:

Kärpät kutsuu kannattajat ja kumppanit virtuaalikylään

Jääkiekkoa tiiviisti seuraavat suomalaiset viihtyvät internetin uutisvirrassa otteluennakoita ja -selostuksia lukien sekä tilastoja tutkien. Esimerkiksi Oulun Kärppien parhaillaan uudistettavilla sivuilla vierailee 15 000 - 30 000 kävijää päivittäin. Internet onkin Kärppien toimitusjohtaja Juha Junnon mukaan todellinen mahdollisuus syventää sidettä kannattajien, yhteistyökumppanien ja seuran välillä.

Opasmedian tarjoaman pallopanoraamakuvan ansiosta "puolen Suomen seura" voi viedä faninsa koska tahansa virtuaalivierailulle Kärpät-arjen ytimeen: Oulun Energia-Areenan jäälle ja katsomoon, Kärppäklubille, yleisöravintoiloihin, kokoustiloihin, aitioihin — ja vieläpä kaikkein pyhimpään, pukukoppiin.

— Ouluoppaassa saamamme palvelu yllätti minut täydellisesti. Virtuaalikierros on ollut todella käyttökelpoinen juttu omassa myyntityössämme, ja monta kauppaa onkin tehty niin, että olen kysynyt asiakkaalta puhelimessa, onko hän tietokoneen äärellä.

— Virtuaaliesittelyn avulla neuvottelukumppani pääsee helposti tutustumaan esimerkiksi Raksilan erilaisiin mainospaikkoihin ja palveluihin. Päätösten tekeminen on aivan erilaista, kun yhteistyökumppani pystyy aidosti näkemään, mitä on saamassa.

— Lippu- ja aitiomyynnin etulinjassa asiakkaita palveleville tytöillemmekin Ouluoppaan virtuaalikierros on toiminut kelpona työvälineenä, Junno arvioi.

Laadukas näkyminen verkossa on yksi keskeisistä keinoista, joilla Oulun Kärpät lujittaa mainettaan nuorekkaana ja dynaamisena koko pohjoisen Suomen jääkiekkoseurana. Pitkäaikainen yhteistyösopimus Opasmedian kanssa tarjoaa käytännön työkaluja tunnettuuden kasvattamiseen, brändin vahvistamiseen ja palvelujen esittelemiseen.

Yli kahdeksan miljoonan euron budjetilla kaudella 2008 - 2009 operoinut Kärpät on ollut tämän vuosituhannen menestysseura ja tehnyt suomalaista jääkiekkohistoriaa voittamalla seitsemän mitalia putkeen. Seuran pääomistaja on Kärppä-säätiö, jonka päätehtävä on tukea oululaista ja pohjoissuomalaista juniorityötä.

Referenssit

Kärpät kutsuu kannattajat ja kumppanit virtuaalikylään
Oulun Kärpät Oy / Juha Junno
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus