Talon rakentaminen

Talon rakentaminen · Oulu

Hakuehdolla talon rakentaminen löytyi yhteensä 19 yritystä.

K-rauta Äimärautio Oulu OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rakennusmateriaaleja, keittiökalusteita, rautakauppa, sisustuskauppa, puutarhamyymälä

Kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut rakentamiseen, remontointiin, pihan tai kodin kunnostamiseen ja sisustamiseen. Suomen Suurin K-rauta tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi myös asennus- ja remonttipalvelut. K-raudan kylpyhuoneremontit, saunaremontit, sisustusremontit ja kattoremontit valmiiksi tehtynä. Meiltä myös OMATALO-talopaketit ja Kimara-hirsihuvilat. Kaikkea kotiin ja kesämökille. Sano vai mihin tuodaan - meiltä myös kuljetuspalvelut koko Pohjois-Suomen alueelle !

Toiminimi:K-rauta Äimärautio Oulu
Palvelu:rakennuspalveluita
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:talon rakentaminen
Toimialue:Oulu, Äimärautio
 

JT-TALO OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Omakotitaloja, talopaketteja, talonrakennusta

JT-TALO rakentaa valmistaloja kappaletavarasta yhdellä sopimuksella. Vaihtoehtojamme ovat sisustusvalmis- ja avaimet-käteen valmiit talot. JT-TALOn laajasta mallistosta jokainen löytää itselleen laadukkaan ja turvallisen kodin. Sijoita kotiin, jossa on hyvä asua ja jonka arvo vain nousee tulevaisuudessa. Toimialue: Simo, Ii, Yli-Ii, Haukipudas, Kiiminki, Oulu, Hailuoto, Oulunsalo, Kempele, Muhos, Utajärvi, Tyrnävä, Temmes, Lumijoki, Liminka, Ruukki, Vihanti, Pattijoki, Raahe, Siikajoki.

Palvelu:valmistalojen rakentaminen Oulu, valmistalojen suunnittelu ja toteutus Oulu, talonrakentaminen Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Valmistaa:matalaenergia talo Oulu, valmistalo Oulu, energiatiivis talo Oulu, omakotitalo Oulu, autotalli Oulu, energiatehokas koti Oulu, A-energialuokan talo Oulu, matalaenergiatalo Oulu, puutalo Oulu
Aihepiiri:puutalotoimittaja Oulu, kotimainen talotoimittaja Oulu, talofirma Oulu, talovalmistaja Oulu, rakentaminen, yksilöllinen laatukoti Oulu, puutalovalmiostaja Oulu, talopaketti Oulu, JT Talo Oulu, puutalovalmistaja Oulu
 

Jopera Oy - Rakennuspalvelu Jopera Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Omakotitaloja, valmistaloja, talonrakennusta

Jopera Oy rakentaa valmiskodit yksilöllisesti Uudellemaalle, Oulun seudulle ja Pohjois-Pohjanmaalle 20 vuoden kokemuksella. Rakennamme kodit arkeen ja vapaa-aikaan joustavasti ja vaivattomasti sovittuun valmiusasteeseen yhdellä sopimuksella. Tavoitteenamme ovat uusien kotien tyytyväiset asukkaat. Rakentamiemme kotien arkkitehti- ja rakennesuunnittelun tekevät alansa ammattilaiset, mikä takaa sekä tyylikkyyden että oikeat rakenneratkaisut.

Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:A-energialuokan talo, Rakennusliike
Toimialue:Oulu
Tuote:Avaimet käteen talo, Energiatehokas talo, Energiatiivis talo
Yhteystiedot: Oulu, Pilvitie 1 A, 90620 Oulu
020 743 1414
08 379 879 (fax)

 

Siklatalot - Sikla Oy KEMPELE

Talopaketteja, uudisrakentamista, talonrakennusta

Sikla Oy on monipuolinen ja palveleva rakennusliike. Päätoimialammme on yleiset talonrakennustyöt. Toimitamme räätälöityjä talopaketteja asiakkaan haluamaan valmiusasteeseen toteutettuina. Meille urakan laajuus ei ole ratkaisevaa, tarjoamme mielellämme niin isot uudisrakennukset kuin pienet laajennukset! Toimimme Pohjois-Pohjanmaan lisäksi myös Rukalla, Levillä ja Ylläksellä. Tutustu palveluihimme kotisivuillamme osoitteessa www.sikla.fi. Luodaan Teille sopiva kokonaisuus yhdessä!

Palvelu:kotien rakentaminen, matalaenergia talo
Valmistaa:pienet rakennukset
Aihepiiri:talon rakentaminen, rakentaminen, rakennusliike
Toimialue:Oulu
Yhteystiedot: Talomyynti - Oulun ja Raahen seutu, Jarkko Mällinen
0400 170 667

Työpäällikkö - Oulun ja Raahen seutu, Antti Sikala
040 5397 834

Työpäällikkö - Oulun ja Raahen seutu, Kyösti Sikala
040 8289 785

 

Mittava Koti - Lämpöä ja Laatua TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Arkkitehtisuunnittelua, talopaketteja

Mittava Koti -järjestelmää ei ole kahlittu standardeihin ja tasajaollisiin seinäosiin. Arkkitehtooniset yksityiskohdat voidaan rakentaa kokonaisilmeen pysyessä tasapainoisen kauniina. Erkkerit, porrastetut lattiatasot, monitasoratkaisut, kattolyhdyt, viistoseinät, ilmeikkäät terassit, kuistit ja persoonalliset ikkunat ovat Mittava Kodin talomalleissa hyvin nähtävillä. Yksilöllinen talo säilyttää arvonsa, siitä puhutaan ja yhä useammin sellainen rakennetaan.

Valmistaa:talo puutavarasta, kappaletavara- talo
Etukortti:saumaton rakentaminen, energiataloudellinen talo
Yhteystiedot: Talomyynti - Oulu, Timo Maaninka
040 584 8567

 
 

Rakennus Rautio OULU

Uudisrakentamista, remonttipalveluita, sisustusta, sisustussuunnittelua

Rakennus Rautio on perustettu v. 2006. Ismolla on yli 20 vuoden kokemus rakennusalalta. Kirvesmiehen ammattitaidolla teemme kappaletavarasta niin omakotitalot kuin vapaa-ajan asunnotkin. Kauttamme myös kylpyhuoneremontit, saunaremontit, maalaukset, tapetoinnit ja pienremontit, asuntojen ja liikehuoneistojen laajennukset ja peruskorjaukset, talo- ja aitamaalaukset yms. Katja auttaa teitä kaikissa sisustukseen liittyvissä asioissa. Lisätietoja kaikista palveluistamme saat kotisivuiltamme!

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:tapetointi Oulu, saunaremontti Oulu, saneeraustyöt Oulu, kylpyhuone remontti Oulu, sisäremontti Oulu, pienremontti Oulu, maalaus Oulu, remonttimies Oulu, talon rakentaminen Oulu, uudisrakentaminen Oulu, rakennussaneeraus Oulu, pesuhuone remontti Oulu, kodin remontit Oulu
Aihepiiri:rakennusliike Oulu, remonttiliike Oulu
 
 

Honkatalot RITOLA

Kauppakamarin jäsen

Talopaketteja

Yhteystiedot: OULU, ROVANIEMI, TORNIO, Janne Karjula
045 2070 504

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.