Uudisrakentamista

Uudisrakentaminen · uudisrakentamista · Oulu

Hakuehdolla uudisrakentamista löytyi yhteensä 46 yritystä. Tulokset 1—20:

Väiskin TV ja Kone Haukipudas HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Atk-laitteita, kodinkoneliike, kodintekniikkaliike

Väiskin Kone sijaitsee Haukiputaan keskustassa. Valikoimistamme löydät kodinkoneet, viihde-elektoniikkaa, tietotekniikkaa, kodin pienkoneet, imurit, kahvinkeittimet ja televisiot. Lisäksi meiltä löytyvät tietokoneet, näytöt ja tulostimet, sekä niiden lisälaitteet. Tekniset Haukipudas on toiminut 30 vuotta ja tarjoaa asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua kodin keittiökoneiden ja laitteiden hankkimisessa.Kun suunnittelet keittiöremonttia,tai rakennat uutta, pyydä tarjous.

Kohderyhmä:Oulu
Tuote:Keittiökoneet uudisrakennukseen
 

PS-Design Finland Oy OULUNSALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustuspuusepäntuotteita, huonekalujen valmistaja, huonekalujen kunnostusta, maalaamo

PS-Design on puutuotteita, desinghuonekaluja ja sisustusmateriaaleja valmistava yritys Oulunsalossa. Sisustamiseen keittiökaapistojen välitilan pintamateriaalit,keittiön valaisinlistat kaapistoihin,puusta valmistetut kukkalaudat ikkunoiden eteen, design hyllyt ja kaapistot. PsDesing valmistaa huonekalut; sängyt, pöydät ja kirjahyllyt,keittiönpöydät massiivipuusta. Maalamossamme maalaamme huonekalut, kaapistojen ovet sekä teemme puisten huonekalujen maalausta ja pintakäsittelyä.

Palvelu:Puukalusteiden valmistaja Oulu
Kohderyhmä:Keittiöremontti Oulu, Uudisrakennuksen sisustaminen Oulu
Aihepiiri:Huonekalut Oulu
 

Katman Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kattoremontteja, kattotöitä, uudisrakentamista

Katman - kattorakentamisen asiantuntija. Kattojen uudisrakentamiseen, saneeraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Henkilökunnallamme on yli 10 vuoden kokemus alan vaativimmistakin kohteista - pienistä korjaustöistä aina suurien teollisuuskohteiden kattojen rakentamiseen. Toimipisteemme Oulussa ja Rovaniemellä palvelevat kaikkia uutta kattoa tai katon saneerausta tarvitsevia ympäri Suomen. Laadukkaiden yhteistyökumppaneiden (Katepal, Isover, Paroc) kanssa tarjoamme korkealaatuiset palvelut.

Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu
Yhteystiedot: Oulu - Harri Saarinen
040 8600 140

Oulu - Seppo Kukkola
040 8600 150

Oulu - Tuomo Jurmu
040 8600 145

Oulu - Tomi Putaala
040 8600 149

 

Rakennusliike Häyrynen Oy II

Rakennusliike, korjausrakentamista, saneerausta

Rakennusliike Häyrynen - Ii, Oulu. Etsitkö luotettavaa rakennuskumppania tai korjausrakentamisen ammattilaista? Rakennamme ja peruskorjaamme rivi-, pari-, omakoti- ja kerrostaloja, loma-asuntoja, toimitiloja sekä kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja sekä muita julkisia rakennuksia yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Palvelemme pääsääntöisesti Oulun seudulla. Vuodesta 1971 - Aina aikataulussa.

Aihepiiri:talonrakennusta oulu, uudisrakentaminen
Standardi:RALA sertifikaatti uudisrakentaminen ja korjausrakentaminen
 

Rakennus-Hartikka TYRNÄVÄ

Remontteja, talonrakennusta, metsäalan palveluja

Rakennus Hartikka tekee monen vuoden kokemuksella ja vankalla ammatitaidolla uudisrakennukset, huoneistoremontit, lattiaeristeiden asennukset, metsätyöt, pihapuiden kaadot, kantojen jyrsinnät, metsän harvennukset, harvennushakkuut sekä sähkölinjojen raivaukset. Toimin pääasiassa Oulun seudulla.

Palvelu:puunkaato Oulu, lumityöt Oulu, uudisrakentaminen
Aihepiiri:kantojen jyrsintä Oulu, ongelmapuun kaato Oulu
Toimialue:Oulun talousalue
 

Siklatalot - Sikla Oy KEMPELE

Talopaketteja, uudisrakentamista, talonrakennusta

Sikla Oy on monipuolinen ja palveleva rakennusliike. Päätoimialammme on yleiset talonrakennustyöt. Toimitamme räätälöityjä talopaketteja asiakkaan haluamaan valmiusasteeseen toteutettuina. Meille urakan laajuus ei ole ratkaisevaa, tarjoamme mielellämme niin isot uudisrakennukset kuin pienet laajennukset! Toimimme Pohjois-Pohjanmaan lisäksi myös Rukalla, Levillä ja Ylläksellä. Tutustu palveluihimme kotisivuillamme osoitteessa www.sikla.fi. Luodaan Teille sopiva kokonaisuus yhdessä!

