopaketit ja Kimara-hirsihuvilat. Kaikkea kotiin ja kesämökille. Sano vai mihin tuodaan - meiltä myös kuljetuspalvelut koko Pohjois-Suomen alueelle !

Toiminimi:K-rauta Äimärautio Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu, Äimärautio
 

Haukiputaan Värisilmä HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Remonttipalveluita, rakennustarvikkeita, maalikauppa, sisustusliike

Haukiputaan Värisilmä on Haukiputaalla toimiva sisustusliike. Laajassa valikoimissamme mm.seinäpinnoitteet, tapetit, kaakelit, laatat, maalit ulkomaaleista sisustusmaaleihin ja puuöljyistä venemaaleihin saakka. Teemme myös pintaremontit; sisustusremontit, kylpyhuoneremontit ja maalaukset kokonaisuudesta huolehtien, yhdellä sopimuksella. Tule katsomaan laajasta valikoimastamme juuri Sinun kotiisi sopivat tuotteet! Ammattitaitoiset ja palvelevat myyjämme auttavat mielellään valinnoissa.

Toimialue:Oulu
 

Merimaaria Oy- Marimekko Oulu OULU

Kauppakamarin jäsen

Vaateliike, sisustusliike, lahjatavaraliike

Merimaaria Oy on Oulussa toimiva Marimekko-jälleenmyyjä. Palvelemme asiakkaitamme kolmessa toimipisteessä; Marimekko-konseptimyymälöissä Rotuaarilla ja Kodin 1:n yhteydessä Sisustajantorilla sekä tytäryhtiömme Meriellen Oy:n myymälässä Kaakkurinkulmassa. Myymälöistämme löydät kattavan valikoiman tuotteita kaikista Marimekon tuoteryhmistä; vaatetus, laukut, sisustus ja lahjatavarat. Kaakkurinkulman myymälässä on lisäksi Nansoshop.

Sijaintikunta:Oulu
 

Sisustustalo Oulun Sisustajat OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusliike, sisustusmyymälä

Sisustustalo-ketju on kolmen sisustusalan yrityksen yhteenliittymä. Yritysten liikeideana on lattianpäällyste -ja seinänpäällysteosaaminen joka kattaa kaikki kiinnitettävät päällystemateriaalit: kylpyhuonekalusteet, hanat, lattiat ja matot, parketit, laminaatit, puulattiat, muovilattiat, kokolattiamatot, kaakelit, keraamiset laatat, listat, maalit, liimat, lakat, kankaat ja tapetit. Palveluihin kuuluu myös sisustussuunnittelu, mattoasennus, parkettiasennus sekä laatoitus ja vedeneristys.

Palvelu:parkettityöt Oulu, kaakeliliike Oulu, parkettiliike Oulu, vedeneristys Oulu, maalikauppa Oulu, laminaattityöt Oulu, parkettiasennusliike Oulu, sisustussuunnittelu Oulu, mattoasennus Oulu, sisustussuunnittelija Oulu, laatoitustyöt Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:remontti Oulu, remontointi Oulu
Tuote:lattiat ja matot Oulu, laatoitusaineet Oulu, laminaatit Oulu, keraamiset laatat Oulu, hanat Oulu, kokolattiamatot Oulu, kiinnitettävät päällystemateriaalit Oulu, porealtaat Oulu, sisustustarvikkeet Oulu, kylpyhuonekalusteet Oulu, muovilattiat ja puulattiat Oulu, seinänpäällysteet Oulu, työkalut Oulu, sisustustekstiilit Oulu, poreammeet Oulu, lattianpäällysteet Oulu, tapetit Oulu
 
 
 
 

Sisustus Brita OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessaSuomen Yrittäjien jäsen

Sisustusliike

 
 
 
 
 
 

PIONI LIVING OY OULU

Sisustusliike

 
 
 
 

KairaHouse OULU

Sisustusliike

 
 

Annoona OULU

Sisustusliike

 

Muuta hakua

Tuotteet ja palvelut Oulusta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.