:

Menestyksen taustalla näkyvyys

AV-Product Oikarinen Oy:n toimialaan kuuluu kaiken kattava AV-alan palvelu. Yritys toimittaa asiakkailleen muun muassa data- ja videoprojektorit, dokumenttikamerat, äänentoistojärjestelmät sekä info tv -järjestelmät. Lisäksi liike asentaa tuotteet käyttökuntoon asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Toimitusjohtaja Ismo Oikarisen mukaan yrityksen menestyksen takana on näkyvyys.

— Tehokas markkinointi sekä näkyvyys internetissä ovat elinehto yrityksellemme. Ouluopas on mielestämme paras valinta näkyvyyden kannalta.

— Vaikka asiakaskuntamme kattaa koko Suomen, suurin osa asiakkaistamme löytyy kuitenkin Oulun ympäristöstä. Meille on siis tärkeää näkyä mahdollisimman tehokkaasti nimenomaan juuri Oulun seudulla, Oikarinen kertoo.

Nykyaikaisia palveluita tarjoavalle yritykselle nykyaikaista näkyvyyttä

Ismo Oikarisen mukaan AV-tuotteiden kehitys on nopeaa, ja hän haluaa tarjota yrityksen asiakkaille toimivia ja nykyaikaisia ratkaisuja.

— Teemme yhteistyötä AV-alalla pitkään menestyneiden yritysten kanssa Suomessa ja ulkomailla. Ensimmäinen kontakti niin yritykseen kuin asiakkaaseen otetaan lähes poikkeuksetta joko sähköpostitse tai internetsivujen kautta. Yhteystietojen helppo löytyminen takaa laajan asiakaskunnan, miettii Oikarinen.

Hänen mukaansa Ouluoppaan sivujen ulkoasu, käytettävyys ja ennen kaikkea näkyvyys ovat todella hyvää luokkaa.

— Olemme kokeneet Ouluoppaan todella toimivaksi hakupalveluksi. Näin ollen Ouluopas onkin lähes ainoa hakupalvelu, jossa olemme mukana.

Saavutetut hyödyt

  • »AV-Product Oikarinen Oy yrityshaussa
  • » sekä paikalliset että eri puolilta Suomea tulevat asiakkaat löytävät yrityksen
  • » yhteystietojen helppo löytyminen takaa laajan asiakaskunnan
  • » Ouluoppaan visuaalisuus, käytettävyys ja näkyvyys ovat erinomaisia
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus