Vuokra-asuntoja

Vuokra-asunto · vuokra-asunnot · vuokra-asuntoja · Oulu

Hakuehdolla vuokra-asuntoja löytyi yhteensä 18 yritystä.

Kiinteistömaailma Rotuaari OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistönvälitystä

Kiinteistömaailmassa saat palvelukseesi Oman Välittäjän sekä yli 700 ammattilaisen myyntivoiman. Oma Välittäjäsi on luottohenkilösi, mutta kaikki välittäjämme voivat etsiä asunnollesi ostajaa omasta asiakaskunnastaan. Jos sinulla ei ole vielä Omaa Välittäjää tai olet hukannut hänet, löydät hänet täältä. Alla oikealla myynnissä olevat asunnot, liikekiinteistöt ja tontit Oulun talousalueella. Etsitkö asunnollesi ostajaa, myymme asuntosi puolestasi ammattitaidolla ja luotettavasti.

Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:Vuokra-asunto, vuokra asunto
 

Kruunuasunnot Oy - Asuntojen ja asumisen kehitysyhtiö HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Asuntoja, vuokra-asuntoja, asuntojen vuokrausta

Kruunuasunnot Oy omistaa noin 190 asuintaloa, joissa on noin 2890 vuokra-asuntoa 29 paikkakunnalla Raaseporin Dragsvikista Sodankylään. Yhtiö omistaa myös maa-alueita ja noin 35 liike- ja toimistohuoneistoa. Kruunuasunnot kehittää asuntokantaansa monin tavoin kuten peruskorjaamalla, perusparantamalla, rakentamalla ullakkoasuntoja ja muita uusia asuntoja sekä myymällä osan asuntokannastaan. Kehitystyön avainsanoja ovat asumisviihtyvyys, energiatalous ja viestintä.

Hakusana:vuokra-asunto, vuokra-asunnot
Yhteystiedot: Vuokra-asunto: Koko Suomi - Helsinki, Kirkkonummi, Upinniemi, Riihimäki, Tuusula, Maarit Pentikäinen
0207 431 617

Vuokra-asunto: Helsinki, Pia Uusikartano-Alatalo
0207 431 619

Oulu, Ovenia Oy - Pirkko Huhta
020 130 2591

 

Sivakka-yhtymä Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Asuntojen vuokrausta, vuokra-asuntoja

Sivakka-yhtymä Oy - helppoa ja turvallista asumista yli 20 vuotta. Sivakka-Yhtymä on Oulun suurin vuokranantaja. Yhtymän vuokraamissa yli 8000 tuhannessa asunnossa asuu yli 10 % oululaisista. Yhtiöllä on vuokra-asuntoja Oulun alueella lähes kaikissa kaupunginosissa, myös Oulun parhailla paikoilla ja kilpailukykyiseen hintaan. Asunnot ovat uusia tai hieman vanhempia kerros-, luhti- ja rivitaloasuntoja. Sivakan asukkaat voivat vaikuttaa omaan asumiseensa ja ympäristöönsä asukastoiminnan kautta.

Palvelu:Oulun vapaat asunnot, Oulun Sivakka Oy, Oulun Sivakka tarjoaa vapaita vuokra-asuntoja
Sijaintikunta:Oulu
Toimialue:asuntoja oulu
Hakusana:vuokra-asunnot Oulu, vuokra-asunnot Oulunsalo, vuokra-asunnot Haukipudas, vuokra asunnot oulu, vuokra-asuntojen välitys, vuokra-asuminen oulu, vuokra-asunnot Yli-Kiiminki, vuokra-asunnot
Yhteystiedot: Sivakka-yhtymä Oy , Oulun Sivakka Oy
08 314 8190
08 314 8190 (fax)

 

Sato OULU

Kauppakamarin jäsen

Vuokra-asuntoja, asuntojen vuokrausta, asuntoja, rakennuttamispalveluja

Koti kuten haluat! SATOn liiketoiminta perustuu asiakastarpeiden ymmärtämiseen. Vain asiakasta aidosti kuuntelemalla pystymme parantamaan tarjontaamme ja palveluamme. Palvelulupauksemme on 'Koti kuten haluat' ja se ohjaa kaikkea tekemistämme. Haluamme paitsi tarjota asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaavia koteja, myös tarjota heille parasta mahdollista asiakaspalvelua.Tarjoamme asuntoja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.