Toimialue:Oulu
Yhteystiedot: Talomyynti - Oulun ja Raahen seutu, Jarkko Mällinen
0400 170 667

Työpäällikkö - Oulun ja Raahen seutu, Antti Sikala
040 5397 834

Työpäällikkö - Oulun ja Raahen seutu, Kyösti Sikala
040 8289 785

 

Ylivieskan LVI Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta, LVI-urakointia

Ylivieskan LVI Oy - Hanakat on luotettava LVI-alan asiantuntija, joka toimii täyden palvelun periaatteella. Kestävän laatutuotteen lisäksi saat meiltä myös suunnittelun, asennuksen, varaosat, käyttöopastuksen ja huollon. Etsitpä ratkaisua lämmitykseen, vesihuoltoon, ilmanvaihtoon, kylpyhuoneeseen ja keittiöön tai vaikka pihalle ja puutarhaan on Hanakat lupaus laadusta.

Kohderyhmä:Uudisrakentajat, saneeraajat
Toimialue:Oulun eteläinen, Pohjois-Pohjanmaa
 

Sato OULU

Kauppakamarin jäsen

Rakennuttamispalveluja, vuokra-asuntoja

Koti kuten haluat! SATOn liiketoiminta perustuu asiakastarpeiden ymmärtämiseen. Vain asiakasta aidosti kuuntelemalla pystymme parantamaan tarjontaamme ja palveluamme. Palvelulupauksemme on 'Koti kuten haluat' ja se ohjaa kaikkea tekemistämme. Haluamme paitsi tarjota asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaavia koteja, myös tarjota heille parasta mahdollista asiakaspalvelua.Tarjoamme asuntoja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.

Palvelu:uudisrakentaminen
Sijaintikunta:Oulu
 

Rakentajat Niskakoski REISJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Uudisrakentamista, remontteja, rakennusliike

Ammattitaitoista ja laadukasta rakentamista vuodesta 1991. Toimialaamme kuuluu: puuelementtien valmistaminen, myynti ja asennus, uudisrakentaminen, omakotitalojen, rivitalojen, tuotantorakennuksien ja hallien sekä varastorakennusten urakointi sekä kaikki kodin remontit: saunaremontti, kodinhoitohuoneremontti, pesuhuoneremontti, keittiöremontti, maalaustyöt ulkona ja sisällä, ikkunaremontti, oviremontti, lämpöremontti, peruskorjaaminen ja saneeraustyöt, ulkovuorauksen vaihto sekä lisäeristykset.

Yhteystiedot: Työnjohto - Oulu, Jori Niskakoski
040 410 0711

 

PKT Moilanen Oy KONTIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kattoremontteja, rakennuspeltitöitä

PKT MOILANEN - Kattotyöt alusta loppuun pohjatöistä listoihin ja varusteisiin. Urakoimme yrityksille ja yksityisille laadukkaasti, toimitusvarmasti ja palvelemme asiakkaamme suunnittelusta viimeistelyyn saakka. Laadukkaat katteet ja saumarakenteet sekä ammattitaito takaavat katon joka kestää säätä, katsetta ja aikaa. Kattoremontit, muutostyöt ja peltikatteen asennus Oulu - Koillismaa alueella. Suunnitellaan taloosi parhaiten sopiva kateratkaisu.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:uudisrakentaminen , peltikattojen asennus oulu
Toimialue:Oulu
 

Hirsiseppä Ky SUOMUSSALMI KK

Suomen Yrittäjien jäsen

Hirsirakennusta, maarakennusta, rakennusliike

Hirsiseppä Ky on hirsipalveluiden kokonaisvaltainen rakennusyritys. Valmistamme ja suunnittelemme hirrestä omakotitalot, mökit, huvilat, pihasaunat, aitat, majat, kesäkeittiöt, kelomökit sydänpuusta sekä lisärakennukset asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitukset hirsikehikolla tai "avaimet käteen periaatteella". Teemme hirsirakennuksien laajennukset vanhoja rakennusperinteitä kunnioittaen. Piirrämme myös rakennuslupa kuvat ja avustamme lupien hakemisessa.

Palvelu:omakotitalon uudisrakentaminen
Toimialue:Oulu ja Pohjois-pohjanmaa
 

Oulun Kattoliike Ky LUMIJOKI

Kattoturvallisuustuotteita, katon rakennusta

Oulun Kattoliike - Isot ja pienet kattoremontit Oulun talousalueella. Olemme erikoistuneet huopakattoihin: bitumikatot, palahuopa- ja kermikatot, mutta teemme kattotyöt puolestasi ammattitaidolla kaikkiin kattomateriaaleihin. Kattoremontti onnistuu talvellakin - Tilaa katollesi ilmainen kuntotarkistus. Kauttamme peltityöt ja kattoturvatuotteet asennettuna, lumiesteet, tikkaat, turvatikkaat ja sadevesijärjestelmät. Palvelemme yksityisiä, julkista sektoria ja liikelaitoksia kokemuksella.

