:
Käyntiosoite Leipojantie 2
91100 II
Postiosoite Leipojantie 2
91100 II
Puhelin 044 015 0130
044 250 1114
Internet http://www.hirsimestari.fi
Sähköposti
Y-tunnus 2381792-9
Suomen Yrittäjien jäsen


Toimiala

Rakennusliike, hirsirakentamisia

Kuvaus

HIRSIMESTARI - Jaara Kiinteistöt. Hirsirakentamista suurella sydämellä. Olemme hirsirakentaja toisessa sukupolvessa. Hirsitalojen pystytyksen lisäksi olemme erikoistuneet hirsirakennusten kunnostamiseen ja kuntotarkastuksiin. Hirsirakennuskannan vaaliminen ja säilyttäminen on meille sydämenasia – HIRSIMESTARI-palvelumme tarjoaa kokeneen ammattilaisen avuksesi: "Kymppi miehen" joka valvoo hirsirakennuksen säännölliseen huoltoon, kunnostamiseen sekä pystytykseen liittyvissä toimenpiteissä.

Lisätietoa Päätoiminen alue: Oulun seutu, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Suomi- Tunturikeskukset sekä tarpeen vaatiessa koko Suomi.

HIRSIMESTARI - Jaara Kiinteistöt Oy
Hirsimestari on hirsirakennusten kunnosapidon ammattilainen, apuna myös yksityisillä hirsitalopaketin pystytyksessä valvojana ja neuvonantajana.

HIRSITALOPAKETIT JA HIRSITALOJEN PYSTYTYKSET
Pystytämme hirsirakennuksia ja rakennuksia talotoimittajasta riippumatta. Valittavana 200 hirsitalomamallia. Avaimet käteen tai haluttuun valmiuteen.

HIRSITALOJEN KUNTOKARTOITUS JA ASIANTUNTIJAPALVELUT
Valmistamme, huollamme, kunnostamme liikekiinteistöjä, rivitalo-osakkeita sekä vapaa-ajan asuntoja, omakotitaloja ja pienrakennuksia.

HIRSITALOREMONTTI
Rakennamme, laajennamme, korjaamme ja teemme hirsirakennusten sisustustustyöt julkiselle sektorille, rakennuttajille ja yksityisille.

Tarjoukset ja ilmoitukset


Yhteystiedot

HIRSIMESTARI - Jaara Kiinteistöt Oy
Tuomas Jaara

044 015 0130

HIRSIMESTARI - Jaara Kiinteistöt Oy
Markus Jaara

044 250 1114


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus