:
Käyntiosoite Ahlströmintie 1 F
92400 RUUKKI
SIIKAJOKI
Puhelin 050 492 2666
Internet http://www.ruukinyrityspuisto.fi
Sähköposti
Y-tunnus 0971490-7
Kauppakamarin jäsen

Toimiala

Toimitilojen vuokrausta

Kuvaus

Ruukin Yrityspuisto Oy vuokraa teollisuus-, tuotanto- ja toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Sijaitsemme Siikajoen kunnassa Ruukissa luonnonkauniilla paikalla ainutlaatuisessa teollisuusmiljöössä. Tilojemme kokonaispinta-ala on 28000 m2 ja alueellamme toimii jo 30 eri toimialojen yritystä. Hyvät liikenneyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin. Tervetuloa!

Lisätietoa Yrityspuisto tarjoaa liiketoimintaa tukevat ratkaisut:

* edulliset tilat,
* toimivan kokonaisuuden
* ja yrittäjyyden pitkät perinteet.

Kun tarvitset yrityksesi liiketoimintaa tukevan toimi- ja tuotantoympäristön, tarjoamme käyttöösi Ruukin Yrityspuiston monipuoliset ja pitkälle viedyt ratkaisut. Yrityspuistossa yrityksesi on osa yli 20 hehtaarin suuruista pohjois-pohjanmaalaista yrityskeskusta.

Koulutus- ja kokoustilat
Yrityspalvelukeskuksen tila

Ruukin Yrityspuiston yrityspalvelukeskuksen kokouksissa tai koulutuspäivillä jopa 20 - 30 hengen seurue viihtyy ja säilyttää vireytensä aamusta iltaan. Rakennuksen akustiikka on erinomainen. Puhe kuuluu ja sanat kantavat, eikä tilaisuuden järjestäjän tarvitse paneutua äänentoiston tekniikkaan.

Entinen tiilitehdas

Entisessä tiilitehtaassa yhteensä 2000 m2:ä tuotanto- ja toimistotiloja. Toimistotilat sijaitsevat neljässä kerroksessa.

Uudet rakennuskohteet

Yrityspuiston nykyistä, lähes 30 000 m2:n toimi-, varasto- ja tuotantotilamäärää voidaan lisätä nopeastikin. Yrityksesi voi luottaa siihen, että se pääsee nopeasti kiinni tuottavaan liiketoimintaan, koska Yrityspuistossa päätöksenteko ja operatiivinen toiminta tapahtuvat yrityksen tarpeiden mukaan. Tilojen rakentaminen tai laajentaminen ei kuluta yrityksesi voimavaroja, sillä tarvittaessa puisto vastaa rakennuttamisesta aina suunnittelun ohjauksesta uusien tilojen valmistumiseen saakka.
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus