Uudisrakentamista

Uudisrakentaminen · uudisrakentamista · Oulu

Hakuehdolla uudisrakentamista löytyi yhteensä 37 yritystä. Tulokset 1—20:

Väiskin TV ja Kone Haukipudas HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Atk-laitteita, kodinkoneliike, kodintekniikkaliike

Väiskin Kone sijaitsee Haukiputaan keskustassa. Valikoimistamme löydät kodinkoneet, viihde-elektoniikkaa, tietotekniikkaa, kodin pienkoneet, imurit, kahvinkeittimet ja televisiot. Lisäksi meiltä löytyvät tietokoneet, näytöt ja tulostimet, sekä niiden lisälaitteet. Tekniset Haukipudas on toiminut 30 vuotta ja tarjoaa asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua kodin keittiökoneiden ja laitteiden hankkimisessa.Kun suunnittelet keittiöremonttia,tai rakennat uutta, pyydä tarjous.

Kohderyhmä:Oulu
Tuote:Keittiökoneet uudisrakennukseen
 

Katman Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kattotöitä

Katman - kattorakentamisen asiantuntija. Kattojen uudisrakentamiseen, saneeraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Henkilökunnallamme on yli 10 vuoden kokemus alan vaativimmistakin kohteista - pienistä korjaustöistä aina suurien teollisuuskohteiden kattojen rakentamiseen. Toimipisteemme Oulussa ja Rovaniemellä palvelevat kaikkia uutta kattoa tai katon saneerausta tarvitsevia ympäri Suomen. Laadukkaiden yhteistyökumppaneiden (Katepal, Isover, Paroc) kanssa tarjoamme korkealaatuiset palvelut.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:uudisrakentaminen
Toimialue:Oulu
 

Rakennusliike Häyrynen Oy II

Korjausrakentamista, saneerausta, rakennusliike

Rakennusliike Häyrynen - Ii, Oulu. Etsitkö luotettavaa rakennuskumppania tai korjausrakentamisen ammattilaista? Rakennamme ja peruskorjaamme rivi-, pari-, omakoti- ja kerrostaloja, loma-asuntoja, toimitiloja sekä kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja sekä muita julkisia rakennuksia yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Palvelemme pääsääntöisesti Oulun seudulla. Vuodesta 1971 - Aina aikataulussa.

Aihepiiri:talonrakennusta oulu, uudisrakentaminen
Toimialue:Oulun talousalue
Standardi:RALA sertifikaatti uudisrakentaminen ja korjausrakentaminen
 

Sato OULU

Kauppakamarin jäsen

Vuokra-asuntoja, asuntojen vuokrausta, asuntoja, rakennuttamispalveluja

Koti kuten haluat! SATOn liiketoiminta perustuu asiakastarpeiden ymmärtämiseen. Vain asiakasta aidosti kuuntelemalla pystymme parantamaan tarjontaamme ja palveluamme. Palvelulupauksemme on 'Koti kuten haluat' ja se ohjaa kaikkea tekemistämme. Haluamme paitsi tarjota asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaavia koteja, myös tarjota heille parasta mahdollista asiakaspalvelua.Tarjoamme asuntoja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:uudisrakentaminen
 

Rakentajat Niskakoski REISJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Uudisrakentamista, remontteja, rakennusliike

Ammattitaitoista ja laadukasta rakentamista vuodesta 1991. Toimialaamme kuuluu: puuelementtien valmistaminen, myynti ja asennus, uudisrakentaminen, omakotitalojen, rivitalojen, tuotantorakennuksien ja hallien sekä varastorakennusten urakointi sekä kaikki kodin remontit: saunaremontti, kodinhoitohuoneremontti, pesuhuoneremontti, keittiöremontti, maalaustyöt ulkona ja sisällä, ikkunaremontti, oviremontti, lämpöremontti, peruskorjaaminen ja saneeraustyöt, ulkovuorauksen vaihto sekä lisäeristykset.

Yhteystiedot: Työnjohto - Oulu, Jori Niskakoski
040 410 0711

 

PKT Moilanen Oy KONTIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kattoremontteja, rakennuspeltitöitä

PKT MOILANEN - Kattotyöt alusta loppuun pohjatöistä listoihin ja varusteisiin. Urakoimme yrityksille ja yksityisille laadukkaasti, toimitusvarmasti ja palvelemme asiakkaamme suunnittelusta viimeistelyyn saakka. Laadukkaat katteet ja saumarakenteet sekä ammattitaito takaavat katon joka kestää säätä, katsetta ja aikaa. Kattoremontit, muutostyöt ja peltikatteen asennus Oulu - Koillismaa alueella. Suunnitellaan taloosi parhaiten sopiva kateratkaisu.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:kattojen uudisrakentaminen
Toimialue:Oulu
 

Hirsiseppä Ky SUOMUSSALMI KK

Suomen Yrittäjien jäsen

Hirsirakennusta, maarakennusta, rakennusliike

Hirsiseppä Ky on hirsipalveluiden kokonaisvaltainen rakennusyritys. Valmistamme ja suunnittelemme hirrestä omakotitalot, mökit, huvilat, pihasaunat, aitat, majat, kesäkeittiöt, kelomökit sydänpuusta sekä lisärakennukset asiakkaan toiveiden mukaan. Toimitukset hirsikehikolla tai "avaimet käteen periaatteella". Teemme hirsirakennuksien laajennukset vanhoja rakennusperinteitä kunnioittaen. Piirrämme myös rakennuslupa kuvat ja avustamme lupien hakemisessa.

Palvelu:uudisrakentaminen
Toimialue:Oulu ja Pohjois-pohjanmaa
 

Rakennuspalvelu Maperak Ky OULU

Saneerausta, talonrakennusta, remontteja

Rakennus­palvelu Maperak Ky on Oulun alueella toimiva rakennus­liike. Olemme toimineet vuodesta 2006 lähtien. Maperak on erikois­tunut varta vasten arkki­tehtien suunnit­telemiin yksilöl­lisiin pien­taloihin, jotka on toteutettu juuri sinun tarpeidesi mukaan. Suunnitelma voi olla joko arkkiteh­diltä tilaamasi tai sitten teemme rakennus­suunnitelman yhdessä huomioiden sinun toiveesi. Toimialaamme kuuluu myös remonttipalvelut, korjausrakentaminen sekä talojen laajennustyöt.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:uudisrakentaminen
 
 

Räätälitalo Oy OULU

Rakennusliike, energiatodistuksia

Räätalitalo Oy on rakennusalan yritys. Yrityksemme toimialaan kuuluu kaikki rakennusalaan liittyvä toiminta suunnittelusta rakentamiseen. Toimintaperiaatteenamme on asiakkaan kokonaispalvelu, sisältäen myös kaiken sen työn mikä jää rakennusteknisen työn ulkopuolelle, kuten sähkö- ja putkityöt. Näihin töihin käytämme talousalueemme tunnettuja ja luotettavia yhteistyökumppaneita.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:uudisrakentaminen
Toimialue:Oulun talousalue
 

Taloplus OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuntotarkastusta, rakennusvalvontaa

Olemme vuonna 2008 perustettu rakennusten laadunvarmistukseen ja mittauksiin erikoistunut yritys. Toimenkuvaamme kuuluu asiantuntijalausunnot, rakennekosteusmittaukset, valvonta, energiatodistukset sekä asuntokaupan kuntotarkastukset ja kosteusmittaukset. Toimialueemme on Oulun seutu ja lähialueet, mutta tarvittaessa toimimme myös muualla Suomessa. Taloplus Oy tarjoaa siis Teille monipuolista rakentamiseen liittyvää apua ja kauttamme saatte tarvittaessa myös LVIS-puolen asiantuntijapalveluita.

Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:uudisrakentaminen
Toimialue:Oulun talousalue
 

LVI-VePeKa II

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta, LVI-töitä

Lvi-VePeKa teemme KAIKKI LVI-TYÖT uudisrakentamiseen ja saneerauskohteisiin liittyen, omakotitaloista ostoskeskuksiin. Myymme ja asennamme myös maalämpöpumput ja lämpökaivot!

Aihepiiri:uudisrakentamisen LVI
Toimialue:Oulu
 

Rakennus Rautio OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustussuunnittelua, uudisrakentamista, talonrakennusta

Tervetuloa uuteen kotiin! Rakennus Rautio on lautapoikien aatelia ja uudisrakentamiseen ammattilainen. Rakennamme kappaletavarasta kokemuksella ja kirvesmiehen ammattitaidolla puiset omakotitalot, vapaa-ajan asunnot ja piharakennukset. Rakennamme ja sisustamme avaimet käteen toimivan, kestävän ja kauniin kodin. Kun haluat muuttovalmiin omakotitalon ja sujuvan rakennusprojektin suunnittelusta sisustukseen olemme oikea valinta.

Palvelu:maalaus Oulu, saneeraustyöt Oulu, sisäremontti Oulu, pesuhuone remontti Oulu, saunaremontti Oulu, kodin remontit Oulu, rakennussaneeraus Oulu, remonttimies Oulu, talon rakentaminen Oulu, uudisrakentaminen Oulu, tapetointi Oulu, rakentaminen Oulu, kylpyhuoneremontti Oulu
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:rakennusliike Oulu, remonttiliike Oulu
Hakusana:uudisrakentaminen, omakotitalon rakentaja oulu
 
 

IP-Heikkilä Oy KEMI

Korjausrakennusta

Korjaus- ja uudisrakentamista, kiinteistökehitystä sekä lumi ja jäärakentamista Kemi-Tornion ja Oulun talousalueilla.

Hakusana:uudisrakentamista, uudisrakentaminen
Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:Oulu
Yhteystiedot: Oulu, Taavi Heikkilä
0207 341 341

 
 

Oulun Ilmastointi ja Eristys Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta

Laatupalvelua yli 20 vuotta! OIE on perustettu Oulussa vuonna 1992. Yli 20 vuoden kokemuksella toimenkuvamme käsittää julkisen sektorin ilmanvaihto- ja eristysurakat sekä uudis- että korjausrakentamisen puolella.

Palvelu:uudisrakentaminen
Sijaintikunta:Oulu
 
 

Arkkitehtitoimisto Arkadi Ky OULU

Arkkitehtisuunnittelua, arkkitehtitoimisto

Arkkitehtitoimisto Arkadi tarjoaa laadukasta arkkitehtisuunnittelua sekä pääsuunnittelijapalvelua uudisrakentamiseen ja korjausrakentamiseen. Näkemystämme ja kokemustamme hyödynnetään niin julkisten kuin yksityisten rakennusten suunnittelussa. Yhteistyöverkostomme avulla pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen rakennusprojektin suunnittelun, aina sisustussuunnitteluun saakka. Toimimme pääasiassa Oulun talousalueella ja pohjois-pohjanmaalla!

Palvelu:arkkitehti Oulu, pientalon suunnnittelu Oulu, talon suunnittelu Oulu, julkinen rakentaminen Oulu, arkkitehdit Oulu, asuntosuunnittelu Oulu, arkkitehtisuunnittelu Oulu, omakotitalon suunnittelu Oulu, korjausrakentaminen Oulu, pääsuunnittelija Oulu, pääsuunnittelijapalvelu Oulu
Aihepiiri:suunnittelutoimisto Oulu, arkkitehtitoimistot Oulu, uudisrakentaminen Oulu
 
 

Lakeuden Rakennuspalvelu P. Korpela Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Remonttitöitä, rakennussuunnittelua

Energiatehokasta rakennusurakointia, rakennussuunnittelua, korjausrakentamista ja uudisrakentamista 30 vuoden kokemuksella. Rakennuspalvelu P. Korpela on perustettu vuonna 1993. Toimimme Oulun talousalueella ja lähikunnissa, mm. Kempele, Oulunsalo, Muhos, Kiiminki ja Yli-Ii. Teemme mm. kylpyhuoneremontteja, vesieristyksiä, sisätilaremontteja, laatoitustöitä sekä laadimme energiatodistuksia. Tavoitteemme on paras mahdollinen energiatehokkuus ja laadukas työn jälki.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:uudisrakentaminen
Toimialue:Oulun talousalue
 
 

Oulun Pro-Rakennus Oy OULU

Rakennusliike

Oulun Pro-rakennus tarjoaa remonttipalvelut, sisustustyöt (tapetoinnit, laatoitukset) sekä erilaiset kirvesmiestyöt ammattitaidolla. Teemme myös uudisrakennusta ja pystytämme elementtitaloja yhteistyössä Omatalo ketjun kanssa. Asennamme myös keittiökalusteita paikoilleen. Työmme perustana on asiakaslähtöisyys ja työskentelemme laadukkaasti asiakkaan toiveita kunnioittaen. Toimimme Oulun talousalueella.

Palvelu:uudisrakentaminen
Sijaintikunta:Oulu
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Oulusta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.