Sijaintikunta:Oulu
Palvelu:vuokra-asunto, vuokra-asuntoja, vuokraasunnot
 

Isännöinti ja tilipalvelu Takkinen & Leppiluoto Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, isännöintitoimisto, isännöintiä

TaLep Palvelut on asiakaslähtöistä isännöinti- ja tilitoimistopalveluja tuottava alan yritys. Haluamme palvella asiakkaitamme kuunnellen heidän tarpeitaan ja ottaen huomioon nykyisen asunto-osakeyhtiö- ja kirjanpitolain asettamat määräykset ja velvoitteet. TaLep Palvelut toimii Oulun talousalueella ja henkilöstövahvuutemme on kolme tehokasta alan ammattilaista. Tilipalvelu tarjoaa taloushallinnon palveluita asunto-osakeyhtiöille, yhteisöille ja yrityksille.

Palvelu:vuokra-asunnot
Sijaintikunta:Oulu
 
 

Pohjois-Suomen Opiskelija-Asuntosäätiö OULU

Kauppakamarin jäsen

Vuokra-asuntoja

Järjestämme asuntoja Oulussa peruskoulun jälkeisiä opintoja suorittaville nuorille. Nykyisin Pohjois-Suomen Opiskelija-Asuntosäätiö, PSOAS, omistaa noin 5 300 opiskelija-asuntoa, joita vuokraamme edullisesti opiskelijoille. Kaikissa PSOASin asuntokohteissa on kiinteä internet-yhteys ja asukkaiden viihtyvyyteen panostetaan asukastoimikuntatoiminnalla.

Palvelu:edullinen vuokra-asunto, opiskelija vuokra-asunnot, vuokra-asuntoja
Sijaintikunta:Oulu
Aihepiiri:opiskelija asuntosäätiö Oulu , opiskelu Oulu
Toimialue:Oulu
 
 

Rakennuspalvelu Isännöintipalvelu Vedman HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Kiinteistönvälitystä, vuokra-asuntoja, isännöintitoimisto, rakennusliike

Rakennuspalvelu Vedman hoitaa 30 vuoden kokemuksella asunnon vuokrauksen omistajan puolesta, välityksessämme vuokra-asuntoja ja liikekiinteistöjä. Asunnon myyntiin ja ostamiseen tarvittavat neuvot ja palvelut, kuten kauppakirjat ja hinta-arviot joustavasti, ammattitaidolla. Myymme, vuokraamme liike- ja asuinkiinteistöt sekä omakotitalot. Teemme myös rakennusten ja kiinteistöjen kuntokartoituksia ja kuntoarviointeja. Isännöintiä Oulun seudulla taloyhtiöille ja kiinteistöyhtiöille.

Palvelu:Rakennusten kuntoarvio Oulu, Isännöintiä Oulu, Taloyhtiöiden viisivuotis korjaussuunnitelma Oulu
Aihepiiri:Isännöinti Oulu, Kiinteistövälittäjät Oulu, Haukipudas, Ii, Kiiminki, Oulu, Vuokrattavat asunnot Haukipudas, Oulu
 
 

Oulun Moniasunnot Oy OULU

Vuokra-asuntoja

Oulun Moniasunnot Oy rakennuttaa, hallinnoi ja isännöi kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja nuorille. Jos etsit vuokra-asuntoa ja olet alle 30-vuotias, tervetuloa tutustumaan palveluihimme ja tarjontaamme. Oulunseudun Nuorisoasuntoyhdistys ry - OsNa on Oulun seudulla toimiva yleishyödyllinen yhteisö, joka tuottaa laadukkaita vuokra-asuntoja ja asumisen sisältöpalveluja kaikille nuorille aikuisille. Oulun Perusisännät Oy vastaa OsNan kohteiden kiinteistönhuollosta. Toimialue: Oulu, Kiiminki, Kempele.

Sijaintikunta:Oulu
Hakusana:halpa vuokra-asunto, Oulun Perusisännät Oy, vuokra-asuntoja nuorille, edullinen vuokra-asunto
Toimialue:Oulu
 
 
 
 

MGP Services Oy OULU

Vuokra-asuntoja

 
 

SAKU Holding Oy OULU

Vuokra-asuntoja

 
 

Riihi säätiö OULU

Vuokra-asuntoja

 
 

PCR-Kiinteistöt Oy OULU

Vuokra-asuntoja

 
 

Pelcoin OULU

Vuokra-asuntoja

 
 
 

Muuta hakua

Ammattilaiset Oulusta:

Liikkeet ja toimipaikat Oulusta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Oulun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.