Hakusana:kattojen saneeraus ja uudisrakentaminen, kattoremontti Oulu, huopakattoremontti oulu
 

Fixuremppa Oy KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistönhuoltoa

Fixuremppa Oy tarjoaa monipuolista ammattiapua. Kiinteistöpalvelualalle on keskeistä kiinteistöjen näkeminen kokonaisuuksina, joiden korjaukseen sekä kunnossa- ja ylläpitoon tarvitaan monenlaista osaamista. Yrityksemme on monialayritys. Palvelujamme ovat mm. uudisrakentaminen, remontointi, kiinteistöhuolto, koneurakointi sekä koti- ja siivouspalvelut. Ota yhteyttä suunnitellaan teille yhdessä sopiva palvelukokonaisuus. Toimimme Oulun talousalueella.

Aihepiiri:uudisrakentaminen
Toimialue:Oulu ja ympäristökunnat
 

Taloplus OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusvalvontaa, kuntotarkastusta

Olemme vuonna 2008 perustettu rakennusten laadunvarmistukseen ja mittauksiin erikoistunut yritys. Toimenkuvaamme kuuluu asiantuntijalausunnot, rakennekosteusmittaukset, valvonta, energiatodistukset sekä asuntokaupan kuntotarkastukset ja kosteusmittaukset. Toimialueemme on Oulun seutu ja lähialueet, mutta tarvittaessa toimimme myös muualla Suomessa. Taloplus Oy tarjoaa siis Teille monipuolista rakentamiseen liittyvää apua ja kauttamme saatte tarvittaessa myös LVIS-puolen asiantuntijapalveluita.

Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:uudisrakentaminen
Toimialue:Oulun talousalue
 

Sähköfuture Oy OULUNSALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähköinsinööri, sähkösuunnittelua

Sähköfuture - insinöörisuunnittelu, toteutus ja sähköurakointi luotettavasti ja ammattitaidolla. Kun etsit rakennusprojektiisi nykyaikaista, täsmällistä sähköalan ammattilaista, ota yhteyttä meihin. Kohteina liikekiinteistöt, maatalous-, teollisuus- ja hallirakennukset sekä rivi-, pari ja omakotitalot. Soita saman tien tai jätä tarjouspyyntö. Hoidamme sähköurakoinnit, sähköasennukset ja sähkösuunnittelun kokonaisvaltaisesti tarvikkeineen. Toimimme pääasiassa Oulun läänin alueella.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:uudisrakentamisen sähkötyöt
Toimialue:Oulu
 

SVAPA Oy RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusvalvontaa, rakennuttamispalveluja

Olemme raahelainen vuonna 1989 perustettu rakennusalan konsultti- ja suunnittelutoimisto. Toimialaamme ovat rakennuttajapalvelut, työmaavalvonta sekä muut rakentamiseen liittyvät palvelut. Teemme arkkitehti- ja rakennesuunnitelmia asuinrakennuksiin, autosuojiin, varastohalleihin sekä julkisiin rakennuksiin. Toimimme sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Toimialueisiimme kuuluvat mm. Oulun talousalue, Raahen seutukunta, Kalajoki, Ylivieska, Oulainen ja Nivala.

Aihepiiri:uudisrakentaminen
Toimialue:Oulun talousalue
 

LVI-VePeKa II

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta, lvi

Lvi-VePeKa teemme KAIKKI LVI ALAN TYÖT uudisrakentamiseen ja saneerauskohteisiin liittyen.

Hakusana:uudisrakentamisen LVI
Toimialue:Oulu
 
 

IP-Heikkilä Oy KEMI

Korjausrakennusta

Korjaus- ja uudisrakentamista, kiinteistökehitystä sekä lumi ja jäärakentamista Kemi-Tornion ja Oulun talousalueilla.

Hakusana:uudisrakentamista, uudisrakentaminen
Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu
Yhteystiedot: Oulu, Taavi Heikkilä
0207 341 341

 
 

Oulun Ilmastointi ja Eristys Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta

Laatupalvelua yli 20 vuotta! OIE on perustettu Oulussa vuonna 1992. Yli 20 vuoden kokemuksella toimenkuvamme käsittää julkisen sektorin ilmanvaihto- ja eristysurakat sekä uudis- että korjausrakentamisen puolella.

Palvelu:uudisrakentaminen
Sijaintikunta:Oulu
 
 

Rakennus Säynäjäaho OULU

Korjausrakentamista, talonrakennusta

RAKENNUS SÄYNÄJÄAHO on vuonna 2005 perustettu rakennusalan yritys. Toimintamme sijoittuu pääsääntöisesti Oulun ja lähikuntien alueelle. Teemme koko- ja osaurakoita uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen alalla vankalla ammattitaidolla. Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat mm. huoneistoremontit, rakennekuivaukset, maalaustyöt ja tapetointi. Lisäksi teemme aidat, jätekatokset ja pyöräkatokset. Asiakaskuntaamme kuuluvat sekä yksityiset asiakkaat että isännöintitoimistot.

Palvelu:uudisrakentaminen
Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulun talousalue, Liminka, Tupos, Kempele, Oulunsalo
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Oulusta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.